LEGO Star Wars 75532 Scout Trooper & Speeder Bike

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Star Wars 75532 Scout Trooper & Speeder Bike omschrijving

Scheer over verre planeten met de coole Scout Trooper en zijn speederbike. Bouw beide modellen en zet de figuur in positie. Laad het springveerwapen met munitie, pak het model bij het handvat en vlieg weg op een spannende verkenningsmissie!

Voeg een nieuwe dimensie toe aan je Star Wars avonturen met deze LEGO Star Wars Scout Trooper & Speeder Bike-set. De in allerlei standen verstelbare zelfbouw-figuur is inclusief munitietas-details, beroemde helm en afneembaar blasterpistool op het been. De set omvat voor de eerste keer ooit een prachtig, van LEGO stenen gemaakt model van de bekende speederbike uit Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi. Het model is inclusief springveer-geschut, stuur en voetensteunen voor de Scout Trooper, beweegbare kleppen, gedetailleerde panelen en een slim handvat aan de onderkant dat ook kan dienen als standaard.

De Star Wars 75532 Scout Trooper & Speeder Bike set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Star Wars 75532 Scout Trooper & Speeder Bike kenmerken

  1. Deze in allerlei standen verstelbare Scout Trooper-figuur om zelf te bouwen is inclusief munitietas-details, beroemde helm en afneembaar blasterpistool op het been.
  2. Bij de set hoort ook een zelf te bouwen speederbike met springveer-geschut, stuur en voetensteunen voor de Scout Trooper, beweegbare kleppen, gedetailleerde panelen en een slim handvat dat ook kan dienen als standaard.
  3. Draai de ledematen en zet de figuur in allerlei coole standen.
  4. Een stevig, degelijk ontworpen model voor intens actiespel.
  5. Pak het model bij het handvat en vlieg ermee over een verre planeet!
  6. Speel beroemde achtervolgingsscènes op Endor na uit de bekende film Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi.

Specificaties

Setnummer75532
Thema LEGO Vintage
Onderdelen452
AdviesleeftijdVanaf 10 jaar
EAN5702015868242

Reviews LEGO set 75532

Wauw! Gewoon Wauw!
Waardering:
De eerste Buildable Figure met een Speederbike, en wat voor 1. De Scouttrooper zelf is net zoals alle andere gepantserde figures erg gedetailleerd. Vooral de helm trekt wederom de aandacht. De trooper is gewapend met een Blasterpistol die aan zijn been gehangen kan worden. De speederbike is een prachtig bouwwerkje van Technic lego welke direct op een sokkel gebouwd word zodat je hem neer kunt zetten. De sokkel is tevens ook als handvat bedoeld met een trigger waarmee je net zoals met een pistool de Spingloaded shooter kunt afvuren. Ontzettend leuk bedacht. Deze set zorgt voor een hoop bouwplezier die wellicht voor de jongsten onder ons een beetje uitdagend kan zijn vanwege de speederbike. Maar als je hem eenmaal in elkaar hebt is het een genot voor het oog en super stevig gebouwd om heerlijk mee te spelen!
Geplaatst door Chris op 02-09-2017
Zeer mooi
Waardering:
Zeer mooie bike met de trooper.
Zeer snel geleverd direct nadat hij beschikbaar kwam.
Geplaatst door Raymon op 16-06-2017