LEGO Super Heroes 76035 Jokerland

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Super Heroes 76035 Jokerland omschrijving

De Joker en zijn handlangers hebben het pretpark van Gotham City veranderd in een nachtmerrie-achtig Jokerland en houden Starfire, Beast Boy en Robin daar gevangen. Ga ze redden met Batman in de fantastische Batmobile. Ontwijk het kanonvuur en bestook de clown-robot met de raketten.

Schakel de schurken één voor één uit met acrobatische supersprongen. Bam! Mep The Penguin van zijn podium af. Wham! Time je sprong perfect en bevrijd Robin van de ondersteboven rijdende motor waarop Harley Quinn hem vervoert. Pow! Laat Poison Ivy van haar boomtak vallen.

Ten slotte smijt je The Joker uit de enorme mond van de clown, zodat hij via de glijbaan in de kamer met het gifbad belandt!

Inclusief 8 minifiguren met diverse accessoires: Batman, Robin, Beast Boy, Starfire, The Penguin, The Joker, Poison Ivy en Harley Quinn. De Super Heroes 76035 Jokerland set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer76035
Thema LEGO Vintage
Onderdelen1037
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015353960

Reviews LEGO set 76035

Glimlach van oor tot oor
Waardering:
Leuke set! Mijn zoontje heeft met een glimlach van oor tot oor deze set gebouwd. Zitten leuke dingen in geen rechttoe rechtaan set en met veel fantasie. Chapeau!
Geplaatst door Renate op 02-10-2016