LEGO Super Heroes 76037 Rhino en Sandman Superschurk-samenwerking

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Super Heroes 76037 Rhino en Sandman Superschurk-samenwerking omschrijving

Sandman en Rhino hebben samen een hoeveelheid kostbare diamanten gestolen. Ze verstoppen zich met hun buit op de bouwplaats. Herover de gestolen edelstenen met Iron Spider en Spider-Man. Maar pas op!

De superschurken hebben een hinderlaag gelegd: ze openen het vuur met de noppenschieters aan boord van de Rhino Mech en verstrikken Iron Spider in een van vorm veranderende zand-hand van Sandman. Maak een super-sprong met Spider-Man om je vrienden te redden: activeer het web en de kraan met sloopkogel en sla de Rhino Mech omver.

Bevrijd Iron Spider uit de zand-hand en gooi het bouwbord omver met een supersprong, zodat de gestolen diamanten te voorschijn komen!

Inclusief 4 minifiguren met een wapen element en diverse accessoire-elementen: Spider-Man, Iron Spider, Sandman en Rhino. De Super Heroes 76037 Rhino en Sandman Superschurk-samenwerking set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer76037
Thema LEGO Vintage
Onderdelen386
AdviesleeftijdVanaf 7 jaar
EAN5702015354042

Reviews LEGO set 76037

Blije kleinkinderen
Waardering:
Deze lego serie is voor mijn kleinzoons niet aan te slepen. Elke nieuwe toevoeging is een waar feest. Ze leven zich er helemaal in uit.
Geplaatst door Kelly op 29-11-2016
Leuke doos
Waardering:
Lego doet het eigenlijk altijd goed. Mijn neefje van 6 (fan van superhelden) was erg blij met deze doos. Hij had hem dan ook zelf uitgekozen. Wel viel de neus van Rhino er regelmatig af bij zijn (niet zeer rustige) spel.
Geplaatst door Ome Lego op 12-07-2016
Super prijs en snel geleverd
Waardering:
Goede website met leuke prijzen en snelle levering. Opgeslagen onder favorieten voor de volgende keer!
Geplaatst door Cynthia op 20-11-2015