LEGO Super Heroes 76038 Aanval op Avengers Toren

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Super Heroes 76038 Aanval op Avengers Toren omschrijving

De helden houden een feestje wanneer de Avengers toren plots van binnenuit wordt aangevallen door Ultron!

De kwaadaardige Ultron-1 is naar het labo getrokken en blaast er de ramen op. Help Iron Man en Thor om Ultron en de 2 Iron Legion handlangers onder zijn controle te verslaan. Werk plannen uit in de JARVIS-controlekamer en verzorg de gewonde Super Heroes in de ziekenboeg.

Een Iron Legion blaast de deuren en ramen van het gelijkvloers op, waar de robotten zitten. Het andere legioen heeft de Loki scepter gestolen uit het analyselabo om hem en Thor op te jagen en het schiet vanaf het dak van de toren met de geheime verborgen drone en noppenschieters. Probeer de scepter te ontfutselen en laat Ultron stoppen!

Inclusief 5 minifiguren met een wapen en diverse accessoires: Ultron-1, 2 Iron Legions, Iron Man en Thor. De Super Heroes 76038 Aanval op Avengers Toren set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer76038
Thema LEGO Vintage
Onderdelen511
AdviesleeftijdVanaf 7 jaar
EAN5702015357241

Reviews LEGO set 76038

Waanzinnig veel details!
Waardering:
Daarnet deze mooie Avengers Toren van Lego gebouwd.
Ik had deze cadeau gedaan aan mijn neefje van 5jaar voor Sinterklaas.
Het is wel een werkje om deze tot in detail te bouwen maar eenmaal gereed is het echt een prachtig gebouw vol details. We zijn er allebei helemaal weg van!
A+++++ voor Aanval op Avengers Toren
Geplaatst door Bert op 07-12-2017
Goede prijs, snel en goed geholpen.
Waardering:
De bestelling werd snel afgehandeld en geleverd, geen enkel probleem gehad. Er bleek een onderdeel te missen (in de LEGO-doos zelf, dus geen Mr. Bricks probleem) maar we zijn goed geholpen om deze als nog te krijgen. Helemaal zoals het hoort!
Geplaatst door Martin op 25-01-2017
Super tevreden.
Waardering:
Dit was een sinterklaascadeau voor mijn kleinzoon (hij is 10 jaar). Hij heeft al heel veel dozen van Playmobiel in mekaar gestoken. Maar eerlijk gezegd vind ik de Lego constructies toch mooie, meer gedetailleerd. Hij was in ieder geval super tevreden.
Geplaatst door Chris op 11-12-2015