LEGO Super Heroes 76050 Crossbones Gifdiefstal

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Super Heroes 76050 Crossbones Gifdiefstal omschrijving

Crossbones heeft een krat gevaarlijk giftig materiaal gestolen en opgeborgen in een container op de vrachtwagen. Werk samen met Black Widow en Falcon om hem te stoppen. Achtervolg de schurk op Black Widow's motor en gebruik haar batons om de noppenschoten uit de vrachtwagen af te weren.

Vlieg er achteraan met Falcon en lanceer de Redwing drone. Blaas de container open met springstof, maak het krat vast aan de drone en breng het gif in veiligheid!

De Super Heroes 76050 Crossbones Gifdiefstal set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Super Heroes 76050 Crossbones Gifdiefstal kenmerken

  1. Inclusief 3 minifiguren: Crossbones, Black Widow en Falcon.
  2. Crossbones’ ontsnappingstruck met grote wielen, afneembaar dak met 2 noppenschieters en handvatten voor een minifiguur, opbergruimte met ontplof-functie, opbergcontainer, gifkrat-element en Crossbones opdruk.
  3. Haal het dak van de vrachtwagen en zet het op de grond om het te kunnen gebruiken als geschutspost.
  4. Koppel de Redwing drone los van Falcon’s rug en gebruik de clip om het krat met zijn gevaarlijke inhoud op te pakken.

Specificaties

Setnummer76050
Thema LEGO Vintage
Onderdelen179
AdviesleeftijdVanaf 7 jaar
EAN5702015597630

Reviews LEGO set 76050

Super Heroes Gifdiefstal
Waardering:
Uitgebreide set van lego die makkelijk te bouwen is. Snel geleverd door Mr Bricks, niet te duur. Een echt jongens item waar ze hun fantasie mee kunnen gebruiken. Mijn zoontje gaat zo op in het bouwen, ontwikkelt allerhande vaardigheden: inzicht, handigheid, geduld oefenen, noem maar op. Een aanrader
Geplaatst door ANN op 08-09-2016
Aardige set minifiguren zijn wat minder
Waardering:
De set is aardig, de avengers motorbike is een leuke toevoeging. De auto zelf heeft wat leuke speel mogelijkheden. Maar buiten dat is het niet echt een auto die terug komt in de film zoals die eruit ziet in de set. De minifiguren die erbij zitten zijn niet het beste nagemaakt vooral Falcon vind ik persoonlijk tegenvallen. Van Lego ben ik wel wat beters gewend dan dit, geef de set toch drie sterren omdat er leuke speel mogelijkheden bij zitten. Maar voor mij als verzamelaar is het mindere set in deze serie.
Geplaatst door Gertjan op 10-06-2016