LEGO Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel omschrijving

Werk samen met Captain America, Scarlet Witch, Ant-Man en Agent 13 om Winter Soldier te helpen ontsnappen in de machtige Quinjet.

Ontwijk de schoten uit War Machine’s noppenschieter. Laat Ant-Man via de kleine opening de verkeerstoren binnendringen zodat hij de dozen voor de toren kan laten ontploffen. Duw tegen de hendel in het kantoor op de tweede verdieping om de wanden te laten ontploffen. Laat het bagagewagentje in de lucht vliegen zodat de koffers alle kanten opvliegen en verander Ant-Man in Giant Man voor het gevecht tegen Iron Man!

Vouw de vleugels van de Quinjet naar buiten om op te stijgen en open het vuur met het verborgen noppenschieter boordgeschut. Laat een touw omlaag zakken voor Captain America en vlieg ervandoor!

De Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel kenmerken

  1. Inclusief 6 minifiguren: Captain America, Winter Soldier, Scarlet Witch, Iron Man, War Machine en Agent 13, plus een Ant-Man microfiguur en een grote Giant Man figuur om zelf te bouwen.
  2. Verkeerstoren inclusief controleruimte met draaistoel, kantoor op de tweede etage met computerscherm, kastjes die open kunnen en muur met ontploffunctie, kamer op de eerste etage met zijdeur die open kan en kisten met ontploffunctie (te activeren door de Ant-Man microfiguur door een kleine opening in de muurte duwen), plus een hek.
  3. Draai de schakelaar op de Quinjet en de onder de vleugels verborgen noppenschieters komen tevoorschijn. De Quinjet heeft twee cockpits die open kunnen, uitvouwbare vleugels voor kruisvlucht en starten/landen en een beweegbaar achterluik met een touw dat door een minifiguur kan worden vastgegrepen.
  4. Activeer de ontploffunctie op de aanhanger achter het bagagewagentje om de 3 koffers naar alle kanten te laten vliegen!

Specificaties

Setnummer76051
Thema LEGO Vintage
Onderdelen807
AdviesleeftijdVanaf 7 jaar
EAN5702015597647