LEGO Super Heroes 76057 Spider-Man: Ultiem Brugduel

Waardering:
100%
Aanbiedingsprijs 79.95 Normale prijs 109.95
Jouw voordeel:
Niet op voorraad

Nu besteld = morgen in huis

Deze set is helaas niet meer leverbaar.

Gebruikt de zoekbalk of het menu om een ander leuk product te zoeken uit de huidige LEGO collectie.

0

 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO Super Heroes 76057 Spider-Man: Ultiem Brugduel Specificaties

Setnummer
76057
Gratis Verzending
Nee
Leeftijd
8
Onderdelen
1092
Thema's
LEGO Vintage
EAN
5702015597708

LEGO Super Heroes 76057 Spider-Man: Ultiem Brugduel omschrijving

De brug wordt aangevallen! Vorm een team van Spider-Man, Spider-Girl en Scarlet Spider en neem het op tegen Green Goblin. Maar pas op: Kraven the Hunter komt uit zijn schuilplaats gekropen en Scorpion is ook in de buurt met zijn giftige staartstekel.

Vang de taxi in een web voordat hij van de brug valt en bescherm Tante May tegen een vlammende pompoenbom van Green Goblin. Zet alle boeven tegelijk vast in een spinnenweb-gevangenis!

Speel hevige duels na waarin de web-strijders Tante May beschermen tegen Green Goblin met zijn vlammende pompoenbom en zijn Goblin Glider met noppenschieters. Inclusief Kraven the Hunter en Scorpion.

Druk op de vlag en lanceer een net om de boeven in te vangen of laat een superheld vanaf de zijkant van de brug in actie springen. Maak je eigen 'ontploffende muur'-effecten met deze spannende set vol actie inclusief valluik, katapult, Spider-Man's web-gevangenis en de geheime schuilplaats van Kraven the Hunter.

De LEGO Super Heroes 76057 Spider-Man: Ultiem Brugduel set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Super Heroes 76057 Spider-Man: Ultiem Brugduel kenmerken

 1. Inclusief 7 minifiguren: Spider-Man, Spider-Girl, Scarlet Spider, Green Goblin, Scorpion, Kraven the Hunter en Tante May.
 2. Inclusief brugsegment, Goblin Glider, taxi en een politie-quad.
 3. Brug met verplaatsbaar wegdek en afkoppelbare kabels, katapultfunctie voor de vuilnisbak, valluik, Spider-Man's webgevangenis, Kraven the Hunter's geheime schuilplaats met doorschijnende 'diamant'-elementen, verkeerslichten die het verkeer tegenhouden en de pilaren van de brug laten ontploffen, en beweegbare verkeersborden waar de Green Goblin's Goblin Glider doorheen kan vliegen.
 4. Goblin Glider met beweegbare vleugels en 2 noppenschieters en politie-quad met aangekoppelde walkietalkie- en handboei-elementen.
 5. Maak het webdraad of de web-springlading vast aan de deur van Kraven the Hunter's geheime schuilplaats onderaan de pilaar en trek hem weg om de schat te kunnen stelen.
 6. Druk op de vlag op de brug om het vangnet te lanceren; maak het valluik open met de hendel aan de zijkant, zodat de boeven in Spider-Man's webgevangenis onderin de pilaar vallen.
 7. Draai de verplaatsbare wegsegment open en maak het web-netelement vast om te voorkomen dat de taxi van de brug valt; plaats de handen van de schurk achter op de politiewagen en trek het voertuig doormidden of druk het in elkaar!
 8. Wapens: Kraven the Hunter's speer en vuurwapen. • Accessoire elementen: 2 webwerpers, 2 webtouwen, web-net, Green Goblin's vlammende pompoenbom, 3 doorschijnende 'diamant'-elementen, 2 doorschijnende 'vuur'-elementen en Peter Parker's camera.
 9. Combineer deze set met een andere brug-set en bouw een grotere brug!
Beoordelingen LEGO Set 76057
 1. Altísimo tevreden
  Waardering
  100%
  Mijn 2 jongens en ik hebben taarten gebakken, plantjes geënt en een fietsje verkocht om zo hun aankoop van de Lego spidermanbridge te kunnen realiseren.
  We hebben samen gezocht naar de beste prijs. Ze hadden dankzij Misterbrick net genoeg geld verzamelt en konden ze het helemaal alleen kopen. Ik heb het dan via internet bestelt op vrijdagavond en ze hadden hun pakje al op dinsdag...super snel dus. Langer hadden ze er niet op kunnen wachten. Zo enthousiast! Altísimo tevreden!!! Alvaro en Timothy (AlTi)

  Geplaatst op  

  door Sabine

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.