LEGO Super Heroes 76129 Hydro-Man aanval

Aanbiedingsprijs 36.95 Normale prijs 44.95
Jouw voordeel:
Niet op voorraad

Nu besteld = morgen in huis

Deze set is helaas niet meer leverbaar.

Gebruikt de zoekbalk of het menu om een ander leuk product te zoeken uit de huidige LEGO collectie.

0

 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO Super Heroes 76129 Hydro-Man aanval Specificaties

Setnummer
76129
Gratis Verzending
Nee
Leeftijd
7
Onderdelen
471
Thema's
LEGO Vintage
EAN
5702016369717

LEGO Super Heroes 76129 Hydro-Man aanval omschrijving

Ga met Peter Parker en MJ mee op een romantische trip naar Venetië en verdedig vervolgens de stad tegen het dreigende waterschepsel in de set LEGO® Marvel Spider-Man 76129 Hydro-Man aanval. Dit bouwspeelgoed boordevol actie bevat een café aan het kanaal met een bouwbare koffieautomaat, een buitentafel en zitplaatsen voor minifiguren en een explodeerfunctie, plus een brug met explodeerfunctie, bevestigingspunten voor minifiguren en een ondergronds riool met een LEGO figuur van een rat.

Deze Spider-Man speelset is ook inclusief een gondel en 4 minifiguren met wapens en accessoires, waaronder een verwisselbaar hoofd van Spider-Man voor Peter Parker en 9 webelementen, voor creatief speelplezier en om superheldscènes uit Marvel's Spider-Man: Far From Home na te spelen.

De LEGO Super Heroes 76129 Hydro-Man aanval set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Super Heroes 76129 Hydro-Man aanval kenmerken

 1. Deze Spider-Man speelset is inclusief 4 Marvel Universe minifiguren: MJ, Peter Parker, Mysterio en Hydro-Man, plus een LEGO figuur van een rat.
 2. Dit LEGO® Marvel Spider-Man bouwspeelgoed bevat een scène in Venetië met een café aan het kanaal, een brug, een gondel en een bouwbare waterbasis voor Hydro-Man.
 3. Het café beschikt over een toren met bevestigingspunten voor minifiguren en webelementen, een dakterras met plantelementen, een bouwbare koffieautomaat en buitenruimte.
 4. De buitenruimte heeft een explodeerfunctie, een bouwbare tafel, elementen van een koffiekopje, een pizzapunt en een krant, 2 stoelen voor minifiguren, een bouwbare straatlantaarn en bloemelementen.
 5. De brug heeft een explodeerfunctie, bevestigingspunten voor minifiguren en webelementen, een riool met een LEGO ratfiguur, een pizzapuntelement en een edelsteenelement.
 6. Activeer de explodeerfuncties van het café en de brug om de minifiguren het kanaal in te laten vliegen!
 7. Haal Hydro-Man's waterbasis uit elkaar en bouw deze weer op om hem op verschillende hoogtes te zetten.
 8. Deze superheldspeelset is inclusief de 2 krachtenergie-elementen van Mysterio voor fantasierijk speelplezier.
 9. Accessoire-elementen: Peter Parkers verwisselbare Spider-Man minifigurenhoofd plus 9 Spider-Man webelementen voor het naar wens aanpassen van je modellen, minifiguren en wapens.
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.