LEGO 71369 Super Mario Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers Kasteel Bouwbaar Spel

Waardering:
93%
99.95
Jouw voordeel:
Niet op voorraad

Nu besteld = morgen in huis

Deze set is helaas niet meer leverbaar.

Gebruikt de zoekbalk of het menu om een ander leuk product te zoeken uit de huidige LEGO collectie.

0

 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO 71369 Super Mario Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers Kasteel Bouwbaar Spel Specificaties

Setnummer
71369
Gratis Verzending
Nee
Leeftijd
8
Onderdelen
1010
Thema's
LEGO Vintage
EAN
5702016618488

LEGO 71369 Super Mario Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers Kasteel Bouwbaar Spel omschrijving

Neem het op tegen de eindbaas Bowser met deze coole uitbreidingsset voor jouw LEGO® Super Mario™ startset. Gooi de Lava Bubble omver om Bowsers kasteel binnen te komen. Duw Dry Bones van het schuddende platform af. Houd Boo op afstand terwijl hij achter je aanzit bij de toren. Stamp op de flippers om Bowsers armen omhoog te brengen en de beloningen van het ?-blok en het Tijdblok te verzamelen. Schud daarna de brug heen en weer totdat Bowser valt om te winnen!

Spelers zullen de verschillende uitdagingen waarin ze moeten flipperen, schudden en balanceren in deze Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel (71369) geweldig vinden. Deze speelset met een kasteel is een schitterend cadeau waarmee kinderen hun LEGO® Super Mario™ startset (71360) kunnen uitbreiden en beschikt over torens met ronddraaiende en schuddende platforms, flippers om Bowsers armen omhoog te brengen en toegang te krijgen tot het ?-blok en het Tijdblok, een schuddende brug, plus figuren van Bowser, Boo, Dry Bones en Lava Bubble.

In de gratis LEGO Super Mario app vind je intuïtieve Instructions PLUS voor deze set, met coole weergavefuncties om het bouwen nog leuker te maken. De app bevat ook tips voor creatieve manieren om te bouwen en te spelen en is een veilig platform waarop fans hun ideeën kunnen delen.

De LEGO 71369 Super Mario Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers Kasteel Bouwbaar Spel set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO 71369 Super Mario Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers Kasteel Bouwbaar Spel kenmerken

 1. Spelers kunnen vijanden verslaan in verschillende uitdagingen waarin ze flipperen, schudden en balanceren als ze deze Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel (71369) toevoegen aan hun LEGO® Super Mario™ startset.
 2. Deze LEGO® Super Mario™ bouw- en speelset voor kinderen bevat figuren van Bowser, Dry Bones, Boo en Lava Bubble, plus kasteeltorens met ronddraaiende en schuddende platforms, een ?-blok, een Tijdblok en nog veel meer voor volop speelplezier.
 3. Kinderen zullen het fantastisch vinden om het op te nemen tegen eindbaas Bowser, met LEGO® Mario™ (figuur niet inbegrepen) op de flippers te stampen om Bowsers armen omhoog te brengen om bij het Tijdblok en ?-blok te komen en vervolgens de brug te laten schudden totdat hij omvalt.
 4. Deze LEGO® bouwset met 1010 onderdelen is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 8 jaar. Het inspireert ze om hun eigen unieke levels te maken in combinatie met de Avonturen met Mario startset (71360).
 5. De set is ca. 23 cm hoog, 47 cm breed en 34 cm diep in de basisopstelling en kan worden omgebouwd en op diverse manieren worden gecombineerd met de startset en andere LEGO® Super Mario™ uitbreidingssets.
 6. Geen batterijen nodig – combineer deze uitbreidingsset met de LEGO® Mario™ figuur in de startset en het spel kan direct beginnen.
 7. In de gratis intuïtieve LEGO® Super Mario™ app vinden kinderen bouwinstructies en digitale weergavefuncties. Bovendien biedt de app een veilig platform waarop ze ideeën kunnen delen. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.
 8. De LEGO® Super Mario™ speelsets om te verzamelen laten een beroemd en geliefd personage tot leven komen in de echte wereld en bieden fans talloze mogelijkheden om hun eigen levels te bedenken en deze uit te breiden, aan te passen en om te bouwen zodat ze het kunnen opnemen tegen familie en vrienden.
Beoordelingen LEGO Set 71369
93% van 100% op basis van 3 Reviews
Totale waardering 4.65 van 5 op basis van 3 reviews:
100%
 1. Mooie uitbreiding set
  Waardering
  100%
  mooie uitbreiding set voor super mario

  Geplaatst op  

  door olga

 2. Top winkel!!!!
  Waardering
  100%
  Via Google en prijsvergelijking bij deze webwinkel terecht gekomen, wat een scherpe prijzen wauw!! Scheelt zomaar 20 € op sommige artikelen. Bovendien makkelijk te bestellen en super ( Mario

  Geplaatst op  

  door Monica

 3. Mooie set met enkele kinderziektes
  Waardering
  80%
  De set is leuk om te bouwen én om mee te spelen, aldus de 7-jarige eigenaar, die veel ervaring heeft met zowel gewone als technische Lego voor leeftijden tot 12-14 jaar.
  Alles ziet er mooi uit. De kleuren van de set kloppen met die in de games.
  Je hebt de filmpjes in de digitale bouwinstructie wel echt nodig om van sommige onderdelen te begrijpen wat de bedoeling is. Voorbeeld hiervan is de spooktoren: het spookje móét draaien, je hebt geen fout gemaakt als het meebeweegt.
  Kinderziektes:
  - Je moet héél hard met Mario op de platformpjes stampen om de armen van de ‘stenen’ Bowser omhoog te krijgen.
  - De ‘echte’ Bowser naar beneden laten ‘lopen’ gaat net, hem uit zichzelf laten omvallen bijna niet.
  - Dit zijn vast dingen die in een volgende versie anders en beter/gemakkelijker zullen werken.
  - Hopelijk geldt dat ook voor de Mario-figuur uit de startset. Deze moet je met een schroevendraaier openen om de batterijen te vervangen. Hierdoor heb je kans dat een onervaren schroever het schroefje en/of het schroefdraad stukgedraaien. Plus dat op termijn sowieso slijtage optreedt. Dit zou in een volgende versie zonder schroefje moeten kunnen.

  Geplaatst op  

  door Marieke

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.