LEGO 71394 Super Mario Personagepakketten - Serie 3, Verzamelbare Figuren, Speelgoed voor Kinderen

3.95
Jouw voordeel:
Niet op voorraad

Nu besteld = morgen in huis

Deze set is helaas niet meer leverbaar.

Gebruikt de zoekbalk of het menu om een ander leuk product te zoeken uit de huidige LEGO collectie.

0

 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO 71394 Super Mario Personagepakketten - Serie 3, Verzamelbare Figuren, Speelgoed voor Kinderen Specificaties

Setnummer
71394
Gratis Verzending
Nee
Leeftijd
6
Onderdelen
18
Thema's
LEGO Vintage
EAN
5702016912838

LEGO 71394 Super Mario Personagepakketten - Serie 3, Verzamelbare Figuren, Speelgoed voor Kinderen omschrijving

LEGO® Super Mario™ fans kunnen levels bouwen met nog meer spektakel met de Personagepakketten - serie 3 (71394). Elk pakket bevat een willekeurig bouwbaar personage met een actielabel, plus een minimodel dat je als standaard of bij het spelen kunt gebruiken. Er zijn 10 LEGO Super Mario personages om te verzamelen: een Galoomba, Parachute Bob-omb, Boo, Crowber, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1UP-paddenstoel, Scuttlebug en een Swoop. Je hebt een startset (71360 of 71387) nodig om ermee te kunnen spelen.

In elk pakket en in de gratis LEGO Super Mario app vind je instructies. De app bevat ook digitale tools om het bouwen nog leuker te maken, creatieve inspiratie en een veilig platform waarop kinderen hun ideeën kunnen delen.

LEGO Super Mario speelgoedsets brengen bekende Super Mario personages tot leven in de echte wereld en zijn ideale cadeaus. Met de startsets, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen bouwers hun eigen levels bedenken en aanpassen.

De LEGO 71394 Super Mario Personagepakketten - Serie 3, Verzamelbare Figuren, Speelgoed voor Kinderen set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO 71394 Super Mario Personagepakketten - Serie 3, Verzamelbare Figuren, Speelgoed voor Kinderen kenmerken

 1. Met de Personagepakketten - serie 3 (71394) krijgt de LEGO® Super Mario™ wereld van kinderen nog meer leuke, interactieve speelmogelijkheden. Elk pakket bevat een bouwbaar verrassingspersonage met een actielabel.
 2. Er zijn 10 unieke LEGO® Super Mario™ speelgoedfiguren om te verzamelen en mee te spelen: een Galoomba, Parachute Bob-omb, Boo, Crowber, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1UP-paddenstoel, Scuttlebug en Swoop.
 3. Je hebt een van de startsets (71360 of 71387) met de LEGO® Mario™ figuur (in set 71360) of LEGO® Luigi™ figuur (in set 71387) nodig om met de personages te kunnen spelen.
 4. LEGO® Mario™ of LEGO® Luigi™ reageert op verschillende manieren op de personages. Elk personage is inclusief een minimodel dat je kunt gebruiken als standaard of in de levels zelf.
 5. Een LEGO® Super Mario™ Personagepakket is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of als verrassing voor kinderen van 6 jaar en ouder.
 6. Voeg deze personages toe aan de LEGO® Super Mario™ startsets en uitbreidingssets om nieuwe uitdagingen te maken en jezelf of je vrienden uit te dagen.
 7. LEGO® Super Mario™ speelsets om te verzamelen brengen Super Mario personages tot leven in de echte wereld. Ze bieden eindeloze creatieve uitdagingen door de sets uit te breiden en aan te passen en zijn leuk om alleen of samen mee te spelen.
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.