LEGO Technic 42036 Straatmotor

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Technic 42036 Straatmotor omschrijving

Cruise door het land met deze stoere LEGO Technic Straatmotor!

Dit stevige model heeft dezelfde functies als de echte machine, inclusief stroomlijnkap, sterke voor- en achtervering, kettingaandrijving, echt werkende stuurfunctie, standaard, gedetailleerde motor met bewegende zuigers en een sportief, lichtblauw met rood kleurenschema. Ervaar de snelheid van deze schitterende motor!

2-in-1 model dat kan worden omgebouwd tot een coole retro-motorfiets. De Technic 42036 Straatmotor set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer42036
Thema LEGO Vintage
Onderdelen375
AdviesleeftijdVanaf 9 jaar
EAN5702015349994

Reviews LEGO set 42036

Geweldig
Waardering:
Als motorrijder/zijspanrijder konden we ons zoontje niet blijer maken. We hebben de 'retro' motor gebouwd. Vooral het echt bewegende motorblok is erg mooi.
Van de overige delen en wat extra Lego zijn we nu een zijspan aan het maken ;-)
Geplaatst door Tineke op 13-12-2016
vette bike
Waardering:
Mooie motor waaraan mijn zoontje (en zijn vader) veel bouwplezier heeft gehad. Ook het bouwen aan de chopper was erg leuk.

Geplaatst door Rik op 11-12-2016
Superservice
Waardering:
Helemaal happy was mijn zoon toen ik hem met zijn volle spaarpot meenam naar Bart Smit om lego te gaan kopen. Extra teleurgesteld was hij toen bleek dat deze niet open was tijdens carnaval. Gelukkig bracht MisterBricks uitkomst, hij kon bijna niet kiezen maar toen de keuze gemaakt was werden zijn dozen nog de volgende dag geleverd, vakantie gered. Hartstikke bedankt, vooral namens mijn zoon!!!!
Geplaatst door Quin op 22-02-2016