LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Graafmachine

Special Price 379.95 Regular Price 449.95

Op voorraad
 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2.400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.4
  op basis van 1765 onafhankelijke reviews
0
 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Graafmachine omschrijving

Ontdek de techniek en ontwerp van deze authentieke LEGO Technic replica van de Liebherr R 9800, een van de grootste graafmachines ter wereld. Dit LEGO Technic-model bestaat uit meer dan 4000 onderdelen, zeven motoren en twee slimme hubs, waardoor verschillende bewegingen tegelijkertijd uitgevoerd kunnen worden. Deze bouwset maakt gebruik van CONTROL+, waardoor een realistische multifunctionele bediening mogelijk wordt gemaakt, inclusief het programmeren van meerdere gelijktijdige bewegingsreeksen voor de modellen. CONTROL+ gebruikt nieuwe elektronische componenten en een gratis app om kinderen en volwassenen een nog authentiekere speelervaring te bieden.

Bereid je voor op een ongeëvenaarde LEGO bouw- en speelervaring met deze LEGO® Technic Liebherr R 9800 graafmachine. Deze replica, die is ontwikkeld in samenwerking met Liebherr, wordt bestuurd via de intuïtieve LEGO TECHNIC CONTROL+ app en wordt aangedreven door 2 geavanceerde smart hubs met 7 motoren. Dankzij de geweldige app-technologie geniet je van supernauwkeurige bewegingen en fantastische functionaliteit en beleef je een veelzijdige digitale speelervaring op 4 verschillende bedieningsschermen met coole illustraties.

Via het multifunctionele bedieningsscherm kun je de machine in alle richtingen laten rijden, de bovenbouw draaien, de arm uitschuiven en omhoog brengen, de laadbak openen en kantelen, realistische geluidseffecten afspelen en realtimeoverzichten bekijken, zoals de positie van de arm, het energieverbruik en de rijdafstand. Dankzij de bediening met één knop kun je sleeppatronen gebruiken om de arm en laadbak te besturen en het scherm voor aangepaste bewegingen laat je vooraf ingestelde commando's selecteren of de bewegingen van het model opslaan om complexe bewegingspatronen te creëren. In het uitdagingen- en prestatiegedeelte kun je bovendien uitdagingen voltooien om beloningsbadges te verdienen.

De LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Graafmachine set maakt deel uit van het thema Technic.

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Graafmachine kenmerken

 1. Deze graafmachine wordt bestuurd door middel van de LEGO® TECHNIC CONTROL+ app voor een meeslepende en realistische speelervaring en uren speelplezier.
 2. De LEGO® Technic Liebherr R 9800 graafmachine met app-bediening kan met een smartphone of tablet via 4 verschillende schermen worden bestuurd.
 3. Multifunctionele bediening: rijd vooruit, achteruit, stuur, draai de bovenbouw, schuif de arm uit, breng de arm omhoog en omlaag, open en kantel de laadbak en bekijk overzichten van de positie van de arm en bovenbouw, het energieverbruik en de rijdafstand.
 4. Bediening met één knop: selecteer op het scherm een sleeppatroon en zie vervolgens hoe de graafmachine op je commando reageert.
 5. Aangepaste bewegingen: gebruik de vooraf ingestelde commando's of sla de bewegingen van het model op om complexe bewegingspatronen te creëren.
 6. Uitdagingen en prestaties: voltooi uitdagingen en verdien beloningsbadges.
 7. Deze replica van de Liebherr R 9800 graafmachine heeft talloze levensechte eigenschappen en functies, een authentiek kleurenschema en coole stickerdetails.
 8. Inclusief 3 XL-motoren, 4 L-motoren en 2 smart hubs met Bluetooth-bediening.
 9. De smart hub beschikt over een Bluetooth Low Energy (BLE)-verbinding, een activeringsknop, een sensor met 6 assen (3 gyro- en 3 versnellingsmetersensoren) en 4 verbindingspoorten.
 10. In de app kunnen gebruikers verbinding maken met meerdere hubs om zo nauwkeurige en levensechte bewegingen te creëren.
 11. Dit product werkt op 6 AA batterijen (niet bijgeleverd)
 12. De Liebherr R 9800 graafmachine is ca. 39 cm hoog, 65 cm lang en 27 cm breed.

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Graafmachine Video

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Graafmachine Specificaties

Setnummer
42100
Leeftijd
12
Onderdelen
4108
Thema's
LEGO Technic
EAN
5702016369915

Bezorginformatie

PRODUCTNAME is uit voorraad leverbaar. KOSTEN + BESCHRIJVING

Wanneer je nu bestelt, heb je de bestelling DELIVERYDAY in huis.

Voor een snelle en betrouwbare bezorging maken wij gebruik van PostNL. Ruim 97% van de bestellingen wordt op tijd bezorgd.

© 2012-2020 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2020 the LEGO Group.