Banner LEGO Nieuws  - Misterbricks

Back to the Future tijdmachine

Back to the Future tijdmachine

Bedoel je dat je een tijdmachine hebt gebouwd?!?

Voor fans van Back to the Future is er binnenkort het ultieme project: de LEGO Back to the Future tijdmachine (10300) modelbouwset voor volwassenen.

Ga helemaal op in je passie voor een van 's werelds meest geliefde filmtrilogieën tijdens het bouwen van 1 van de 3 versies van de tijdreizende auto.

Doc en Marty reisden met 140 kilometer per uur in deze Dolerean, maar jij kan alle tijd nemen die je wilt voor het bouwen van alle indrukwekkende details van deze set.

Tot de authentieke kenmerken behoren de vleugeldeuren die open kunnen, wielen die in de vliegmodus weggeklapt kunnen worden, de flux capacitor, datums op het dashboard en een motorkap die open kan, plus een hoverboard en verwisselbare nummerborden. Met de minifiguren van Doc en Marty vormt dit model een perfecte blikvanger als eerbetoon aan jouw favoriete film.

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.