Banner LEGO Nieuws  - Misterbricks

LEGO 10252 Volkswagen Kever: icoon uit de jaren '60

LEGO 10252 Volkswagen Kever: icoon uit de jaren '60

Een van de meest iconische auto's uit de jaren '60 wordt binnenkort uitgebracht in LEGO: de azuurblauwe LEGO 10252 Volkswagen Kever! Zet koers naar het strand met de Volkswagen Beetle!

Vier de iconische Volkswagen Kever met deze geweldige LEGO Creator Expert reproductie. Dit gedetailleerde model bestaat uit een aantal speciale functies en elementen om de onderscheidende kenmerken van de VW Kever weer te geven, waaronder een azuurblauwe kleurenschema, gebogen spatborden, vlakke voorruit, VW-logo, en een authentieke 4-cilinder luchtgekoelde motor en brandstof tank.

Het toegankelijke interieur is voorzien van beige-kleurige, naar voren kantelbare stoelen, dashboard en het stuurwiel, en op het dak gemonteerde surfplank en een koelbox. Dit model is ontworpen om een ​​uitdagende ervaring te bieden met een vleugje nostalgie! Met deze set komt LEGO met een waardige partner voor de al even bekende LEGO VW T1 Camper!

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.