Banner LEGO Nieuws  - Misterbricks

LEGO 71040 Disney Kasteel wordt magisch !

LEGO 71040 Disney Kasteel wordt magisch !

De samenwerking tussen Disney en LEGO heeft een magische set opgeleverd: het indrukwekkende LEGO 71040 Disney Kasteel!

Deze prachtige LEGO replica van het beroemde Walt Disney World Resort kasteel van Cinderella zit boordevol authentieke details. De set bestaat uit meer dan 4.000 onderdelen en is opgebouwd maar liefst 74 cm. hoog! Wandel over de stenen brug en door de gewelfde poort - en treed binnen in een wereld waar dromen in vervulling gaan.

De grote hal heeft een mozaïek-tegelvloer en er zijn harnassen, schilden aan de muur, een ouderwetse klok, een sierlijke kroonluchter en een gouden lamp. Dwaal door de prachtig gedetailleerde kamers met herkenbare decoraties en details. Van de gedetailleerde gevel, de sierlijke balkons en de torens met vlaggen, tot de imposante hoofdtoren met goudkleurige spits en vuurwerk-functie: dit fantastische, super-gedetailleerde bouwwerk zit boordevol magische verrassingen die de fantasie stimuleren!

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.