Banner LEGO Nieuws  - Misterbricks

LEGO cadeaus voor kerst 2022

LEGO cadeaus voor kerst 2022

Van Star Wars verrassingen tot creatieve knutselsets voor kinderen: dit zijn de 8 leukste LEGO cadeaus voor kerst 2022!

Nu de dagen korter worden is het aftellen tot de feestdagen begonnen. Kerst is het moment bij uitstek om een kind te verrassen, en hoe kun je dat nou beter doen dan met een veelzijdige LEGO bouwset die past bij de interesses van jouw kleine bouwer?

Van het naspelen van spannende scènes uit Star Wars tot realistische rollenspellen met vertrouwde LEGO Friends personages in Heartlake City. Er is voor iedere jonge LEGO fan wat wils! In dit artikel laten we je 8 leuke LEGO kerstcadeaus voor 2022 zien.

 

1. De LEGO City Passagierssneltrein: voor kinderen die dol zijn op voertuigen

LEGO City 60337 Passagierssneltrein

Koffers gepakt en klaar voor vertrek? Aan boord van de LEGO City 60337 Passagierssneltrein beleven kinderen vanaf 7 jaar allerlei leuke en leerzame avonturen.De locomotief van de op afstand bestuurbare trein heeft werkende koplampen, net als in het echt.

Met 6 minifiguren en leuke accessoires, zoals een laptop, hotdog, fietsen rolstoel, kunnen kindereneindeloos veel fantasierijke verhalen bedenken. De trein besturen ze met een afstandsbediening of met de LEGO Powered Up-app. Waar gaat de volgende reis naartoe?

 

2. Speel- en bouwplezier in Heartlake City met het kleurrijke LEGO Friends Hoofdstraatgebouw

LEGO Friends 41704 Hoofdstraatgebouw

Wanneer kinderen het kleurrijke LEGO Friends 41704 Hoofdstraatgebouw in elkaar zetten en ermee spelen, is het net alsof ze zelf in Heartlake City zijn. Samen met de inwoners van deze leuke stad bezoeken ze de kapper, de supermarkt of het boekencafé. En wanneer ze even klaar zijn met verkennen en spelen, kunnen ze het model als een echt pronkstuk neerzetten op hun kamer.

 

3. Een geweldig cadeau voor gamers: LEGO Minecraft De Trainingsplaats

LEGO Minecraft 21183 De Trainingsplaats

Tijd voor een heleboel Minecraft actie met LEGO Minecraft 21183 De Trainingsplaats! Met dit veelzijdige kerstcadeau zul jeeen kind vanaf 8 jaar dat dol is op gamen zeker verrassen. Deze indrukwekkendetrainingsdojo van de Minecraft strijders kan steeds weer opnieuw worden herbouwd en aangepast. Op iedere hoek valt een nieuw avontuur te beleven: in de grot kunnen kinderen hun wapens repareren en smeden, door gebruik te maken van de smeltoven en het aambeeld. En door op een blok te drukken, kunnen kinderen een valluik activeren. Handig om de dief tegen te houden!

 

4. Een te gek LEGO Star Wars voertuig, voor spannende avonturen in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan

LEGO Star Wars 75337 AT-TE Walker

Met deze te gekke LEGO Star Wars 75337 AT-TE Walker bouwset kunnen kinderen de Slag om Utapau naspelen; één van de spannende scènes uit Star Wars: Revenge of theSith. Met de vele functies en LEGO minifiguren van Star Wars personages wordt het een spannende strijd. Kinderen kunnen de vijand op afstand houden door gebruik te maken van het draaiend blasterkanon met 2 noppenschieters.

Of ze plaatsen de LEGO Star Wars minifiguren van Commander Cody, een 212th CloneGunner en 3 212th CloneTroopers in de cockpit en in de twee cabines van het voertuig, klaar voor een volgende heldhaftige missie. Met de bijgeleverde LEGO figuren van twee Battle Droids en een Dwarf Spider Droid beleven ze eindeloos veel fantasierijk speelplezier. Kortom: deze set is een fantastisch kerstcadeau voor jongens of meisjes vanaf 9 jaar die fan zijn van Star Wars!

 

5. Magisch speelplezier in kasteel Zweinstein met dit veelzijdige LEGO Harry Potter speelgoed

LEGO Harry Potter 76402 Zweinstein: het kantoor van Perkamentus

Verras jonge tovenaars, heksen en dreuzels vanaf 8 jaar met een indrukwekkend cadeau dezekerst. Fans van Harry Potter zullen het geweldig vinden om alle ruimtes in het 3 verdiepingen tellende LEGO Harry Potter 76402 Zweinstein: het kantoor van Perkamentus te verkennen. Van de toren met de Hersenpan tot de boekenkast met uitschuifbare boeken: dit te gekke bouwmodel zit boordevol magische kenmerken die de fantasie prikkelen. Leuk detail: deze set kan worden gecombineerd met ander LEGO Harry Potter speelgoed. Zo kunnen kinderen hun eigen unieke kasteel Zweinstein samenstellen. 

 

6. Het leukste speelgoed voor jonge superhelden en Marvel fans

LEGO Marvel 76208 Het Geitenschip

Er staan kinderen een heleboel spannende avonturen te wachten aan boord van LEGO Marvel 76208 Het Geitenschip. Dit veelzijdige constructie speelgoed is gebaseerd op Marvel Studios’ Thor: Love andThunder. Compleet met authentieke details uit de film, zoals de kaart van New Asgard, Thors bijl Stormbreaker en een zonnesteen. Het ‘zwevende’ schip wordt voortgetrokken door de legendarische geiten Tandenknarser en Tandenvermaler, en met de LEGO minifiguren van Thor, Machtige Thor, Valkyrie, Korg en Gorr kunnen kinderen vele fantasierijke scenario’s bedenken. Ben je op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor een kind vanaf 8 jaar dat dol is op Marvel en superhelden? Deze veelzijdige set zal zeker bij hen in de smaak vallen!

 

7. LEGO DOTS notitiebord: een prachtig accessoire voor de kinderkamer,boordevol creatieve mogelijkheden

LEGO DOTS 41952 Groot notitiebord

Wil je een jonge ontwerper vanaf 8 jaar verrassen met een creatief kerstcadeau? Dan is dit LEGO DOTS 41952 Groot notitiebord een echte aanrader! Van een hip patroon tot een grappig bericht of een inspirerende zin: de mogelijkheden zijn eindeloos. Kinderen klikken de kleurrijke LEGO DOTS steentjes eenvoudig vast aan het bord, om het ontwerp vervolgens steeds weer aan te passen aan hun stemming of stijl. Het notitiebord heeft 2 handige ophangelementen; zo kun je het eenvoudig aan een deur of muur bevestigen.

 

8. Het betoverende huis uit Disney’s Encanto, om zelf te bouwen

LEGO | Disney 43202 Het huis van de familie Madrigal

Er valt een heleboel te ontdekken in LEGO | Disney 43202 Het huis van de familie Madrigal. Samen met bekende personages uit Disney’sEncanto, zoals Mirabel, Abuela en Antonio, ontdekken kinderen allerlei magische kenmerken in het kleurrijke huis, zoals het kantelende bed, de luiken die openzwaaien en de ronddraaiende windhaan buiten. Nadat ze het huis met 3 verdiepingen hebben gebouwd, spelen ze hun favoriete momenten uit de film na met leuke accessoires zoals een accordeon, grammofoon en paraplu. Het huis is een echte eyecatcher die een ereplaats verdient op iedere kinderkamer. Een ideaal cadeau voor Kerstmis, voor een meisje of jongen vanaf 6 jaar. 

 

Met deze tips zul je er zeker in slagen om een fantastisch LEGO kerstcadeau te vinden. Ben je benieuwd naar ander LEGO speelgoed uit het Misterbricks assortiment? Bekijk dan onze webshop en ontdek nog meer leuke bouw- en speelsets.

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.