Banner LEGO Nieuws  - Misterbricks
Laden...

MisterBricks nu ook dealer van LEGO Education

MisterBricks nu ook dealer van LEGO Education

We zijn trots om te kunnen berichten dat we nu ook dealer zijn van LEGO Education.
LEGO stenen zijn van nature interessant voor scholieren en studenten. Wanneer ze in de leeromgeving worden geïntroduceerd, verhogen ze de motivatie. Het is door deze actieve, geëngageerde ervaring dat LEGO Education onderwijsoplossingen je helpen om de basis te leggen voor levenslang leren.

De praktische oplossingen inspireren kinderen om uit te vinden en te ontdekken. Scholieren zullen onderwerpen zoals wiskunde, wetenschappen, technologie en engineering beter leren, terwijl ze hun 21ste-eeuwse vaardigheden, zoals probleemoplossing, samenwerking en communicatie verbeteren en ontwikkelen.
Kinderen leren te coderen met behulp van een optimale educatieve app met lesplannen voor meer dan 40 uur, gebaseerd op Next Generation Science Standards met de LEGO Education 45300 WeDo 2.0 Basisset of ontdek de eindeloze mogelijkheden van de LEGO Education 45544 Mindstorms EV3 Educatieve Basisset!

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.