Banner LEGO Nieuws  - Misterbricks

Twee fonkelnieuwe sets van LEGO Frozen!

Twee fonkelnieuwe sets van LEGO Frozen!

Voor alle fans van Disney's Frozen is er goed nieuws! Er zijn twee prachtige nieuwe LEGO sets met dit thema uitgebracht.

Houd een koninklijk verjaardagsfeest voor Anna op de binnenplaats van het kasteel, met Elsa en Olaf en het prachtig gedetailleerde Kasteelfeest in Arendelle uit Disney’s Frozen en Frozen Fever. Help Elsa en Olaf bij de voorbereidingen voor Anna’s feest, maar houd de Snowgies uit de buurt van al het lekkers! Ga op ontdekking in het Arendelle kasteel en speel beroemde scènes na uit Disney’s Frozen en Frozen Fever.

Je kunt ook met Anna en Kristoff op Slee Avontuur om de zomer terug te brengen naar Arendelle. Maak onderweg een stop bij de winkel van Wandering Oaken voor een kop warme chocolademelk en wintervoorraden. De volgende morgen ga je weer op pad door het bevroren landschap, in dit fantastische Frozen avontuur!

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.