Over LEGO
Over LEGO

Over LEGO

Ruim vijftig jaar geleden werd de basis gelegd voor misschien wel het leukste speelgoed ooit; de geboorte van het LEGO steentje was een feit. Wat volgde was de ontwikkeling van een van de meest innovatieve en leerzame speelsystemen ter wereld.

Nu, vijftig jaar later, past dat eerste steentje nog steeds op alle LEGO sets die door de jaren heen zijn uitgebracht. Het is een indrukwekkende prestatie en een knap staaltje design dat de steentjes van vandaag nog steeds dezelfde vorm en eigenschappen hebben als toen.

Maar waarom is LEGO toch zo immens populair? Is het vanwege de geweldige sets? Of omdat wij onze eigen creaties kunnen bouwen en onze fantasie alle ruimte kunnen geven?

Een ding is zeker, met LEGO beleef je dag na dag, uur na uur, fantastisch veel speelplezier!

LEGO thema's

LEGO sets worden ondergebracht in verschillende thema, die zich allemaal op een bepaald onderwerp richten. Bij Misterbricks vind je alle huidige thema's in het aanbod, dus ook lijnen die moeilijker te verkrijgen zijn.

Wat denk je bijvoorbeeld van de Modulair Buildings, complexe LEGO sets ontwikkeld voor de ervaren bouwers die van uitdagingen houden. Of ontdek de interessante wereld van de architectuur met de gedetailleerde sets uit het thema LEGO Architecture. Maar ook voor sets uit het thema LEGO City, LEGO Friends, LEGO Technic of LEGO STAR WARS ben je uiteraard bij ons aan het juiste adres.

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.