Privacy

Privacyverklaring

Via deze website worden persoonsgegevens verwerkt. MisterBricks VOF acht een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Dat houdt onder andere in dat wij:

  1. duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  2. onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor die doeleinden;
  3. u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  4. passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  5. uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

MisterBricks VOF is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 17 mei 2018.

Gebruik van persoonsgegevens

MisterBricks VOF hecht veel waarde aan uw privacy. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij verzamelen de volgende gegevens:

  1. Algemene gegevens: zoals naam, adres en woonplaats. Dit zijn de gegevens die u invult op uw bestelformulier. Deze gegevens worden gebruikt om de bestellingen te behandelen. Ook gebruiken wij deze gegevens als u aanspraak maakt op garantie of uw retourrecht.
  2. E-mailadres: wordt gebruikt om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling is afgerond. Op het door u opgegeven e-mailadres sturen wij ook acties, indien u tijdens de bestelling heeft aangegeven dit te willen ontvangen. Uitschrijven voor e-mails kan via de onderstaande link in de mail of door ons te contacteren. Dit kunt u doen via het contactformulier (https://misterbricks.nl/contact/) of door ons te bellen: +31 (0)58 843 2345.
  3. Telefoonnummer: optioneel op te geven, zodra u een bestelling wilt plaatsen. Dit nummer wordt gebruikt indien het noodzakelijk is om u te bellen over de geplaatste bestelling. Uw telefoonnummer gebruiken wij niet voor marketingdoeleinden.
  4. Factuuradres: dit betreft de adresgegevens die we gebruiken om de bestellingen naartoe te verzenden. Tijdens het invullen van het bestelformulier krijgt u ook de optie om een afleveradres op te geven dat kan afwijken van uw factuuradres.
  5. Betalingsgegevens: een beschikbare optie tijdens uw bestelproces. Bij ons betaalt u via bankoverschrijving of in een beveiligde omgeving, welke aan u beschikbaar wordt gesteld door Sisow en Paypal. Deze gegevens gebruiken wij om te controleren of de bestelling is betaald en wanneer we een terugbetaling moeten doen.
  6. IP-adres: verzamelen wij om locaties en interesses te analyseren waarop wij gerichte advertenties maken voor onze webshop.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u in deze privacyverklaring.

Reclame

Naast informatie op onze website, kunnen wij u ook op de hoogte houden van acties en nieuwe producten of diensten. Wij versturen dit via E-mail: als u via het bestelformulier of inschrijfformulier toestemming heeft gegeven om dit te ontvangen. Indien u hier geen toestemming voor heeft gegeven, zullen wij uw e-mailadres ook niet gebruiken voor reclames of nieuwsbrieven. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Contactformulier

Wij bieden u de mogelijkheid aan om ons te contacteren via een contactformulier. Dit contactformulier maakt gebruik van verplichte velden zoals:

  1. Naam
  2. E-mailadres
  3. Berichtenveld

De ingevulde data wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van uw bericht naar onze servicedesk en wordt niet opgeslagen in onze database. Indien u wenst om geen gebruik te maken van ons contactformulier, biedt de contactpagina (https://misterbricks.nl/contact/) u ook andere methodes om ons te contacteren.

Publicatie

Wij publiceren klantgegevens niet.

Advertenties

Onze webwinkel vertoont geen advertenties van derden.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst

Cookies

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies. Deze cookies plaatsen wij om de webwinkel optimaal te laten werken. Cookies zijn kleine bestanden die gegevens opslaan zodat u niet iedere keer een handeling opnieuw moet uitvoeren. Hierdoor hoeft u niet steeds dezelfde informatie in te vullen en maakt dit uw bezoek aan de website een stuk prettiger en sneller.

Mocht u het onprettig vinden dat uw cookies bewaard worden, dan kunt u deze eenvoudig verwijderen. U kunt ook cookies in zijn geheel uitschakelen. Het is belangrijk om te weten dat onze webwinkel dan niet langer optimaal kan werken waardoor bepaalde functies uitvallen en de website langzamer kan worden.

Wij gebruiken de volgende soorten cookies:

  1. Functionele cookies: Zorgen ervoor dat producten in uw winkelmandje blijven als u de pagina ververst. De site blijft optimaal werken in uw browser en op uw specifieke beeldscherm.
  2. Analytische cookies: met behulp van derden gebruiken wij analytische cookies om uw bezoek aan onze website te analyseren. Dit helpt ons om te ontdekken waarin we onze webwinkel kunnen verbeteren. Zo blijft het steeds prettig om onze webwinkel te gebruiken. Om dit te realiseren gebruiken wij de volgende gegevens:
    1. Eigenschappen van uw apparaat (mobiel, tablet of desktop), de browser en uw schermresolutie.
    2. Hoe u op onze webwinkel terecht bent gekomen en hoelang u onze website heeft bezocht.
    3. Welke pagina’s u bezocht in onze webwinkel.

Bestelgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer etc. etc. worden niet opgeslagen in deze cookies.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Die kennis gebruiken wij om onze website te optimaliseren voor onze bezoekers. Met Google hebben wij een bewerkersovereenkomst gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. IP-adressen laten wij anonimiseren.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen

  1. Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  2. Wij nemen fysieke maatregelen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn
  3. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zolang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de eerder beschreven statistische doeleinden. Daarna worden de gegevens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

MisterBricks VOF
Gysbert Japicxstrjitte 2B
9051ER Stiens
+31 (0)58 843 2345