Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3426 beoordelingen

9.5

Koen uit Ijsselstein

  • Snelle response na bestelling, dag erna al geleverd en goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Myette uit Zoutleeuw

  • Heel snelle levering ! Zoals beloofd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Laurent uit Levallois Perret

  • Commande traitée rapidement, suivi du colis
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Luis uit Almere

  • Mooi overzichtelijke website waarin je ook makkelijk kunt betalen! Bezorging ging perfect zoals aangegeven bij de aankoop.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Maya uit Vlaardingen

  • Leuke aanbiedingen en goed verpakt en binnen een paar dagen geleverd, dus dan kun je snel aan je mooie Lego-bestelling beginnen! Ik word daar heel blij van. Heerlijk dat probleemloze genieten!
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Lies uit Nieuwegein

  • Bezorging en verpakking overeenkomstig verwachting.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

J.A. uit Groningen

  • De set is superleuk om te bouwen. Ben er een paar avonden mee bezig geweest. Heb er uiteindelijk voor gekozen om de boekenwinkel rechts te plaatsen omdat ik dat mooier vind. Dit was mijn eerste bestelling bij Mr Bricks en de levering is uitstekend verlopen. Goed verpakt in een stevige doos en op tijd bezorgd en volgens mij was de prijs ook OK.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Chris Ames uit Den Bosch

  • Gunstige prijs en correcte aflevering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Eric uit Geel

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-01-2022

Willemien uit Budel

  • Goede service, snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-01-2022

Dhr bart uit Nieuwerkerken

  • Binnen de 24 uur geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-01-2022

Andre Kinsbergen uit Alkmaar

  • ben goed met mailtjes op de hoogte gehouden. Kreeg artikel meteen de volgende dag. Het artikel was met zorg heel goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

RINUS uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL

  • Had voor de kerst een 42108 Mobile kraan besteld voor dochter, ad 99,95 Na kerst bleek dat zij die al had en na Email contact mocht deze retour op 29/12 en op 31/12 had ik het bedrag al op mijn rekening. In die periode van Kerst naar Nieuwjaar was de prijs van die zelfde kraan inmiddels al 129 euro geworden, maar dat verschil wilde Mister Bricks niet met mij delen, wat ik wel jammer vond. Daarna een technics Piano 21323 besteld op vrijdag middag 16.30 uur en die werd de volgende dag door Post NL keurig afgeleverd. Chapeau !
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Ruben Vos uit Brunssum

  • Mooie overzichtelijke site met af en toe zeer intressante aanbiedingen. Levering snel gedaan en product goed ingepakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

saskia buising uit leeuwarden

  • keurig op tijd geleverd volgens afspraak
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Bob uit tilburg

  • correcte levering en snel beantwoorden van mijn vragen
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Wim uit Achterveld

  • Zeer tevreden over mijn nieuwe Lego set, snelle verzending in stevige doos.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

lenie uit sittard

  • gemakkelijk en snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

John uit Doorn

  • Goede prijs, snelle service en communicatie.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Rene uit Assendelft

  • Gewoon zoals het hoort!
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Veerle Vermote uit Reet

  • Pakketje stevig verpakt en is volgbaar via traceercode. De volgende dag had ik het pakketje netjes ontvangen. Top service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Kristof uit Bilzen (B)

  • Supersnelle en uitstekende service! Aanrader!
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Marc uit Rijssen

  • Positief!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2022

Maaike uit Rijswijk

  • Tot op heden had ik nog nooit iets bij Mister Bricks besteld maar vanaf nu zal ik dat waarschijnlijk wel vaker gaan doen. De bestelling werd super snel en netjes afgeleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2022

Art Klep uit Leiden

  • Top products
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2022

Pascalle uit Den Bosch

  • Zeer goede prijs en snel bij je thuis.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2022

Anouk uit LEUVEN

  • Snelle levering en scherpe prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2022

Maurits uit Meteren

  • Snel het juiste gekregen
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2022

Vincent uit Eijsden

  • Super webwinkel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2022

Chantal uit Veenendaal

  • Mijn bestelling was de volgende ochtend al in huis.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2022

Pieter uit Nieuwkoop

  • Leuke sets gevonden, besteld, keurig volgens plan geleverd en uiteraard weer keurig netjes en stevig verpakt zodat er onderweg geen schade ontstaat.mede daardoor nog nooit wat terug hoeven sturen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-01-2022

H. uit Leeuwarden

  • Prima
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-01-2022

Remco uit Capelle aan den IJssel

  • Snelle levering. De volgende dag het Lego pakket al ontvangen. Ga zeker nog een keer bestellen bij Mister Bricks.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-01-2022

Sigrid uit Ruddervoorde

  • Duidelijke website, correcte en zeer snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-01-2022

Sandra uit Utrecht

  • Een uur na dat ik mijn bestelling geplaatst had was hij al verzonde. Volgende dag kon ik beginnen met bouwen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-01-2022

Nicky uit Nijmegen

  • De site is erg overzichtelijk en je ziet prijswijzigingen en de beste deals vrij snel. Het is ook erg fijn dat je kan zoeken op een naam of set nummer. Het zou nog wel fijn zijn als je de winkels kon filteren, bijvoorbeeld alleen Nederlandse en Belgische winkels, of alleen Amazon prijzen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-01-2022

Hans uit Almere

  • Wij bestellen al een tijdje hier en er wordt altijd snel geleverd volgens de afspraak
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-01-2022

John uit IJsselstein

  • Prima assortiment, veel voorraad en snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-01-2022

Joke Kouwenberg uit Alkmaar

  • Prima prijs, levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-01-2022

Ferdinand uit Gouds

  • Makkelijk te bestellen super snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-01-2022

Patrick Gonnermann uit Kleinostheim

  • Sehr guter Service gerne wieder
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-01-2022

Joshua uit Groningen

  • Duidelijke website, en snel verstuurd. Ik had eigenlijk aangegeven dat het een dag later verstuurd moest worden ivm verjaardagscadeau, maar de order werd gelijk verstuurd. Al met al prima service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-01-2022

Remco uit Assen

  • Gemakkelijk te bestellen en wordt snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-01-2022

Stijn uit Blankenberge

  • Super snelle en correcte afwikkeling! Prima!
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-01-2022

Hans uit Zwijndrecht

  • Ik ben zeer tevreden over mijn bestselling, bijzonder snelle levering en keurig stevig verpakt. Ik hoefde er niet voor thuis te blijven pakket werd keurig op een post.nl punt afgegeven.
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-01-2022

Henk uit OOSTERBLOKKER

  • OK
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-01-2022

Laurent uit Pont-a-celles

  • I ordered a set on Thursday evening and received it at home on Friday afternoon. super protected shipments. the price was really competitive because there was a promo. I really recommend this site.
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-01-2022

walter uit izegem

  • uitstekend alles in orde
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-01-2022

Elisa uit Slochteren

  • Snelle verzending, en goede levering de doos was helemaal heel, heel tevreden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-01-2022

Pieter peer uit Gendt

  • Gewoon een top winkel
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-01-2022
Toon per pagina
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.