Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3091 beoordelingen

9.5

Anne uit Smilde

  • Alles super snel geregeld, ga hier zeker nog weer bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-05-2021

Rink uit Eindhoven

  • Binnen 24 uur geleverd en keurig verpakt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-05-2021

Gert uit Lelystad

  • Top winkel, snel geleverd en netjes. Zeker nog voor 21.30 besteld, volgende dag in huis. Min punt is dat er lang dingen staan op de site op uitverkocht en dat het komt maar onbekend. Dat is iets wat hun nog beter kunnen regelen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-04-2021

Mike uit Alkmaar

  • Besteld en geleverd.. zou niet weten wat ik nog meer zou kunnen melden
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-04-2021

Peter Olivier uit Numansdorp

  • Makkelijke bestelprocedure; keuze uit een groot assortiment; snelle levering; goede verpakking.
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-04-2021

Erwin uit Breda

  • Goede prijzen. Snel geleverd. Netjes verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-04-2021

Hans uit Tilburg

  • Voordelig en zeer snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-04-2021

Katrien uit Waregem

  • Goeie service !
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2021

Gert uit Enkhuizen

  • Wederom besteld en Wederom gewoon perfect, netjes en snel Zeker dat ik terug ga komen
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2021

Michel Bidault uit Heemskerk

  • Goed en snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2021

Gerben uit Wolvega

  • Ik heb al een paar keer besteld. Alles is duidelijk aangegeven op de website. De levering is meer dan uitstekend en is goed verpakt zelfs met antidreun. De producten komen kreukvrij binnen. Ik zeg koop je lego bij Misterbricks.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2021

joris uit Leuven

  • Makkelijk bestellen en erg snel geleverd. Wat wil je nog meer.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2021

MWG uit Borne

  • Alles netjes verpakt en op tijd aangekomen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2021

Aren uit Papendrecht

  • Snelle levering, mooie prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2021

Johan uit Pelt

  • Besteld en dag nadien vriendelijk geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2021

Sinclair uit Grimbergen (Belgie)

  • Alles zoals verwacht. Degelijk verpakt en op tijd geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2021

Jasper uit Wijchen

  • Mijn bestelling was keurig verpakt en prima afgeleverd. Ook het contact met de klantenservice is als erg positief ervaren. Mister Bricks: top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2021

Nico uit Alphen aan de Rijn

  • Correct adres
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2021

Alexander uit Oosterhout

  • Ik kende Mister Bricks nog niet. Ze hadden een set die ik zocht voor een nog schappelijke prijs. Snelle verzending, keurig verpakt. Erg tevreden!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2021

Mike Schouwenaar uit Alphen aan den Rijn

  • Scherpe prijzen en alles snel geleverd, bijna alles volgende dag in huis!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2021

Lieke uit Buitenpost

  • niks negatiefs
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2021

Patrick uit Waasmunster

  • Mega-snelle bezorging van mijn Grand Piano!!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2021

Hans uit Valkenswaard

  • Laagste prijs en binnen 1 dag geleverd.ook goed verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2021

Arnoud uit Obdam

  • Leuke Creator Expert set gekocht welke zeer scherp geprijsd was.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2021

Jason uit De Meern

  • Acceptabele prijs en zeer snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2021

wilbert uit Oosterbeek

  • Snelle zending in goede vepakking perfect
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2021

Anneke uit Heerlen

  • Gemakkelijk besteld, vlug geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2021

Tim uit Uithoorn

  • Mooie zeldzame set gekocht, levering binnen een dag. Top!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2021

Bjorn uit Bertem

  • Geweldig goede service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2021

Eric uit Wognum

  • Wederom snel verzonden en stevig verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2021

Jorne uit Mechelen

  • Zeer tevreden na het bestellen bij Misterbricks.nl. Uitstekende service, met goede communicatie.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2021

Bert uit Doetinchem

  • Snel en correct geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2021

Ph uit Den helder

  • Makkelijke overzichtelijke website. Email contact verloopt prima. Snelle levering (1 dag)
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2021

Romain uit France

  • Envoi rapide, produit conforme au attente. Je recommande à 100%.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2021

Tomasz uit DH

  • Smooth transaction. Fast delivery.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2021

Dennis uit Heinkenszand

  • Levering en service is gewoon dik in orde
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2021

Miranda uit Groenlo

  • Binnen 12 uur had ik mijn pakketje echt toppie, vooral in deze tijd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2021

Sven Demulder uit Bredene

  • Lego besteld en op de juiste en goed verzorgede manier op tijd geleverd. Aanrader voor elke lego fanaat.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2021

Jan uit Dordrecht

  • Was eerste bestelling bij Mister Bricks. Bestelde werd keurig op tijd en onbeschadigd afgeleverd. Niets op aan te merken.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2021

Edwin uit Maastricht

  • Gelokt door scherpe aanbieding voor een bepaalde doos. Prima levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2021

Wouter uit Echt

  • Superprijs, superverpakt. Betrouwbaar.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2021

Dorien uit Driel

  • De avond ervoor besteld en de volgende dag al in huis. Prijzen iets goedkoper dan de Lego winkel. Betrouwbaar, snel en goed. Top.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2021

Hans uit Almere

  • Artikel is precies op de dag ontvangen die werd aangegeven
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2021

Moira uit Purmerend

  • .
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

Nynke uit Earnewald

  • Sets met korting kunnen kopen. Keurig verpakt en een snelle levering. We kregen vrijwel direct een mail met wanneer we het pakket konden verwachten en dit kwam ook volledig overeen. Super service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

Filip uit Horebeke

  • Uitstekende webshop. Heel vlot, correct en perfecte levering. 10/10
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

Frank uit Alphen NB

  • Duidelijke en mooi opgezette site. En zoals altijd snelle en goed verpakte levering, en vaak de goedkoopste. En ook al zijn grote webshops als Bol en Amazon vaak wat goedkoper besteed ik graag wat meer aan Mister Bricks vanwege de service en simpelweg omdat ik het dit soort winkels meer gun.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

Tom uit kwadendamme

  • snel verzonden en altijd in mooie staat geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

Simon uit Apeldoorn

  • Zie beschrijving
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

Hans uit Drenthe

  • Mister Bricks was een paar tientjes goedkoper dan andere winkels. Snel gekocht, en drie dagen later in huis.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021
Index
Toon per pagina
© 2012-2021 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2021 the LEGO Group.