Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2354 beoordelingen

9.4

Pieter-Jan uit Aarschot

  • 'S avonds rond 8u besteld en de dag erna om 10u al aan mijn deur in super goede staat. Fantastisch.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-05-2020

Berta uit Alphen aan den Rijn

  • Bestelling snel en keurig op tijd geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-05-2020

Daniel uit Lichthart

  • Meermaals besteld, toch wel 1 van mij go to lego winkels. Prijzen zijn meestal goedkoper dan Lego zelf en de service is uitstekend. Snelle reactie op vragen en levering ook altijd als beloof+snel. Extra fijn voor de verzamelaar: de doos van een set wordt nog in een generieke doos verpakt waardoor hij geen schade oploopt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-04-2020

Eric uit Waalwijk

  • Nu 2 keer iets besteld, keurig en snel verstuurd. Gr, Eric
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-04-2020

Steve uit Ekeren

  • Snelle levering, alles in orde, je kan hier de beste deals vinden! Mister Bricks = Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-04-2020

Karel uit Aalter

  • Goedkoper dan andere winkels (toch voor wat ik kocht) en zoals beloofd, geleverd op zaterdag. Mooi ingepakt in een zeer gepaste doos. Niks op aan te merken.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-04-2020

jeroen uit Hoek van holland

  • Prima geregeld
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-04-2020

Rutger uit Leeuwarden

  • In de middag een mail gestuurd of ophalen mogelijk is en vrij snel reactie hierop terug. Niet het antwoord waar ik op hoopte maar wel begrijpelijk in de huidige tijd (Corona). Begin van de avond (bijna 21.00 uur) toch maar wel online besteld i.p.v. ophalen. Volgende dag al vroeg geleverd! Levering werd netjes verpakt zodat er geen schade kon worden opgelopen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-04-2020

Vlummes uit Assent

  • Super snelle levering dinsdag avond besteld , donderdag voormiddag in huis( belgie). En mooie kortingen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-04-2020

Hans uit Baarn

  • gisteravond laat besteld, vanmiddag al geleverd door post nl met een makkelijke track en trace.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-04-2020

Jules uit België

  • Top! Supernel bezorgd ondanks coronadrukte!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-04-2020

Deniz Diktas uit Alkmaar

  • Prima online shop!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-04-2020

Martijn Leunissen uit Nijmegen

  • Snelle verzending! Netjes verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-04-2020

Jan uit Kerkrade

  • Goede kwaliteit en service.
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-04-2020

T. uit Herkenbosch

  • Prima service
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-04-2020

Michael uit Sint-Niklaas

  • Snel verzonden, snel geleverd. Geen problemen
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Angie uit Wevelgem

  • Gebruiksvriendelijke website. Duidelijke afspraken over de levering. Goede verpakking.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Henk Ludemann uit Oosterhout

  • Alles heel erg goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Bart uit Bree

  • Alles zoals je het tegenwoordig zou verwachten! Eerst klas!
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Koen Smolders uit Herentals

  • Snel,goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Jannie uit Rotterdam

  • Ruime keuze, prima prijs, snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Joep uit Haren

  • Product, service allemaal goed!
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Jaspar uit Castricum

  • Snel en netjes!
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Rens uit Rotterdam

  • Voor het eerst besteld bij MisterBricks en zeer tevreden! Goede prijs, mooie site en snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Tom uit ZELLIK

  • Zoals beloofd op de site, werd mijn bestelling op tijd en goed verpakt geleverd. Ik heb al regelmatig bestellingen geplaatst omwille van goede prijzen en leveringen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Henk uit Nieuwrode

  • Donderdag besteld, vrijdag geleverd, precies zoals beloofd. Een aanrader!
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Gerrie uit claessens

  • goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Sonia uit Putte

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Glenn uit Dedemsvaart

  • Makkelijke en snelle website doorverwijzing.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Annejet uit Utrecht

  • Super makkelijke site om doorheen te zoeken naar jouw gewenste Lego pakket. Ook nog eens de voordeligste! Binnen een dag bezorgd en (vind ik persoonlijk heel fijn) geen onnodig plastic in de verpakking voor verzenden. Top bedrijf!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Peter uit Den Haag

  • Super, zeker voor herhaling vatbaar.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Collin uit Zevenbergen

  • Mijn bestelling was de volgende dag al binnen!!! Zeer goed! 👍
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Stefano Jonkers uit Noordwijkerhout

  • snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Tom uit Maastricht

  • De levering was heel snel en de doos heel netjes verpakt. De site is duidelijk en de communicatie ook.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Rudi uit Aalst

  • Super service en levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

sjoerd uit Nieuwegein

  • Ik heb deze achtbaan met plezier lopen te bouwen, het was echt super snel bezorgd en heeft me veel uren bouwen opgeleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2020

Riccardo uit Nieuwegein

  • Vrijdagavond rond 21:00 besteld en zaterdag rond een uur of 12:00 had ik mijn pakketje binnen en kon ik beginnen met bouwen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2020

Niels uit Roelofarendsveen

  • De set (lego millenium falcon) was €150,- goedkoper dan waar dan ook op internet. Ik kreeg de set op de afgesproken tijd. Verder werd alles super duidelijk via de mail gestuurd over hoe en wanneer mijn pakket zou worden geleverd. Ik ben een zeer tevreden klant!!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2020

Arjan uit Beek

  • In deze tijd van Corona is mijn bestelling de volgende geleverd, heel fijn!
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2020

Robin Ouvrein uit Roeselare

  • Mooie prijzen en snelle levering! Meer moet een Lego-liefhebber niet hebben. Ik bestel er zeker nog!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Eefje uit Hengelo

  • Zeer tevreden over de levering. er ontbraken 3 onderdelen maar die zijn door Lego zelf opgestuurd. Erg blij met mijn bestelling
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Lennert uit Gent

  • Aantrekkelijke site, mooie prijzen, vlotte en snelle service
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Lies uit Stein lb

  • Volgens afspraak geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Aron uit Waalwijk

  • Snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar, bellen zelfs terug als je buiten openingstijden hebt gebeld.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Jeannette uit den haag

  • alles top
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

els defrancq uit Roeselare

  • Snelle service en laagste prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Thijs uit Leeuwarden

  • .
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

David uit hemels

  • Zelfs tijdens de corona crisis is mijn pakketje snel geleverd. Er zat een kaart bij die mij bedankten met een nummer dat ik kon bellen of appen als ik vragen had. Erg goed!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

valentijn uit Den Haag

  • Nadat mijn order bij Lego zelf gecanceld werd ben ik bij jullie site terecht gekomen. De bestelling was voordeliger en sneller in huis dan was aangeboden vanuit Lego. Top ervaring en inmiddels helaas al klaar met bouwen. Ben nu al aan het kijken wat de volgende wordt als de portemonnee dat toelaat!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Harke uit Kollumerzwaag

  • Mailtje gekregen (weer op voorraad) Besteld, en volgende dag in huis! Wat wil men nog meer! Wel eens geweest in stiens, vriendelijke mensen en behulpzaam.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020
Index
Toon per pagina
© 2012-2020 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2020 the LEGO Group.