Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2596 beoordelingen

9.4

Miriam Jafroudi uit Tilburg

  • I'm a fan of lego and wanted to buy lego creator winter train for the upcoming Christmas season. I searched online and the set was sold out on Lego's website. There were a couple online shops that had it still. But Mister Bricks had the best price and offered next day shipping. Very happy with the purchase. I have my eyes on couple of other sets that they have in their collection and will definitely buy again from them.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2020

Gert uit lelystad

  • Mijn ervaring is top met deze winkel, snel, netjes via op de mail op de hoogte gehouden van verzenden, echt geweldig.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2020

Eline uit Scherpenzeel

  • Product voldoet aan verwachting en super snel in huis. Mooie prijs ook!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2020

Patrick Sterkenburg uit Stabroek

  • De sets waren tip top in orde uitstekende staat snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2020

Robin Vlemincx uit Beerse

  • Prijzen zeer goed. Optijd verzonden. Goed verpakt. Meer moet dat niet zijn.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2020

Mario uit Landgraaf

  • Goede ervaring. Aardige prijsverhouding. Levering zoals aangegeven. Al met al dus correct.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2020

Niek uit Eindhoven

  • Product was snel binnen, en ik werd prima op de hoogte gehouden
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Driessen uit Arnhem

  • top!!!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Paula uit Eindhoven

  • I received the parcel the day after the order, super fast!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Hans uit Hengelo OV

  • Snel besteld en ook snel geleverd. Zelfs een dag eerder.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Bas Janssen uit Doetinchem

  • Dit was mijn eerste ervaring meet Misterbricks en dat beviel prima.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Rick uit Heerhugowaard

  • Zoeken, bestellen en volgende dag in huis. Netjes verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Matthijs uit Alphen aan den Rijn

  • S'avonds om 19:40 een bestelling geplaatst en 19:48 al een mail gekregen dat de boel was ingepakt en verzonden. De volgende middag in huis. Top service en goed verpakt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Ellen uit Puttershoek

  • Supersnelle levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-10-2020

Fleur uit Bloemendaal

  • Prima ervaring
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-10-2020

Hans uit Tietjerk

  • Alles is prima voor elkaar de prijs en de aflevering
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-10-2020

Stefan uit Hasselt

  • Levering is gebeurd volgens afspraak.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-10-2020

Jan uit Aalst

  • Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-10-2020

M uit Hellevoetsluis

  • Snelle en nette levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-10-2020

A uit Twente

  • Top service! Snelle levering, goed verpakt. Gave dozen. Ik raad Mister Bricks zeker aan! En zal zeker vaker Bestellen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-10-2020

Miranda uit Nootdorp

  • Volgende dag in huis en goede prijs vergeleken met andere aanbieders.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-10-2020

Ronald uit Amstelveen

  • Mooie Lego set besteld deze was moeilijk te vinden ergens anders en overal veel duurder. Goede ervaring.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-10-2020

Marcel uit Apeldoorn

  • Ruim onder de prijs van andere (web)winkels en de Lego shop zelf. Netjes op de afgesproken dag geleverd. Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-10-2020

Berry uit Lier

  • Mijn Lego negens anders goedkoper gevonden en snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-10-2020

gerrie uit eijsden

  • zeer goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2020

Maurice uit Odijk

  • Erg tevreden. Goede prijs, snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2020

Marjan uit Noordwijkerhout

  • Goede ervaring. Voor de eerste keer gebruikt en zal dat zeker nog eens doen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2020

Eric uit Wognum

  • Vaak besteld en telkens goed verpakt in een stevige doos
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2020

Hans uit Den Haag

  • Bestelling ging probleemloos
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2020

Angelo uit Kuurne

  • Top
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2020

Yuval Somekh uit Luxembourg

  • as i said, excellent service, quick delivery, thanks :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2020

Sjaan Langenberg uit Ossendrecht

  • Super aan te bevelen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2020

Ziggy uit Geleen

  • Heb er all best veel besteld en altijd op tijd. En het is goedkoper dan bijv. bol.com. Echt een aanrader
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2020

Theo uit Den Haag

  • Vorige maand voor een scherpe prijs een preorder geplaatst, op de dag van release direct verstuurd, volgende dag in huis. Hartelijk dank
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2020

Thea uit Rotterdam

  • Eerste bestelling had een ongelukje gehad bij de post bezorger. Na een mailtje werdt er gelijk een nieuwe doos lego gestuurd. Kleinkinderen zijn er helemaal blij mee. Bedankt voor de goede service.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2020

J.L. uit Veendam

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2020

EE Wolthuis uit Groningen

  • Super snelle levering tegen een eerlijke prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2020

Anne-Catherine uit THIMISTER

  • Great price ans quick shipping. Thanks...
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2020

Mw.R. uit Zoetermeer

  • Voorheen gingen bestellingen goed. Nu bleek op de dag dat ik 10255 Assembly Square kocht de prijs omlaag te zijn gegaan. Hierop vroeg ik of ik deze dan voor de goedkopere prijs kon krijgen (geld terug dat is goedkoper dan terug sturen enz.) Daar heb ik geen (persoonlijk) antwoord op ontvangen. Dat vind ik niet zo netjes. De prijs is wel, de dag erna, meteen weer verhoogd naar de prijs die het was. Rare actie.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2020

Eva uit Hillegom

  • Pakketje was snel geleverd... Iets te snel! Ik had bewust om levering gevraagd op de dinsdag na het weekend omdat mijn man dan niet thuis zou werken. Werd het pakketje toch al op vrijdag geleverd (uiteraard geen idee in hoeverre dit de "schuld" was van Mister Bricks). Maar het maakte zijn verjaardagscadeau een verrassing houden wel even lastig...
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2020

M uit Alphen aan den Rijn

  • Snelle levering, niets om over te klagen
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-10-2020

Albert uit Berkel en Rodenrijs

  • Prima prijs, snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-10-2020

A uit Den Haag

  • Prim in orde
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-10-2020

Alina uit Wuustwezel

  • Super!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-10-2020

Ge uit Den Haag

  • Gebruikersvriendelijke site, redelijke prijzen, bestellen gaat heel makkelijk, levering is snel en op tijd via Post NL. En natuurlijk een prachtige doos!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-10-2020

Bas uit Bennekom

  • Alles naar volle tevredenheid
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-10-2020

Ferdi uit Heerlen

  • Zelden vul ik een waardering in, maar hier maak ik graag tijd voor vrij. Simpelweg bestelling geplaatst en binnen genoemde tijd binnengekregen. Goed verpakt en zonder beschadiging. Wat is er beter dan goede service? Geen service nodig hebben omdat alles gaat zoals verwacht. Zo, nu ga ik door met dit vreselijk leuke kersttreintje van lego :p
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-10-2020

Simone uit Helmond

  • Het assortiment bij Mister Bricks is (bijna) net zo groot als bij de reguliere Lego winkels, terwijl er ook nog eens regelmatig interessante kortingen op de sets gegeven worden. De levering was supersnel, in het weekend bestelt en op dinsdag al thuis aan het bouwen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-10-2020

Wilco uit Vleuten

  • Producten snel geleverd en in goede verpakking. De prijzen zijn ook erg goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-10-2020

Jo uit Budel-Dorplein

  • Mijn zoon is er helemaal blij mee. Hij heeft het in een dag gebouwd. Ziet er heel mooi uit!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-10-2020
Index
Toon per pagina
© 2012-2020 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2020 the LEGO Group.