Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2016 beoordelingen

9.4

Martinus uit Sint Jacobiparochie

  • Een nette overzichtelijke webshop met zeer scherp geprijsde Lego producten. De bestelling wordt goed verpakt en spoedig tot snel verzonden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-09-2019

Angelica uit Amsterdam

  • I ordered good price everything arrived on time
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-09-2019

N uit Noordwijkerhout

  • Nul klachten!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-09-2019

M. uit Utrecht

  • Goed verpakt en vlot geleverd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-09-2019

P.P.G.M. uit Roosendaal

  • Snelle levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-09-2019

victor uit Haarlem

  • Het pakket was helemaal intact
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-09-2019

J uit W

  • Ik wil de mensen van Mister Bricks vooral complimenteren met de eerlijkheid wat betreft de collectible minifigure series zakjes. Je krijgt daadwerkelijk willekeurige zakjes geleverd (een dubbele kan natuurlijk altijd voorkomen). Daar kunnen andere webshops wat van leren (een bestelling van 4 zakjes en dan 3 dezelfde van het minst gewilde figuurtje, serieus?) Daarom raad ik iedereen aan om je cmf zakjes bij Mr Bricks te bestellen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-09-2019

Bart uit Amsterdam

  • Uitstekende eerste ervaring dus. En een schitterende doos LEGO, dat ook natuurlijk.
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-09-2019

Mieke Caekebeke uit Zottegem

  • Correcte levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-09-2019

Leon uit S gravenzande

  • Op tijd geleverd. Netjes verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-09-2019

Heidi uit Roggel

  • Snelle reactie en actie
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-09-2019

Charles uit Brugge

  • De levering was heel snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-09-2019

Mandy uit Waalre

  • Nette service, snelle levering en net verpakt. Zeker een aanrader!
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-09-2019

F uit Gaastmeer

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-09-2019

P,Meijburg uit Ridderkerk

  • Snel en goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-09-2019

N. T. H. uit Leeuwarden

  • Eerste keer besteld bij deze webshop maar zeker niet de laatste keer. Heldere communicatie. Goede snelle service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-09-2019

Renata uit Drachten

  • Veel keus en snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-09-2019

Dirk uit Hechtel

  • Snelle levering. Optijd. netjes verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-09-2019

denise uit Edegem

  • Besteld en daarna vlug en heel correct geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-09-2019

Dennis uit Sappemeer

  • Besteld, twee dagen later in huis. Helaas wel een tweetal kleine stukjes die ik mis in de tot nu toe in elkaar gezette stukjes (zaknummers 1 t/m 4 van het model) Dit is voor het geld wat je er voor betaald niet helemaal de bedoeling lijkt me. Heb het opgelost met iets van mezelf maar is niet geheel zoals je hoopt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-09-2019

J. uit Haarlem

  • Goede prijs, snelle levering, goed verpakt, Informatie over levering prima.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-09-2019

Inge uit Uden

  • Normale prijzen en veel keuze. Binnen een dag besteld en bezorgd. Kom hier zeker weer.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-09-2019

Daniel uit Houten

  • Een erg leuke online shop waar je leuke lego producten makkelijk kan kopen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-09-2019

Erik uit Voorschoten

  • Ik had de Millennium Falcon UCS besteld bij Amazon en zij konden uiteindelijk toch niet leveren. Even Googlen en ik kwam bij Misterbricks uit. Prima prijs en supersnelle, nette levering binnen 24 uur. Zeer tevreden en zal in het vervolg zeker nog vaker bij hun bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-08-2019

Pascal uit Reningelst

  • Snelle levering, vriendelijk personeel, goed product
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-08-2019

Jos uit Hoogstraten

  • Geachte Mevrouw, Mijnheer, ik heb m'n pakket afgehaald, maar helaas moet ik vaststellen dat de verpakking beschadigd is. Een hoek ik ingedeukt. Ik heb deze Ferrari's twee maal aangekocht om ze in de originele verpakking te bewaren. Een doos is op dezelfde plaats ook ingedeukt. Met vriendelijke groet Jos Vanluffelen bestelnummer 100048607
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-08-2019

Swen uit Abbenes

  • De aankoop ging lekker snel en ik kreeg genoeg informatie over alle gegevens van mijn aankoop, goed(koop) en makkelijk dus
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-08-2019

Peter uit Alphen a/d Rijn

  • Scherpe prijzen. Duidelijke website. Snelle levering. Super!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-08-2019

Stephan uit Tilburg

  • Goede ervaring. Duidelijke site, goede prijs, snelle levering zonder problemen en duidelijke informatie verstrekking omtrent de levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-08-2019

Reynders uit Congostr 24/8 Hasselt 3500

  • Na betaling volgde zeer snel de levering.De verpakking was ok.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-08-2019

Mike uit Capelle aan den IJssel

  • Ik heb een positieve ervaring bij Mister Bricks gehad. Buiten dat ze de producten voor, in mijn ogen, goede prijzen aanbieden, zijn ze ook snel met leveren en is het bestellen een makkelijk proces. Ook aan de informatievoorziening is niets mis. Prima winkel waar ik graag vaker bestel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-08-2019

douwe uit Leidschendam

  • Gaaf dat er een andere prijs op de millennium falcon ultimate edition t.o.v de overige Leveranciers zat. Scheele behoorlijk. Nu aan het bouwen van dit geweldige lego bouwproject. Ik had gelijk zin om weer Star Wars te kijken maar ook LEGO movie 1 en 2
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-08-2019

Henk uit erica

  • Mijn levering was een dag te laat.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-08-2019

Paul uit Utrecht

  • Prima kwaliteit en snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-08-2019

Nick uit Almere

  • Weer zoals gewend top service snelle levering. Mijn katten zijn weer blij met de doos.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-08-2019

Bob uit Bornem

  • Snelle verzending, goed verpakt, top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-08-2019

Douwe uit Stiens

  • 🤗
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-08-2019

Ingrid uit Kudelstaart

  • 'S avonds besteld, de volgende ochtend de lego doos voor de verjaardag van onze kleinzoon in huis! En keurig verpakt!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-08-2019

Wim uit Noordwijkerhout

  • Precies op tijd. Pakket zag er heel verzorgd uit.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-08-2019

Wen uit Wagenignen

  • I bought a lego set for my son. It is delivered as plan. He is very happy with the gift.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-08-2019

Dieter uit Kuurne

  • Product zoals beschreven en op tijd geleverd, goede service
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-08-2019

T uit Almere

  • is goed en snel redelijke prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-08-2019

E uit E

  • Snel en netjes geleverd gekregen
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2019

Tau uit Lochem

  • Een dag van tevoren bestellen, in de avond al track and trace nummer. En komt mooi op tijd de volgende dag.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2019

Renaud uit Auvelais

  • Top seller, mint product, fast shipment !
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2019

Anthony uit Diksmuide

  • Snelle verzending en goede prijzen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2019

Rob uit Eindhoven

  • Top het is goed en snel geleverd en de prijzen zijn ook goed!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2019

Kristof uit Rumbeke

  • de mensen van mister bricks zijn zeer klantvriendelijk wanneer u hen per mail iets vraagt. Snelle levering, zeer proper verpakt en goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-08-2019

A.J uit Amsterdam

  • Ja dat klopt
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-08-2019

Patricia uit Rockanje

  • Top service, ene dag besteld, andere dag in huis, echt super! Bovendien Lego set in winkel (nog) niet verkrijgbaar en bij jullie wel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-08-2019
Index
Toon per pagina
© 2012-2019 MisterBricks VOF - LEGO®, het LEGO logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep.