Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3013 beoordelingen

9.5

Rennie Krol uit Rotterdam

  • Voor het eerst hier besteld, lage prijs i.v.m. andere one line winkels. Snelle levering, kortom tot nu toe geen klachten. Ga zo door, groet Rennie Krol.
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-02-2021

Ment uit Rotterdam

  • TOP
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-02-2021

Ira uit Hillegom

  • Snel geleverd en doos onbeschadigd
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-02-2021

Patricia uit Kortrijk

  • Heel correct
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-02-2021

Frank uit Oldenzaal

  • Ik vind het belangrijk dat de set in goede staat aankomt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-02-2021

Peter uit Gilze

  • Ik ben zeer tevreden over Mister Bricks!! snelle levering!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-02-2021

Robin uit Vaassen

  • Al meerdere malen bij Mister Bricks gekocht en altijd snelle levering, concurrerende prijzen en snel reactie op eventuele vragen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2021

Anne uit Koog aan de Zaan

  • -
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2021

Serge uit Brussels

  • Everything is in the title. What else ? :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2021

Jan uit Hendrik-ido-Ambacht

  • Prima winkel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2021

Pieter uit Doorn

  • Pakket was dezelfde dag nog verstuurd. Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2021

Roy uit Breezand

  • Nadat ik e-mail kreeg dat de set weer leverbaar was deze besteld. Gevolg een snelle en goede verzending. Pakket goed verpakt binnen gekregen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2021

Saskia uit Rotterdam

  • In tegenstelling tot andere (lego)websites overzichtelijk en product makkelijk te bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-01-2021

Michel uit Amsterdam

  • Gewoon erg goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-01-2021

Martijn uit Zwolle

  • Snelle levering en prima prijs!
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-01-2021

Aldrik uit Feanwalden

  • Mooie website, snelle levering, zorgvuldig verpakt en goed prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-01-2021

Stephan uit Dongen

  • In de middag besteld en volgende dag in huis. En ver onder de legoprijs. Topshop !
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-01-2021

Freek uit De Pinte

  • Zeer content
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-01-2021

Edith uit Alphen aan den Rijn

  • Mooie set en had hem werkelijk de volgende dag in huis, top !!
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-01-2021

Jacq uit NL

  • Gewoon goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Pier uit Easterlittens

  • Geen op of aanmerkingen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Rene uit Almere

  • Prima ervaring, van winkelen, tot bestellen, van betalen tot leveren.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

E.p. kruize uit Delfzijl

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Nicolette Hendriks uit Arnhem

  • Alles is van begin tot eind goed geregeld! Hartelijk bedankt Mister Bricks.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Alain uit Boechout

  • Op tijd en keurig geleverd, mooi materiaal maar ik moet het nog maken hehe
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Lobke uit Eernegem

  • Snelle levering en in orde!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Kristina uit Kontich

  • Ontzettend snel geleverd, prijs voordeliger dan op sommige andere sites en een efficiënte website om de bestelling snel af te handelen
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Marc uit Pittem

  • Ik zou bij geen andere site willen bestellen. Subliem
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2021

Vice uit Heerlen

  • Veel keuze.. mooie prijzen en super service
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2021

Wolfgang Bicheler uit Konstanz

  • Die Preise sind völlig ok. Bei anderen Anbietern sind die Preise weit höher. Die Lieferung ist superschnell. Kontakt ist sehr nett
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2021

Priscilla uit Groningen

  • Snel geleverd, goed verpakt, helemaal blij :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2021

Hannie uit Rijssen

  • Mooie doos lego besteld die de volgende dag ook al bezorgd werd. Goede service.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2021

Patrick uit Enghien

  • Geen enkel probleem met de bestelling te plaatsen en het ontvangen van de gekochte stukken. Zijn in prima conditie bij mij toegekomen en dit voor een zeer grote doos met een gewicht van rond de 15 kg.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2021

JFG Aartse uit Veenendaal

  • Vrij snel geleverd en zeer goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-01-2021

Peter Roubos uit Numansdorp

  • Snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-01-2021

Eelco uit Leeuwarden

  • Komt altijd goed en snel in huis! En ook netjes verpakt en goede kortingen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-01-2021

K. uit Gorinchem

  • Mijn broertje was erg blij met het bouwpakket! :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-01-2021

w.h. uit Wageningen

  • Millenium falcon besteld, was de volgende dag al binnen. Heel goed ingepakt,heelgoede service
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2021

Jan-Willem uit Nuenen

  • Mooie site? Duidelijk en snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2021

Robert uit Apeldoorn

  • Alles was er wat ik wilde en netjes verpakt en snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2021

Vincent uit Kortrijk

  • Snelle levering en scherpe prijzen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2021

Ria uit Vlaardingen

  • Bestelling werd snel verwerkt, Fijn dat je op zo'n manier een cadeautje aan iemand kan versturen in deze Coronatijd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2021

PIeter uit Papendrecht

  • Ik heb een vraag gesteld en kreeg netjes op tijd antwoord. Verder snel en goed verzonden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Stephanie uit Overpelt

  • Alles snel en goed verlopen
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Jim uit Heiloo

  • Goed ingepakt en snel verzonden bedankt
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Kris uit Lubbeek, België

  • Ik bestelde al diverse Lego-sets bij Mister Bricks. Bijzondere bouwsets die je in de winkel niet ziet liggen kan je hier wel vinden. Hoewel ik in België woon en we nog steeds in een periode van lockdown-maatregelen verkeren, kwamen mijn bestellingen altijd heel snel aan. Mister Bricks heeft aan mij zeker een tevreden, vaste klant!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Mark uit Lelystad

  • Lego voor goede prijs, snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Reinier uit Teylingen

  • Goed, duidelijk, snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Mieke uit Voorhout

  • Zoals beloofd, na bestellen de volgende dag geleverd. Netjes en in stevig karton verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Wim uit Borger

  • Supersnel bezorgd. Zoals altijd uitstekend verpakt (een voorbeeld voor alle collegaverzendhuizen!)
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021
Index
Toon per pagina
© 2012-2021 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2021 the LEGO Group.