Reviews
Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 4209 beoordelingen

9.5

Dirk uit Hoboken

  • Zeer snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-06-2024

patricia uit Wommelgem

  • Snelle levering , goed verpakt tenminste geen deuken in de lego doos
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-06-2024

ML uit Breda

  • Op 1-6 kwam de lego set uit en op 1-6 had ik deze ook werkelijk binnen en dat vind ik super. Goede prijs ook ben erg tevreden hierover en raad een ieder aan hier lego te bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-06-2024

rogier uit hoevelaken

  • snel geleverd, iets voordeliger, goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-06-2024

anton uit Amsterdam

  • goed en snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-06-2024

Oksana uit Mechelen

  • Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen door een fout van PostNL. Ben wel snel en correct geholpen door "Mister Bricks".
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-06-2024

Nils uit België

  • Een Lego-set voorbesteld. Op de dag van release kwam de bezorger ermee langs. Was goed verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-06-2024

Fabienne uit Tilburg

  • Super snelle verzending en goede prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-06-2024

Cees uit Wassenaar

  • Snel op tijd en in goede staat geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-06-2024

O.M uit Heemskerk

  • Top
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-06-2024

Wil uit Helmond

  • Ik heb op 80-jarige leeftijd ontdekt hoe fascinerend het is om een LEGO-set te bouwen. Mister Bricks is het juiste adres om LEGO aan te schaffen. Jet alleen hanteren zij aantrekkelijke kortingen op de prijzen, maar zij leveren snel en de spullen zijn goed en stevig verpakt. Ook communiceren zij duidelijk over de levering en zij houden zich ook aan hun beloftes. Zonder meer een aanrader!
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-06-2024

Jos uit Rijen

  • Snelle levering en in perfecte staat.
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-06-2024

Jan uit Schiedam

  • Ik heb al een aantal sets hier aangeschaft in pre order en tot nu toe alles prima geleverd opde dag dat ze bij Lego worden vrijgegeven, meestal zelfs 30 €goedkoper wat interessanter is dan de punten die je bij Lego krijgt. Ik zal hier in de toekomst meer kopen, prima betrouwbaar bedrijf, 5 ☆☆☆☆☆
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-06-2024

Eddy uit Hoboken

  • Mooie promoties en snel geleverd !!
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-06-2024

Emma uit Capelle aan den ijssel

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-06-2024

Jurgen uit Lauwe

  • Heel vlotte en correcte service. Pre sale zelfs dag vroeger als officiële release datum verstuurd
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-06-2024

Jacques uit L'dam

  • Snelle levering en zeker de verpakking is van top kwaliteit. Zo hoor je een doos lego te versturen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-06-2024

Nanne uit Oosterhout

  • Ik heb niet fijne ervaringen gehad met Lego bestellen op verschillende sites maar deze keer werd ik niet teleur gesteld. Goede overzichtelijke site. Snelle levering. En goed verpakt en komt onbeschadigd aan. Zeker aan te bevelen, zeker vaker hier te bestellen
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-06-2024

Veerle uit Maasmechelen

  • Snelle levering Huisnummer was foutief door mijn schuld en hebben ze onmiddellijk aangepast
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-06-2024

Marijke uit Schalkhaat

  • Een snel geleverd bouwpakket, compleet en een prima prijs. Heel tevreden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-06-2024

Arthur uit Heiloo

  • ohhh het was geweldig. ik heb nog nooit zo goed gelego-'t
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-06-2024

Sandra uit Assen

  • Vlotte levering zoals beschreven. Product voldoet aan verwachting
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-06-2024

MP uit Arnhem

  • Ze zijn niet altijd de goedkoopste (soms wel) maar hebben goede voorraad en verpakken hun spullen netjes voor verzending. Een suggestie zou zijn om de Mister Bricks tape weg te laten (of de klant de keuze te laten) zodat van buitenaf niet zichtbaar is dat het om Lego gaat – handig in het geval van een cadeau.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-06-2024

Johannes uit Urk

  • Ik heb hier nu twee keer een set besteld en ze werden allebei direct de volgende dag geleverd zonder schade. Uitstekend.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-06-2024

Tessa uit Rotterdam

  • Snelle levering en kloppend product, erg leuk om te bouwen
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-05-2024

John uit Groningen

  • .
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-05-2024

Stef uit Hoegaarden

  • Steeds dik in orde met leuke kortingen, geen enkele klacht.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-05-2024

Michael uit Zwartemeer

  • Vandaag besteld morgen in huis en goed verpakt zonder beschadigingen. Meer kan je niet verwachten toch. En ze hebben leuke acties zo nu en dan Mister Bricks altijd de moeite om te bekijken. Het enige is dat het assortiment wel wat groter mag zijn.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-05-2024

Kevin uit Barendrecht

  • Na een lange tijd begon het weer te kriebelen om met Lego te bouwen. Ik zocht een specifieke set die Mister Bricks op voorraad had voor een goede en scherpe prijs. De website was zéér duidelijk en de levering verliep precies zoals gevraagd. Het pakket kwam stevig en in goede staat aan. Nu kan ik gaan bouwen, en daar ben ik wel even mee bezig! Voortaan koop ik mijn Lego alleen nog bij Mister Bricks!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-05-2024

Sander uit Antwerpen

  • Al meerdere keren gebruikt. Mijn vaste lego supplier.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-05-2024

M.J. uit ijlst

  • prima
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-05-2024

Dirk uit HECHTEL

  • Snel geleverd, Degelijk verpakt. Goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-05-2024

Mark uit Heiloo

  • Heb al tientallen orders gedaan. Altijd snel verzonden , netjes verpakt en goede prijzen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-05-2024

Lloyd uit Volendam

  • Snel besteld en ook snel verzonden ! Aanrader !!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-05-2024

Willy uit Leuven

  • Zeer positief
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-05-2024

Iwan uit Amsterdam

  • Had een dure lego set besteld en binnen een aantal dagen was het zonder enkele problemen geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-05-2024

Boukje uit Hoorn

  • Snelle levering, pakket netjes in stevige doos verstuurd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-05-2024

Arno uit Zundert

  • snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-05-2024

J.W. uit Groningen

  • Mijn bestelling zeer snel geleverd. Nog geen mogelijkheid gehad het geleverde te beoordelen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-05-2024

Cuypers Dany uit Gent

  • Tijdig geleverd en goede prijs!
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-05-2024

Tim uit Leeuwarderadeel

  • Op verzoek is het pakket later verstuurd en zonder problemen. Fantastische service.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-05-2024

John uit MONSTER

  • !
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-05-2024

bert uit Mortsel

  • Correcte levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-05-2024

Sonja Van Eynde uit mortsel

  • snelle levering en zeer correct Nog nooit is er iets mis gelopen met de bestelling
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-05-2024

Marcelle uit Hoofddorp

  • Mooie aanbiedingen en zelfde dag verzenden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-05-2024

Joeri uit Kontich

  • Top service , super snel geleverd . En heel goed verpakt… dus voor mij een dikke 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-05-2024

Jw uit Papendrecht

  • Zeer snelle levering binnen 24 uur binnen
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-05-2024

AB uit Almelo

  • Goed verpakt en verstuurt Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-05-2024

Bas uit De Meern

  • Overzichtelijk website, ruim aanbod, concurrerende prijzen, goede klantenservice en met aandacht verpakt en verzonden. Ik zou Mister Bricks zeker aanrader voor de aankoop van LEGO!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-05-2024

Staf Segers uit Schoten

  • Veel op voorraad en goede, snelle service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-05-2024
Toon per pagina
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.