Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2102 beoordelingen

9.4

Noemi uit Musselkanaal

  • Het product is precies zoals ik verwachtte, de levering is correct. De prijs is zoals omschreven.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-11-2019

Angelo uit Kuurne

  • De weergegeven leveringstermijn op de website is correct. Mooi verpakt. Uitgebreide keuze.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-11-2019

Jac uit Geijsteren

  • Nvr
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-11-2019

Steven Deceuninc uit roeselare

  • 2de maal dat ik bestel op misterbricks, 2de maal dat dit met PostNL geleverd moet worden. Alsook de 2de maal dat het niet op tijd geleverd zal worden. Wat is het nut dat de verkoper levering garandeert de volgende dag als de leveringsdienst het toch niet kan waarmaken? Van de site zelf heb ik allesbehalve klachten, je vindt er steeds exclusieve dingen of stukken die moeilijk leverbaar zijn aan zeer democratische prijzen. Gewoon spijtig dat de levering steeds een probleem vormt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-11-2019

henk uit Edam

  • Vandaag besteld morgen in huis hoe snel wil je het hebben
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-11-2019

John uit Apeldoorn

  • Uitstekend
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-11-2019

Simon uit Drachten

  • Prima levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-11-2019

eric uit Oosterwolde

  • erg Tevreden klant
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-11-2019

Barbara uit Amsterdam

  • Na een bestelling geplaatst te hebben was de levering bij postnl kwijtgeraakt. Na de klantenservice gebeld te hebben is de bestelling opnieuw gestuurd en direct de volgende dag ontvangen. Zeer goede service en hele snelle levering. Blij met de mooie Lego.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-11-2019

Magda uit Sint Katelijne Waver

  • Zeker voor herhaling vatbaar top !
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-11-2019

Helma uit Utrecht

  • Alles is goed gegaan zelfs nog te vroeg .ga zo door dikke👍duim op
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-11-2019

Gerhard uit Tilburg

  • helaas was het pakket niet voor mij, maar een cadeau, dus heb hem nog niet open gezien, maar de bestelling was supersnel ter plekke!
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-11-2019

Carlo uit Deurne

  • Mijn bestelling kwam op de afgesproken dag binnen En netjes afgeleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-11-2019

Marcel uit De Rijp

  • goede service en snel beter kan je niet hebben
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-11-2019

Vincent uit Roeselare

  • Snelle levering, vriendelijke klantenservice
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-11-2019

John uit Koog aan de Zaan

  • Tsja, wat valt er nog te schrijven: prijs is prima, levertijd is prima, verpakking is prima..
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-11-2019

Noel uit Hilversum

  • Five Stars!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-11-2019

joost uit Rijswijk

  • Prima webshop.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-11-2019

Iain uit Voorhout

  • Ik had een bestelling geplaatst net voor 22:00 en hij was nog de volgende geleverd - perfect!
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-11-2019

Lei uit landgraaf

  • Snelle levering van mijn product .
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-11-2019

Aaron uit Bilzen

  • Gisteren betaald morgen bij u binnen. Snelle levering, top site en top Mister Bricks
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2019

M uit Almere

  • Wordt goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en is erg netjes ingepakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2019

Peter uit Alphen aan den Rijn

  • Alles was goed geregeld en bezorgd
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2019

Karim uit Brugge

  • Zoals bij mijn eerste bestelling bij Mister Bricks, is alles prima verlopen. Bestelling, betaling en levering. Alles was OK! Over de UCS Millenium Falcon zelf. Het is een prachtig stuk die mij vele uren bouwplezier zal verschaffen. Een aanrader van de fans van Star Wars en Lego.
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-11-2019

Noah uit IJsselmuiden

  • Helaas, we hadden duidelijk een andere bezorgdatum aangegeven, werd het pakket toch aangeboden op de dat er niemand thuis was
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-11-2019

Wim uit Alkmaar

  • Bestelling en aflevering verliep geheelnaar verwachting.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-11-2019

Jaco uit West Maas en Waal

  • Kwaliteit van speelgoed prima. M.b.t. levering: waarom zo'n grote doos om een klein pakketje heen? Dat kan duurzamer. Levering door Post Nl was ook een dag te laat, maar daar kan Mister Bricks niet zoveel aan doen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-11-2019

Erwin uit Leeuwarden

  • Supersnel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2019

G. Drenth uit Nieuweroord

  • nette levering, goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-10-2019

Johan uit Lelystad

  • Volgende dag in huis
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-10-2019

Sido Wattel uit EMMELOORD

  • Overzichtelijke website en snelle levering. Goede service.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2019

Martijn uit Groningen

  • Wat ik hiervoor ook al schreef, pakket wordt discreet verstuurt je ziet aan de buitenkant niet dat er een grote doos lego in zit. Mits voorradig heb je hem binnen 24 uur in huis en kan ook nog afgeleverd worden bij een post NL service punt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2019

Wouter uit Hengelo

  • Nieuwe Lego Liebherr R9800 besteld. Smiddags besteld en de volgende dag om 12:00u geleverd bij mijn postnl punt. Top service
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2019

Patrick uit Hoofddorp

  • Snelle levering, prima prijs voor het product en uitstekend verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2019

jozef uit kallo

  • de perfeckte levering ooit
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2019

Johan Croonen uit Sint-Job-in-'t-Goor

  • Betrouwbare en snelle levering. Degelijke verpakking. Nog nooit enige schade aan door mij bestelde sets. Prijs/kwaliteit zeer goed.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2019

Ludo uit Heffen

  • OK
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2019

Richard uit Tegelen

  • Zoals op de website staat is het 's-avonds voor 22.00 uur besteld (en betaald), de volgende morgen in huis. Mister Bricks is snel en betrouwbaar, ik kom hier zeker terug.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2019

Harry uit Utrecht

  • Volgende dag bezorgd, voorzien van fragile sticker op de doos waardoor inhoud in fantastische staat was. Goede prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2019

Marjo Ebbers- va uit Zelhem

  • Fantastisch, Mister Bricks. Niet alleen goedkoop, maar ook perfecte snelle service. Aanrader voor iedereen die lego wil bestellen, zeker bij grotere uitgaven. De windmolen gaat binnenkort in de vakantie in elkaar gezet worden!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-10-2019

Machiel uit Leeuwarden

  • Ruime keuze en snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-10-2019

Roel uit Gulpen

  • Prima service, snel geregeld. Bij vragen snel antwoord en dat ook nog eens tegen een hele scherpe prijs!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-10-2019

Willem uit zoetermeer

  • de bestelling is volgens afspraak en op tijd geleverd keurig verpakt en zonder beschadigingen . kort om ..keurig .
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-10-2019

cor uit Hoogwoud

  • De eerste keer was dit, dat ik bij Mister Bricks iets bestelde. De service is prima en toen het bestelde éénmaal voorradig was had ik het de volgende dag al in huis. Ben er \eer tevreden over. gr. Cor
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-10-2019

Bert Theunissen uit Weert

  • De lego set is geweldig
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2019

Carl uit Maasmechelen

  • Mijn eerste aankoop. Snelle levering en goede prijs!
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2019

Ingrid uit Hoogkarspel

  • Besteld en de afgesproken dag is het product er ook.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2019

Eric uit Wognum

  • De lego dozen zijn van goede kwaliteit en worden uitstekend en met zorg verpakt in de bijbehorende originele omdozen of anders dubbellaags kartonnen dozen afgestemd op de grootte van de lego doos.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2019

Ronald uit Arnhem

  • Redelijke prijs, uitstekende snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2019

Jacques uit Bovenkarspel

  • Alleen 's avonds bezorgen is mislukt
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-10-2019
Index
Toon per pagina
© 2012-2019 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2019 the LEGO Group.