Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2836 beoordelingen

9.4

Ietje uit Nijmegen

  • Goede levering, netjes op tijd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-12-2020

Bart uit utrecht

  • scherpe prijzen prima service
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-12-2020

Sjoerd uit Leiderdorp

  • De beste prijs en binnen 14 uur geleverd, erg goed.
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-12-2020

Jacqueline uit Ootmarsum

  • Gekregen wat besteld is, in goede orde en snel ontvangen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-12-2020

Anja uit Bilzen

  • Ik zocht een item van lego dat bijna nergens verkrijgbaar was. Zelfs op de legosite niet meteen leverbaar. Bij jullie gevonden, zelfs aan een lagere prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-12-2020

Gea uit Zuidhorn

  • Prima
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-12-2020

John Boele uit Nieuw-Vennep

  • Omdat ik voor Sinterklaas nog wat nodig had gauw de hulp van Mister Bricks ingeroepen. Het liep allemaal supersnel!
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-12-2020

Carla Thompson uit OEGSTGEEST

  • Super leuk. Twee grote dozen Lego besteld voor de kerst. Heel snel binnen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-12-2020

Hilde uit Kasterlee

  • idem.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-12-2020

Ron uit Zeist

  • Dank voor de goede service en snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-12-2020

Dick uit Brunssum

  • Goede prijs! Snelle levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-12-2020

Lyanne uit Wormerveer

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-12-2020

Sabine Plingers uit MECHELEN

  • Gemakkelijk bestellen en betalen, snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Heidi uit Geel

  • Super goeie site
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Saskia uit Boxtel

  • Snelle levering, goede service. Doen wat ze beloven.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Danielle Hendriks uit Arendonk

  • Snel compleet
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Fien Knipmeijer uit Eindhoven

  • Mijn ervaring is dat alles goed gaat, maar betalen voor terug zenden, vind ik slecht. Dat hoef je bijna nergens. Vandaar zal ik niet gouw meer bij u iets bestellen. Ik moest een pakje terug zenden, omdat ze dat al hebben. Ik dacht dat, dat gratis was en dat viel mij erg tegen. Wanneer dat niet nodig is, dan is het niet zo erg, maar dat risico loop je. Dus de volgende keer bestel ik niet meer bij u. Dank u, Groeten van Mevrouw Knipmeijer
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Martin uit Linselles

  • Prix attractif, livraison internationale rapide, sécurisé, 5 étoiles !
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Hugues uit Beerse BE

  • eenvoudige bestelling, snelle en correcte levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Michael uit Haarlem

  • Uitstekende service, goeie communicatie, snel verstuurd, goed verpakt. En dat alles tegen een prima prijs! Voor mij is er geen andere plek waar ik mijn Lego koop.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Jenny Smit uit Lemmer

  • Snel en zeer correct bezorgd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-11-2020

Rineke uit Harderwijk

  • Snel bezorgd ondanks huidige drukte!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-11-2020

Ellis uit Onderdijk

  • Snelle en nette aflevering. Goede prijs Mooie webshop
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-11-2020

Don uit Berendrecht

  • Alles wat ik bij hen bestel is de volgende dag in perfecte staat geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-11-2020

Marianne uit Antwerpen

  • Snelle levering, inderdaad de volgende dag al in Belgie
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-11-2020

Annelies uit Almere

  • De dino Lego was er super snel en de prijs was ook nog de laagste op dat moment
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-11-2020

Patrick uit Brasschaat

  • Overzichtelijke webshop en snelle service aan goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-11-2020

H.E. uit Halsteren

  • heb meerdere delen gemist, maar door veranderingen te maken, valt dit niet op.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-11-2020

Rutmer uit Surhuisterveen

  • Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag al binnen. Erg tevreden met het product en zeker plezier aan beleefd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-11-2020

Michel uit Purmerend

  • Makkelijk te bestellen. En een zeer vlotte levering. Top
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-11-2020

Rens uit Borculo

  • Fantastisch
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-11-2020

Sjenton Janssen uit Helmond

  • Daarna blijven ze je lastig vallen dat je ze moet beoordelen. Hier heb ik niet om gevraagd
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-11-2020

Joyce Veenstra uit HOORN NH

  • vlotte levering, lage prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-11-2020

Joke uit Temse

  • Dik ok.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-11-2020

Anna uit Nijmegen

  • Pakket correct, goed verpakt en snel geleverd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-11-2020

JGM uit Beeg

  • Mijn bestelling is binnen 24 netjes geleverd. Anderen leveranciers hadden het product niet in voorraad en het was elders ook aanzienlijk duurde. Prima site, gemakkelijk te bestellen en betalen en in no time geleverd zoals afgesproken.
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-11-2020

wendy uit 2960 brecht

  • echt een hele goede service en snelle levering ook tijdens de corona zou zeggen iedereen een dikke pluim
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-11-2020

nadine uit 3018

  • zeer goede service
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-11-2020

siwezak cyril uit nimy

  • l
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-11-2020

Michiel uit Maarssen

  • Aanzienlijk goedkoper dan de “standaard” webshops. Extreem snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-11-2020

Koen uit Eke

  • Heel gemakkelijk te bestellen en volgende dag geleverd in drukke coronatijden. Proficiat.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-11-2020

Frits uit Hoofddorp

  • Accuraat!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-11-2020

Carlo uit Stabroek

  • Niettegenstaande het corona virus is mijn bestelling van het weekend binnen de 3 dagen vlot, correct en stipt geleverf.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-11-2020

Dina Drenth uit Muntendam

  • Snelle levering en ruime keus
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-11-2020

R uit Gelderland

  • Snelle levering en goed verpakt, zodat de Lego doos niet beschadigd is.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-11-2020

Vicky uit Vilvoorde

  • Snelle en verzorgde verzending
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-11-2020

Erik uit Hove

  • .
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-11-2020

MTM uit Breda

  • Levering was op tijd en netjes verstuurd. Ik had per ongeluk een doos dubbel besteld en wilde deze daarom terugsturen, ik kreeg een supersnelle reactie van Mister Bricks. De retourmelding is nog niet binnen dus daar kan ik niks van zeggen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-11-2020

Sijo uit Amsterdam

  • Goede website, snelle levering. Goede ervaring met MB.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-11-2020

Maaike uit Zeist

  • Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-11-2020
Index
Toon per pagina
© 2012-2020 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2020 the LEGO Group.