Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3366 beoordelingen

9.5

L.Kooi uit Leeuwarden

  • Snel, correct en goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Jasper uit Rosmalen

  • Fijn dat ik een update kreeg, dat mijn product weer beschikbaar was. Soepele bestelprocedure en bezorging!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Eva uit Eindhoven

  • Ik bestelde de week voor kerst en ging ervan uit dat de bestelling wat vertraagd zou zijn door de drukke periode. Integendeel! Het was dezelfde dag nog verzonden. Ik kreeg het in perfecte staat, in een goed passende verzenddoos. Ook kreeg ik goede updates per mail, website is ook erg fijn in gebruik. Al in al echt super!
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-01-2021

Erik Nagtegaal uit Zeewolde

  • Prijs goed,snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-12-2020

Geertrui uit Zaventem

  • Goede service
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-12-2020

Benjamin uit Belgie

  • Goeie prijs, top verpakking, snel levering ! Dat is precise wat wij opzoek zijn.
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-12-2020

Janny uit Ouderkerk aan den IJssel

  • Super snel geleverd...
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-12-2020

Jeffrey uit Heerlen

  • Vandaag besteld, morgen in huis. Echt verbazingwekkend in een van de drukste periodes van het jaar.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-12-2020

Lore uit Zwaanshoek

  • Snelle levering nadat we vlak voor de feestdagen dit als verjaardagscadeau besteld hadden. Zrlfs na waarschuwing nog binnen 2.5 dag binnen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-12-2020

Niels uit HENDRIK-IDO-AMBACHT

  • Pakket na anderhalve week wachten niet ontvangen (probleem lag bij PostNL). Na contact is er uiteindelijk een nieuw pakket opgestuurd zonder extra kosten. Mailcontact ging heel soepel en erg snel ondanks de drukte rondom de kerst.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-12-2020

Court Ribbens uit Zevenaar

  • s'avond besteld, de volgende dag in huis ondanks de drukte met kestmis
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-12-2020

Miranda uit Amsterdam

  • ruime keus in jullie assortiment. snel geleverd. stevig verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-12-2020

magda uit zaandam

  • Toen ik een kadootje wilde bestellen had ik het heel snel binnen gekregen! Zo fijn!
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

Robbie uit Zevenaar

  • Scherp in de prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

Rick uit Heerlen

  • Perfect
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

Sophie uit Loenhout

  • Zeldzaam item toch nog kunnen bestellen bij Mister Brick aan eerlijke prijs. Levering was super snel én correct.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

Suzanne uit Rotterdam

  • Een uur na bestelling was het pakket al bij de transporteur
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

Albert Rouwkema uit Hoogersmilde

  • zoals altijd top
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

wilfried uit Wageningen

  • Snelle levering volgende dag al in huis zelf in deze drukke tijd mooie webpagina's
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

Simon Hoogland uit Stellendam

  • zeer snel geleverd, voor een goedeprijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-12-2020

Hendrik uit Waregem

  • Prima
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-12-2020

Anneke uit Apeldoorn

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-12-2020

Lendert uit Oost Vlaanderen

  • Top! Een aanrader
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-12-2020

Peter uit Purmerend

  • Wederom prima levering en goede prijs !
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-12-2020

Menze uit Groningen

  • Bestelde sets snel ontvangen, dozen allemaal onbeschadigd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-12-2020

RIK uit 8770 INGELMUNSTER

  • TEGEN DE MIDDAG BESTELD EN 'S ANDERENDAAGS AL GELEVERD.
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-12-2020

Joost uit Heesch

  • Nog nooit zo'n keurig ingepakte doos ontvangen via internet! Hierdoor kon de legodoos niet schuiven en is hij mooi gaaf gebleven. En dat waardeert de echte legofan, zeker bij de specialere sets.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-12-2020

Peter uit Veenendaal

  • Makkelijk bestellen; vlotte levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-12-2020

Swen uit Abbenes

  • Ik bestel gemakkelijk en overzichtelijk, waarna ik de producten een dag daarna al in huis heb! Geen gedoe en alleen maar plezier!
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-12-2020

Tom uit België

  • Doos in goede staat en levering supersnel
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-12-2020

Ietje uit Nijmegen

  • Goede levering, netjes op tijd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-12-2020

Bart uit utrecht

  • scherpe prijzen prima service
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-12-2020

Sjoerd uit Leiderdorp

  • De beste prijs en binnen 14 uur geleverd, erg goed.
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-12-2020

Jacqueline uit Ootmarsum

  • Gekregen wat besteld is, in goede orde en snel ontvangen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-12-2020

Anja uit Bilzen

  • Ik zocht een item van lego dat bijna nergens verkrijgbaar was. Zelfs op de legosite niet meteen leverbaar. Bij jullie gevonden, zelfs aan een lagere prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-12-2020

Gea uit Zuidhorn

  • Prima
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-12-2020

John Boele uit Nieuw-Vennep

  • Omdat ik voor Sinterklaas nog wat nodig had gauw de hulp van Mister Bricks ingeroepen. Het liep allemaal supersnel!
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-12-2020

Carla Thompson uit OEGSTGEEST

  • Super leuk. Twee grote dozen Lego besteld voor de kerst. Heel snel binnen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-12-2020

Hilde uit Kasterlee

  • idem.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-12-2020

Ron uit Zeist

  • Dank voor de goede service en snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-12-2020

Dick uit Brunssum

  • Goede prijs! Snelle levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-12-2020

Lyanne uit Wormerveer

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-12-2020

Sabine Plingers uit MECHELEN

  • Gemakkelijk bestellen en betalen, snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Heidi uit Geel

  • Super goeie site
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Saskia uit Boxtel

  • Snelle levering, goede service. Doen wat ze beloven.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Danielle Hendriks uit Arendonk

  • Snel compleet
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Fien Knipmeijer uit Eindhoven

  • Mijn ervaring is dat alles goed gaat, maar betalen voor terug zenden, vind ik slecht. Dat hoef je bijna nergens. Vandaar zal ik niet gouw meer bij u iets bestellen. Ik moest een pakje terug zenden, omdat ze dat al hebben. Ik dacht dat, dat gratis was en dat viel mij erg tegen. Wanneer dat niet nodig is, dan is het niet zo erg, maar dat risico loop je. Dus de volgende keer bestel ik niet meer bij u. Dank u, Groeten van Mevrouw Knipmeijer
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Martin uit Linselles

  • Prix attractif, livraison internationale rapide, sécurisé, 5 étoiles !
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Hugues uit Beerse BE

  • eenvoudige bestelling, snelle en correcte levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020

Michael uit Haarlem

  • Uitstekende service, goeie communicatie, snel verstuurd, goed verpakt. En dat alles tegen een prima prijs! Voor mij is er geen andere plek waar ik mijn Lego koop.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-12-2020
© 2012-2021 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2021 the LEGO Group.