Reviews
Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 4209 beoordelingen

9.5

Ronny uit Maastricht

  • Zie titel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-04-2022

Vincent uit P

  • Scherpe prijzen, snel verzonden en goed verpakt. Tot nu toe nog alles zonder beschadigingen binnen gekregen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-04-2022

Linda uit Wilrijk

  • Goede prijs en snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-04-2022

eva uit arnhem

  • nu al de 2e Lego 18+ gekocht, fantastisch om te doen eerst de Piano-vleugel en nu de schrijfmachine. Ik ben 70 jahr en voel me weer kind maar dan met meer technisch inzicht en een verfijndere motoriek.
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-04-2022

Marjan uit Hever

  • Bestelling helemaal goed verlopen en supersnel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

PHILIPPE uit FRANCE

  • RAS colis conforme et livraison contre signature
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

Tobias uit Alkmaar

  • Goede collectie tegen concurrerende tarieven. Levering via PostNL, snel, goed verpakt en geen winkelstikker op de doos. Zeer tevreden, kom hier zeker weer online om m’n collectie aan te vullen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

Stefaan uit Vliermaal

  • Snel en correct
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

Eva uit Den haag

  • Alles vriendelijk en netjes geleverd voor betere prijzen dan bij andere aanbieders. Ik ben terughouden met andere webshops proberen maar zij hebben een vaste klant aan mij zolang hier in huis lego wordt gekocht. Ook met foutjes wordt netjes, klantvriendelijk en snel gereageerd zonder enige problemen. Zeeeeer tevreden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

dirk uit Mol

  • goede en correcte levering en natuurlijk een scherpe prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

Mark uit Heiloo

  • Super snelle verzending. Altijd goed verpakt, en voor de verzamelaars is de lego doos nog in perfecte staat. Scherpe prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

Louis uit Schoondijke

  • Alles prima geregeld
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-04-2022

Gaelle uit Knokke

  • Snel geleverd top
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-04-2022

Remy uit Amstelveen

  • Goed verpakt, netjes verzonden
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-04-2022

Klaas uit Ommen.

  • Dit was mijn eerste bestelling bij Mister Bricks en ik heb ervaren dat het allemaal super geregeld is
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-04-2022

Youri uit Oude pekela

  • Makkelijk te bestellen en op de afgesproken dag bezorgd. Netjes ingepakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-04-2022

benjamin uit Antwerpen

  • Correcte prijzen Snelle levering Goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-04-2022

Dennis uit --

  • Mijn eerste bestelling bjj Misterbricks en zeker niet de laatste. Snelle service en binnen 24 uur in huis. Het bouwpakket zat netjes verpakt in een omdoos voor verzending.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-04-2022

Zoltan uit Bavaria

  • Very fast shipping
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2022

Filip uit Antwerpen Linkeroever

  • Blijkbaar liep er iets mis bij de aflevering van het pakket bij het ophaalpunt. gezien de bestelling op zich liet wachten heb ik even gemaild naar Mister Bricks. Ik kreeg bijna onmiddellijk een antwoord, dat correct bleek. Proficiat!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2022

ineke smit uit Arnhem

  • Misterbricks is uitzonderlijk snel met de levering. Ik kreeg een bericht dat de Lego in voorraad was besteld en de volgende dag in huis. Ik hoop dat het met het Boetiek Hotel ook zo lekker snel gaat, want ik ben er alweer klaar voor. De Vespa zit al in elkaar
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2022

Isabelle Kellner uit Sint-Andries (Brugge)

  • Helemaal top, als belgische had ik in 1 dag tijd mijn bestelling in huis, als dat niet top is. Het enige die ik als opmerking kan geven, een mini klein presentje had leuk geweest
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2022

Luc uit Antwerpen 2020

  • Kwa site erg goed overzichtelijk maar moet wel het nu bestellen morgen geleverd van de site halen want ik heb alles tijd besteld en pas na 3 dagen in het geleverd en dat vond ik er wel wat over
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2022

Lara uit Brielle

  • Super snel geleverd en voor een goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2022

Cor uit Rotterdam

  • Goede prijs volgende dag in huis
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2022

Jelle uit Dalfsen

  • Heel blij met de goede bezorging en uiteraard het gave pakket!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2022

Marc Stevelmans uit Brunssum

  • Nog nooit problemen gehad bij bestellingen, dus tot snel weer
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2022

B Aslan uit Eindhoven

  • Very fast, well packed and quality service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2022

Sander uit Mijdrecht

  • Goede ervaring met Mister Bricks. Alles word ook netjes verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2022

Jowi uit Stein

  • Goede en snelle service, echter wel jammer dat je inschrijft (voor melding) op een bepaald artikel omdat deze er niet (meer) is, en wanneer deze enkele dagen later weer beschikbaar is blijkt hij ineens duurder te zijn geworden. verder is de service goed, en snel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2022

tjeerd uit Drachten

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2022

Hessel uit Veendam

  • Snel, en goedkoper dan andere. Prima dus
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2022

Mohimont Gaëtan uit Rue Charles Jaumotte 36. 1300 Limal

  • Merci pour votre professionnalisme
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2022

Martine uit Kapellen

  • Was 1ste keer dat ik er bestelde maar zal fit in de toekomst nog wel doen
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2022

Stefan uit Hasselt(België)

  • Leveringen altijd volgens afspraak en in juiste condities. Echt een aanrader .
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2022

Tom uit België

  • Goede prijs en snel geleverd. Ik ga nog meer bestellen in de toekomst. Gewoon perfect !
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2022

Angelo uit Roeselare

  • Heel goed verpakt. alles is intact zonder scheuren of deuken. Ik ben zeer tevreden en beveel deze site zeker aan bij alle Lego-fans. Niet meer te verkrijgen Lego-sets zijn wel heel duur. Maar zijn wel nog in de originele ongeopende verpakking te krijgen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2022

Jeroen uit Emmen

  • Goede prijs en snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2022

Peter uit Venhuizen

  • Op maandagavond 3 sets besteld en dinsdagochtend rond 10 uur al in huis, echt super.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2022

Cees uit Duizel

  • Ik heb al meerdere producten besteld bij Mister Bricks. Steeds tegen zeer concurrerende prijzen. Altijd perfect verpakt en snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2022

Peter uit Hardinxveld Giessendam

  • Altijd super!
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2022

Kim uit Rotterdam

  • Alles goed geregeld
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2022

Cindy uit Oud-Turnhout

  • Top
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2022

Filip uit Horebeke

  • Betrouwbaar, snel, correcte en voordelige prijzen maken misterbricks keer op keer een bezoekje waard
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-03-2022

Paula uit Vilvoorde

  • Ik zocht op verschillende sites en vond uiteindelijk bij jullie het gezochte product en nog wel aan de goedkoopste prijs;
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-03-2022

Wendy uit Waalwijk

  • Snelle levering grote keuze tegen mooie prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-03-2022

Benjamin uit Brugge

  • Snelle levering richting Belgie en zeer goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-03-2022

Colin uit Leeuwarden

  • Verschillende lego sets gekocht bij Mister Bricks voor een zeer scherpe prijs. Bestelling optijd ontvangen en via de mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. De volgende set koop ik ook hier weer!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2022

Francisca uit Winschoten

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2022

Mark uit Breda

  • De legodoos die wij zochten was bij Mister Bricks veruit het goedkoopst. Het scheelde zelfs 50 euro met sommige andere websites en winkels. En zoals beloofd de volgende (werk)dag geleverd. Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2022
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.