Reviews
Reviews
Laden...

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3900 beoordelingen

9.5

Dorien uit Driel

  • De avond ervoor besteld en de volgende dag al in huis. Prijzen iets goedkoper dan de Lego winkel. Betrouwbaar, snel en goed. Top.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2021

Hans uit Almere

  • Artikel is precies op de dag ontvangen die werd aangegeven
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2021

Moira uit Purmerend

  • .
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

Nynke uit Earnewald

  • Sets met korting kunnen kopen. Keurig verpakt en een snelle levering. We kregen vrijwel direct een mail met wanneer we het pakket konden verwachten en dit kwam ook volledig overeen. Super service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

Filip uit Horebeke

  • Uitstekende webshop. Heel vlot, correct en perfecte levering. 10/10
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

Frank uit Alphen NB

  • Duidelijke en mooi opgezette site. En zoals altijd snelle en goed verpakte levering, en vaak de goedkoopste. En ook al zijn grote webshops als Bol en Amazon vaak wat goedkoper besteed ik graag wat meer aan Mister Bricks vanwege de service en simpelweg omdat ik het dit soort winkels meer gun.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

Tom uit kwadendamme

  • snel verzonden en altijd in mooie staat geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

Simon uit Apeldoorn

  • Zie beschrijving
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

Hans uit Drenthe

  • Mister Bricks was een paar tientjes goedkoper dan andere winkels. Snel gekocht, en drie dagen later in huis.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2021

michael klaver uit Badhoevedorp

  • goed ingepakt en duidelijke uitleg
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2021

Gert uit Kudelstaart

  • Blij met snelle leveringen
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2021

Henk Boskamp uit Bedum

  • Volgende dag in huis dat is erg goed en ook de prijs is prima
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-03-2021

Peter uit Huizen

  • Vrijdagavond besteld, de volgende middag in huis, in stevige dozen
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-03-2021

Ruud uit Leiden

  • Super snelle en nette levering van de door mij bestelde bouwdoos, bravo. (Zeer scherp geprijsd)
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-03-2021

Sylvia uit Lent

  • Snelle service
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-03-2021

Bert uit Leeuwarden

  • Vandaag besteld en morgen in huis ! De prijzen zijn scherp en je moet zoeken om een aanbieder te vinden die onder de prijzen zit van Mister Bricks. Daar kan geen enkele verkoper aan tippen. Zoals altijd keurig verpakt en je wordt tijdens de bestelling op de hoogte gehouden wanneer je je pakket mag verwachten.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2021

arjan uit bedum

  • ik heb verschillende keren al lego gekocht bij misterbricks en ben er heel tevreden over het wordt snel verstuurd en goed verpakt en ja het is gewoon goed spul
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2021

Bertie uit Delfzijl

  • Geweldig Goed verpakt en snel geleverd TOP
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2021

H.W. uit Deventer

  • Na de bestelling prima afgehandeld en ben goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket zou komen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2021

Renate uit Rotterdam

  • Laat op de dag besteld. Supersnel geleverd! Top.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2021

Wouter uit Dalfsen

  • Bestellen is mogelijk zonder account aan te maken. Ik heb op vrijdagavond besteld en het was zaterdagmiddag al binnen! Hartelijk dank, ik heb een nieuw vast adres voor mijn bestellingen :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-03-2021

Harold uit Godlinze

  • Voor herhaling vatbaar. Batwing en nog iets om 20.00 uur besteld en volgende dag in huis!
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-03-2021

Levi uit Hoogeveen

  • Nette site veel op voorraad en super snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-03-2021

Fred Beenen uit Rijswijk

  • Top, snelle reactie op mailwisseling en uiterst vriendelijke bejegening.
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-03-2021

Bea uit Kampen

  • Besteld en de volgende dag in huis. En goedkoper!! Dan de meeste speelgoedzaken
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-03-2021

Jort uit Groningen

  • De site was overzichtelijk en bestellen ging makkelijk. Het pakketje was netjes aangekomen zonder beschadigingen. Het enige puntje was dat ik had aangegeven dat ik het pakketje op een zaterdag wilde ontvangen maar het kwam de vrijdag ervoor al binnen. Nu was dit voor mij geen probleem omdat ik toch gewoon thuis was, maar ik kan me voorstellen dat dit in andere gevallen wel irritant kan zijn.
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-03-2021

Joop uit Soest

  • Gespeculeerd en ruim assortiment lego met concurrerende prijzen. Snelle verzending en goed verpakt. Een aanrader!!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-03-2021

Lesly uit Alkmaar

  • Snelle levering. De prijs van de pakketten die ik heb besteld zijn een stuk lager dan bij andere webshops. Ik zal zeker nog een keer hier een bestelling plaatsen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-03-2021

Arturo uit Bussum

  • De informatie op de website klopt. De prijs was goedkoper dan bij de concurrenten. Snelle afhandeling en men doet wat men zegt! Voor mij dus een prettige ervaring.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-03-2021

Pascal uit Maastricht

  • Mooi op tijd geleverd in een stevige doos. Kon niet beter wensen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-03-2021

hans uit venlo

  • alles volgens afspraak bezorgd. telefonisch erg hulpzaam en vriendelijk.
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-03-2021

Alexandre uit Brussel

  • De service is perfect en snel en de prijzen zijn concurrerend
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-03-2021

Terence uit BE

  • A+
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-03-2021

P. Vroonland uit Ermelo

  • 's Avonds om 20.30 uur besteld en de volgende middag om 14.45 uur in huis. Prima service.
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-03-2021

Peter Bons uit Hardinxveld Giessendam

  • De Beste!!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-03-2021

Xavier uit Wevelgem

  • Goedkoper, stipt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-03-2021

Mark uit Landgraaf

  • Ze leveren snel en hebben goede prijzen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-03-2021

Rennie Krol uit Rotterdam

  • Voor het eerst hier besteld, lage prijs i.v.m. andere one line winkels. Snelle levering, kortom tot nu toe geen klachten. Ga zo door, groet Rennie Krol.
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-02-2021

Ment uit Rotterdam

  • TOP
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-02-2021

Ira uit Hillegom

  • Snel geleverd en doos onbeschadigd
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-02-2021

Patricia uit Kortrijk

  • Heel correct
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-02-2021

Frank uit Oldenzaal

  • Ik vind het belangrijk dat de set in goede staat aankomt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-02-2021

Peter uit Gilze

  • Ik ben zeer tevreden over Mister Bricks!! snelle levering!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-02-2021

Robin uit Vaassen

  • Al meerdere malen bij Mister Bricks gekocht en altijd snelle levering, concurrerende prijzen en snel reactie op eventuele vragen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2021

Anne uit Koog aan de Zaan

  • -
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2021

Serge uit Brussels

  • Everything is in the title. What else ? :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2021

Jan uit Hendrik-ido-Ambacht

  • Prima winkel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2021

Pieter uit Doorn

  • Pakket was dezelfde dag nog verstuurd. Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2021

Roy uit Breezand

  • Nadat ik e-mail kreeg dat de set weer leverbaar was deze besteld. Gevolg een snelle en goede verzending. Pakket goed verpakt binnen gekregen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2021

Saskia uit Rotterdam

  • In tegenstelling tot andere (lego)websites overzichtelijk en product makkelijk te bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-01-2021
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.