Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3093 beoordelingen

9.5

Pier uit Easterlittens

  • Geen op of aanmerkingen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Rene uit Almere

  • Prima ervaring, van winkelen, tot bestellen, van betalen tot leveren.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

E.p. kruize uit Delfzijl

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Nicolette Hendriks uit Arnhem

  • Alles is van begin tot eind goed geregeld! Hartelijk bedankt Mister Bricks.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Alain uit Boechout

  • Op tijd en keurig geleverd, mooi materiaal maar ik moet het nog maken hehe
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Lobke uit Eernegem

  • Snelle levering en in orde!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Kristina uit Kontich

  • Ontzettend snel geleverd, prijs voordeliger dan op sommige andere sites en een efficiënte website om de bestelling snel af te handelen
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2021

Marc uit Pittem

  • Ik zou bij geen andere site willen bestellen. Subliem
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2021

Vice uit Heerlen

  • Veel keuze.. mooie prijzen en super service
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2021

Wolfgang Bicheler uit Konstanz

  • Die Preise sind völlig ok. Bei anderen Anbietern sind die Preise weit höher. Die Lieferung ist superschnell. Kontakt ist sehr nett
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2021

Priscilla uit Groningen

  • Snel geleverd, goed verpakt, helemaal blij :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2021

Hannie uit Rijssen

  • Mooie doos lego besteld die de volgende dag ook al bezorgd werd. Goede service.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2021

Patrick uit Enghien

  • Geen enkel probleem met de bestelling te plaatsen en het ontvangen van de gekochte stukken. Zijn in prima conditie bij mij toegekomen en dit voor een zeer grote doos met een gewicht van rond de 15 kg.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2021

JFG Aartse uit Veenendaal

  • Vrij snel geleverd en zeer goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-01-2021

Peter Roubos uit Numansdorp

  • Snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-01-2021

Eelco uit Leeuwarden

  • Komt altijd goed en snel in huis! En ook netjes verpakt en goede kortingen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-01-2021

K. uit Gorinchem

  • Mijn broertje was erg blij met het bouwpakket! :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-01-2021

w.h. uit Wageningen

  • Millenium falcon besteld, was de volgende dag al binnen. Heel goed ingepakt,heelgoede service
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2021

Jan-Willem uit Nuenen

  • Mooie site? Duidelijk en snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2021

Robert uit Apeldoorn

  • Alles was er wat ik wilde en netjes verpakt en snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2021

Vincent uit Kortrijk

  • Snelle levering en scherpe prijzen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2021

Ria uit Vlaardingen

  • Bestelling werd snel verwerkt, Fijn dat je op zo'n manier een cadeautje aan iemand kan versturen in deze Coronatijd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2021

PIeter uit Papendrecht

  • Ik heb een vraag gesteld en kreeg netjes op tijd antwoord. Verder snel en goed verzonden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Stephanie uit Overpelt

  • Alles snel en goed verlopen
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Jim uit Heiloo

  • Goed ingepakt en snel verzonden bedankt
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Kris uit Lubbeek, België

  • Ik bestelde al diverse Lego-sets bij Mister Bricks. Bijzondere bouwsets die je in de winkel niet ziet liggen kan je hier wel vinden. Hoewel ik in België woon en we nog steeds in een periode van lockdown-maatregelen verkeren, kwamen mijn bestellingen altijd heel snel aan. Mister Bricks heeft aan mij zeker een tevreden, vaste klant!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Mark uit Lelystad

  • Lego voor goede prijs, snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Reinier uit Teylingen

  • Goed, duidelijk, snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Mieke uit Voorhout

  • Zoals beloofd, na bestellen de volgende dag geleverd. Netjes en in stevig karton verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Wim uit Borger

  • Supersnel bezorgd. Zoals altijd uitstekend verpakt (een voorbeeld voor alle collegaverzendhuizen!)
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Daniel uit Meppel

  • Ruime keuze, snelle levering en goede kwaliteit. Zeker een aanrader, en absoluut niet mijn laatste bestelling hier
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2021

Patty uit Den Haag

  • Super snel en goed verpakt afgeleverd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2021

Latha uit Gent

  • Geleverd volgens afspraak
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2021

nm uit Arnhem

  • ik bestelde op woensdagavond en de volgende ochtend had ik het reuzenrad al in huis, super goed want het was een cadeau.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2021

Teuntje uit Maastricht

  • Omdat dit artikel vaak niet op voorraad is nu al gekocht voor verjaardag in JULI. Ga ervanuit dat het in de smaak zal vallen anders heb ik een probleem. Heb het bij iemand anders gezien en het ziet er geweldig uit.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2021

Oliver uit Berlin

  • Schnelle Lieferung und alles in Ordnung.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2021

Kenny uit Aalst

  • Duidelijke info, aangename prijzen, gemakkelijke betalingsmogelijkheden, supersnelle levering en goede verpakking. Mister Bricks is the King!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2021

Nathalie uit Arlon

  • Zeer snelle levering, alles in orde. Eerste keer dat ik bij MisterBricks bestelde en niet de laatste! Dank U wel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2021

Susanne uit Heerlen

  • Super snelle levering en keurig verpakt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-01-2021

Patrick Veelbehr uit Barendrecht

  • Snel verstuurd en thuis gekregen. netjes verpakt en zijn er blij mee. Goede site ook top.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-01-2021

DH uit Amstelveen

  • Bought this for my nephew who loves pigs and Minecraft. He is over the moon with it.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-01-2021

Antonio Alves uit Antwerpen (BE)

  • Since I discovered Mister Bricks I´ve been buying my LEGO sets from him! 2 years now from my first LEGO set and no complains. The delivery is very very fast and the sets are well protected and very well packed. MISTER BRICKS is my LEGO shop, that´s for sure! Thank you!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-01-2021

Charlotte uit Nijmegen

  • Het telefonisch contact was ook goed. Ik kon zelf aangeven wanneer ik het pakket wilde ontvangen met de post. Goede service.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-01-2021

Liam uit Rhoon

  • Ruime keuze en snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-01-2021

Lotte uit Enschede

  • Alles gegaan zoals gehoopt, snel geleverd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-01-2021

Sandra uit Mijnsheerenland

  • Je kan alles snel en duidelijk vinden. Toch ietsjes goedkoper dan bij de andere sites . Afrekenen gaat prima en de bezorging is snel en netjes kortom fijn om bij mister bricks iets te bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-01-2021

Marion uit ZIERIKZEE

  • zeer positief, heldere site, snel gevonden wat ik wilde, zeer snel geleverd, helemaal top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-01-2021

Silvio uit Boom

  • Goedkoper dan ergens anders en snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-01-2021

Celina uit Helmond

  • Alles staat duidelijk omschreven van wat je wil hebben. Prijs is goed voor Lego! En de levering was optijd ondanks de pandemie die er heerst!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-01-2021

Henri uit Rotterdam

  • Heel goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-01-2021
Toon per pagina
© 2012-2021 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2021 the LEGO Group.