Reviews
Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3885 beoordelingen

9.5

E.p. kruize uit Delfzijl

  • Goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-07-2022

Marja uit Wervershoof

  • Verzenden gaat snel en ziet er zeer verzorgd uit!
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-07-2022

Desmond uit Amsterdam

  • Alles goed gegaan!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-05-2022

Martijn uit Groningen

  • Mijn product werd vlot geleverd volgens afspraak en tegen een goede prijs .
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-05-2022

Andy uit Essen

  • Ben zeer tevreden over Mister Bricks. Ze reageren snel en de levering is stipt. Ik bestel nu meer bij Mister Bricks. TOP
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-05-2022

P uit Edam

  • Alles ging goed met de levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-04-2022

Remi uit Wwijk

  • Snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-04-2022

Henny uit Hengelo

  • Leuk uitdagend ksdo voor onde 13jarige! Hier wordt hij blij van!
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-04-2022

W uit Burgh-Haamstede

  • Vaak de goedkoopste. Betrouwbaar. Bij problemen laagdrempelig bereikbaar, welwillend en servicegericht. Aanrader!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-04-2022

Mark Dijksterhuis uit Hoofddorp

  • Goede service van begin ( het kiezen van een set ) tot eind ( betaling en bezorging )
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-04-2022

Anna uit Amsterdam

  • Goed product, scherpe prijs, super snelle levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-04-2022

Michiel uit Limburg

  • De prijs was doorslaggevend
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-04-2022

Dylan uit Den Haag

  • Super snelle, professionele service. Fijn dat de LEGO Bookshop nog beschikbaar was, voor een prima prijs! Meteen een dag na het bestellen bezorgd. Bedankt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-04-2022

Matthieu uit France

  • Parfait conforme et rapide
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-04-2022

Rob uit schijndel

  • Via google terechtgekomen, werkt zoals het hoort: snel, eenvoudig en tegen de juiste prijs...
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-04-2022

Sonia uit limburg

  • ik ben een tevreden klant
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-04-2022

Sam Lannoo uit Ingelmunster

  • De bestelling heb ik s'middags gedaan en de volgende dag was die al voor 12 uur bij ons in onberispelijke staat
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-04-2022

P uit Amsterdam

  • +
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-04-2022

Kevin uit Limburg

  • Snelle verzending, en degelijk verpakt, allemaal voor een goede prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-04-2022

Rob uit Almere

  • Voordelig aanbod.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-04-2022

Michiel uit Arnhem

  • Goede prijs, prettige bestelervaring en snelle levering. Grote doos LEGO was goed verpakt en kwam keurig aan.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-04-2022

H Vogels uit Eindhoven

  • snelle verzorging, hartelijke dank.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-04-2022

piet uit Bodegraven

  • perfecte verpakking en voldoet aan datgene wat je verwacht
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-04-2022

Bianca Feyen uit kapelle op den bos

  • Mijn zoontje is 5 jaar geworden en is dol op dit speelgoed
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-04-2022

Mieke uit Leeuwarden

  • Altijd goede verzorging en snelle bezorging.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-04-2022

Edwin uit Dieren

  • Mr. Bricks levert altijd snel met een goede Track & trace. En is meestal goedkoper dan andere aanbieders.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-04-2022

Tom uit Weert

  • Gewoon snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-04-2022

Koen uit beverwijk

  • ik kocht de sets en binnen een dag al bezorgt
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-04-2022

Bente uit Barendrecht

  • Super!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-04-2022

Tim uit Bergen op zoom

  • Alles soepel geleverd. Mooie set en mooie prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-04-2022

Jeroen uit Zutphen

  • Top web winkel, alles wordt keurig verzonden en zeer snel geleverd! Als verzamelaar wordt ik heel gelukkig van deze site!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-04-2022

Loes uit Lopik

  • Zag er netjes uit , besteld en volgende dag in huis, en leuk geprijsd , ga er zeker vaker bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-04-2022

Fred uit Barendrecht

  • Goede verpakking.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-04-2022

Marijke uit Nazareth

  • Zeer vlugge levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-04-2022

Mot uit Delft

  • Besteld en de volgende dag geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-04-2022

Jochem Jochemsen uit Den Haag

  • Was snel en simpel daar hou ik van
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-04-2022

Jan uit Alblasserdam

  • Mooi product netjes verpakt en snel ontvangen
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-04-2022

Radboud uit Nijmegen

  • Prettig
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-04-2022

Arno uit Nootdorp

  • Scherpe prijzen en zeer snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-04-2022

Sj uit Brabant

  • Prijs goed. Snelle levering. Verpakking kan beter. Lego doos is op de hoeken licht beschadigd, vermoedelijk ontstaan tijdens handeling en transport. Er is geen extra materiaal toegepast als buffer tussen de Lego doos en de doos van de verpakking. De beschadiging is nu niet zo groot dat ik het onacceptabel vind, maar mijn ervaring met andere leveranciers is dat deze verpakkingswijze ook zwaardere beschadigingen kan opleveren. Zou ik Mister Bricks nu aanbevelen? Hangt ervan af hoeveel waarde je hecht aan een ongeschonden doos. Ik stel vooralsnog: nee.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-04-2022

Gabriel uit Boom

  • Ik koop regelmatig hier en het is een top site, bestelling en levering in 1 dag. Beste site om lego te kopen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-04-2022

HK uit Amsterdam

  • Meestal koop ik bij de grotere bedrijven, maar opzoek naar een Lego doos die ik daar niet kon vinden kwam ik op deze site. De dozen besteld en de volgende dag had ik ze in huis. Heel fijn.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-04-2022

Roeland uit Doetinchem

  • Ik had aangegeven dat ik interesse had in Boetiekhotel van Lego. Ik kreeg bericht dat deze weer leverbaar was en binnen één dag in huis
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-04-2022

Toine uit Breda

  • Prima service
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-04-2022

Bart uit Den Haag

  • Mooie collectie, makkelijk bestellen en snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-04-2022

Johan uit Steenwijk

  • Mooie site en snel geleverd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-04-2022

W uit Steenwijk

  • Ruim assortiment, goed verpakt en snel geleverd. Nette prijzen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-04-2022

Bregje uit Schijf

  • Niks op aan te merken
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-04-2022

Marius uit Sint-truiden - België

  • Dit was een perfecte aankoop, mooie prijs, correcte service en een vlotte levering, top
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-04-2022

Ruben uit Utrecht

  • Ik ben erg tevreden over Mister Bricks, vaak zijn de lego sets net iets voordeliger dan bij Lego zelf en wordt het snel en goed verpakt verstuurd. Er is een ruime keus en zeldzame items vaak nog op voorraad wanneer ze niet meer te bestellen zijn via Lego zelf. Wanneer ik weer een nieuwe Lego set wil bestel ik altijd via Mister Bricks.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-04-2022
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.