Reviews
Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3885 beoordelingen

9.5

Emma uit Venlo

  • ‘s Avonds besteld, dag erna geleverd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-04-2022

George uit Nijmegen

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-04-2022

Frank uit Velserbroek

  • Makkelijk te bestellen
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-04-2022

Hannie w kramer-visscher uit Koog aan de Zaan

  • Alles goed gegaan. Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-04-2022

manuel uit Sittard

  • Zoals altijd snelle levering en geweldige prijzen
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-04-2022

Rudy uit Nw Roden

  • Wij hebben een lego set besteld bij dit bedrijf, helaas kwamen wij er 1 dag voordat mijn zoon jarig zou zijn achter dat er een compleet verkeerde set geleverd was. Nadat ik dit op vrijdagavond per mail gemeld had bij misterbricks kreeg ik dezelfde avond nog een reactie met excuses en een zeer klantvriendelijke oplossing. Dit maakt dat ik ondanks een verkeerde levering toch erg positief ben over dit bedrijf.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-04-2022

Tim Buyse uit Melle

  • Supersnelle levering en goed verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-04-2022

Geert uit Hamme

  • Voor het eerst besteld hier, zeer goede service. Vlotte afhandeling en verzending. Tot de volgende keer!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-04-2022

Sven uit Waregem

  • Supersnelle verzending voor uren bouwplezier !
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-04-2022

Maurice uit Stein

  • Duidelijke site, goede prijzen, gratis bezorging en zeer snelle bezorging. Wat wil je nog meer?
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-04-2022

Maurice uit Borne

  • Lekker veel foto's op de website van elke set, groot of klein. Altijd net iets goedkoper dan in de speelgoed winkel. En duidelijk verpakt door iemand die een verzamelaar respecteerd want soms is de doos voor een verzamelaar nog belangrijker dan wat er in zit.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-04-2022

Eddy Dhoop uit Oudenaarde

  • Helemaal oké. Goed verpakt, snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-04-2022

Dennis uit Maastricht

  • Fantastische webshop, veel betaalmogelijkheden, goede kortingsacties en altijd snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-04-2022

Wim uit Kerkrade

  • Goede prijs en snelle levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-04-2022

Max uit Tilburg

  • Alles goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-04-2022

Harry uit Den Helder

  • Snel en netjes geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-04-2022

Sietze uit Wijchen

  • Het was een mooie aanbieding. Snel verzonden en veilig verpakt. Top service
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-04-2022

Marie uit Marum

  • Al meerdere keren Lego besteld. Altijd goed en snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-04-2022

Grzegorz Matyjasiak uit Wilrijk

  • Everything perfect. So far so gooood. Thank You Mister Bricks :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-04-2022

MJ uit Amersfoort

  • Goede prijzen, snelle verzending en altijd uitstekend verpakt. Top bedrijf!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-04-2022

Con uit Den Haag

  • Mijn pakket was er de volgende dag. Pas op: zeer verslavend dit: geweldige ontdekking op mijn 71 ste. Sinds mijn tiende niet meer met Lego bezig geweest dat ik mij herinner.
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-04-2022

erich collienne uit Waremme

  • très bon service ,mais promis un jour puis livré le lendemain mais pas trop grave !!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-04-2022

Noa uit Nijmegen

  • Snelle bezorgen met hele mooie prijzen
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-04-2022

Suzanne uit Den Bosch

  • Mister Bricks heeft mooie aanbiedingen en een ruim assortiment, daarnaast wordt het ook snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-04-2022

Chiu uit 'S-Heer Hendrikskinderen

  • Een leuke selectie van Lego producten en aantrekkelijke prijzen! Het was ook heel makkelijk om de bestelling te plaatsen en alles kwam heel snel aan en in goede orde. Sterk aanbevolen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-04-2022

Furnemont uit 4470

  • Mon colis a été reçu le lendemain de mon achat. Tout est parfait
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-04-2022

Ton uit Wognum

  • Mister Bricks heeft een makkelijke website. De producten zijn prima geprijsd en er kwamen voor mij geen extra verzendkosten bij. Dus zoeken op het internet voor de laagste prijs, betekent zeker niet de laagste kosten! En een snelle, correcte levering is ook niet te verwaarlozen. Mr. Bricks bedankt (dochtertje zal bij zijn met haar verjaardagscadeau)!
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-04-2022

Ronny uit Maastricht

  • Zie titel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-04-2022

Vincent uit P

  • Scherpe prijzen, snel verzonden en goed verpakt. Tot nu toe nog alles zonder beschadigingen binnen gekregen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-04-2022

Linda uit Wilrijk

  • Goede prijs en snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-04-2022

eva uit arnhem

  • nu al de 2e Lego 18+ gekocht, fantastisch om te doen eerst de Piano-vleugel en nu de schrijfmachine. Ik ben 70 jahr en voel me weer kind maar dan met meer technisch inzicht en een verfijndere motoriek.
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-04-2022

Marjan uit Hever

  • Bestelling helemaal goed verlopen en supersnel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

PHILIPPE uit FRANCE

  • RAS colis conforme et livraison contre signature
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

Tobias uit Alkmaar

  • Goede collectie tegen concurrerende tarieven. Levering via PostNL, snel, goed verpakt en geen winkelstikker op de doos. Zeer tevreden, kom hier zeker weer online om m’n collectie aan te vullen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

Stefaan uit Vliermaal

  • Snel en correct
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

Eva uit Den haag

  • Alles vriendelijk en netjes geleverd voor betere prijzen dan bij andere aanbieders. Ik ben terughouden met andere webshops proberen maar zij hebben een vaste klant aan mij zolang hier in huis lego wordt gekocht. Ook met foutjes wordt netjes, klantvriendelijk en snel gereageerd zonder enige problemen. Zeeeeer tevreden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

dirk uit Mol

  • goede en correcte levering en natuurlijk een scherpe prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

Mark uit Heiloo

  • Super snelle verzending. Altijd goed verpakt, en voor de verzamelaars is de lego doos nog in perfecte staat. Scherpe prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2022

Louis uit Schoondijke

  • Alles prima geregeld
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-04-2022

Gaelle uit Knokke

  • Snel geleverd top
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-04-2022

Remy uit Amstelveen

  • Goed verpakt, netjes verzonden
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-04-2022

Klaas uit Ommen.

  • Dit was mijn eerste bestelling bij Mister Bricks en ik heb ervaren dat het allemaal super geregeld is
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-04-2022

Youri uit Oude pekela

  • Makkelijk te bestellen en op de afgesproken dag bezorgd. Netjes ingepakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-04-2022

benjamin uit Antwerpen

  • Correcte prijzen Snelle levering Goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-04-2022

Dennis uit --

  • Mijn eerste bestelling bjj Misterbricks en zeker niet de laatste. Snelle service en binnen 24 uur in huis. Het bouwpakket zat netjes verpakt in een omdoos voor verzending.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-04-2022

Zoltan uit Bavaria

  • Very fast shipping
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2022

Filip uit Antwerpen Linkeroever

  • Blijkbaar liep er iets mis bij de aflevering van het pakket bij het ophaalpunt. gezien de bestelling op zich liet wachten heb ik even gemaild naar Mister Bricks. Ik kreeg bijna onmiddellijk een antwoord, dat correct bleek. Proficiat!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2022

ineke smit uit Arnhem

  • Misterbricks is uitzonderlijk snel met de levering. Ik kreeg een bericht dat de Lego in voorraad was besteld en de volgende dag in huis. Ik hoop dat het met het Boetiek Hotel ook zo lekker snel gaat, want ik ben er alweer klaar voor. De Vespa zit al in elkaar
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2022

Isabelle Kellner uit Sint-Andries (Brugge)

  • Helemaal top, als belgische had ik in 1 dag tijd mijn bestelling in huis, als dat niet top is. Het enige die ik als opmerking kan geven, een mini klein presentje had leuk geweest
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2022

Luc uit Antwerpen 2020

  • Kwa site erg goed overzichtelijk maar moet wel het nu bestellen morgen geleverd van de site halen want ik heb alles tijd besteld en pas na 3 dagen in het geleverd en dat vond ik er wel wat over
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2022
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.