Reviews
Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 4173 beoordelingen

9.5

Thomas uit Almere

  • Mijn bestelling liep goed en de bezorging was gelijk de volgende dag. Alles keurig in orde zoals dat hoort.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-06-2023

Laurens uit Ferwert

  • Ik bestel al jaren bij Mrbricks.nl en elke keer weer is het raak als het om de sets gaat die ik bestel. De korting is altijd mooi meegenomen, als ie er is en stimuleert eveneens om ook meerdere keren te willen bestellen bij Mrbricks.nl. Via een goed overzicht per thema ben je altijd snel terecht bij wat je hebben wilt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-06-2023

Ben uit Nieuwegein

  • Netjes verpakt, op tijd bezorgd door een sympathieke chauffeur. Wat wil je nog meer.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-06-2023

Andor uit Veghel

  • De items waren goed verpakt en binnen hele korte tijd onderweg met de bezorger.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-06-2023

Rudi uit België

  • Via Mister Bricks is het steeds vlot bestellen en qua levering altijd tip top in orde. Goed verpakt, leuk bedankbriefje erbij. Gewoon perfect.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-06-2023

A.E. Duyser uit Zoetermeer

  • Heb positieve ervaring met Mister Bricks goede prijs kwaliteit en een snelle bezorging.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-06-2023

Marit uit Franeker

  • Het pakketje is snel en goed geleverd op de dag dat de lego set uitkwam!
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-04-2023

Sandy uit De Bilt

  • Mooie camper tot zover, maar op een bepaald punt (zakje 5) kloppen de steentjes niet, waardoor ik de stoelen binnenin de camper niet kan maken zoals de bedoeling is. Hierbij komt ook de afbeelding van de benodigde steentjes vooraf aangegeven en de steentjes die daadwerkelijk gebruikt worden niet overeen. Erg jammer. Ik hoop dat verder wel alles klopt aan de camper.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-04-2023

Ronald uit Amsterdam

  • Ik kocht een zojuist uitgekomen set en ik kreeg meteen al 15% korting ten opzichte van de Lego store prijs. De bestelling werd goed verpakt verstuurd, en kwam de volgende dag al in uitstekende staat aan. Hier koop ik zeker opnieuw!
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2023

Jerimi uit Opende

  • Wij hadden een pre-order gedaan en alles is volgens afspraak geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-04-2023

Jarno uit Emmen

  • Ik heb set 21322 Piraten van Barracuda Baai gekocht, een set die ik super graag wilde hebben. Ook al is de prijs een stuk hoger dan de originele release prijs, 329 Euro is zeker niet verkeerd en hat waard! Ik had zelf een foutje gemaakt met de leveringsdatum, ik moest naar de tandarts en kon niet die dag aanwezig zijn. Direct gebeld met Mister Bricks en samen een nieuwe datum gekozen. Hij begreep het volledig en maakte er totaal geen probleem van. Er waren echter problemen met PostNL waarvan de bezorger wilde beweren bij mij te zijn geweest terwijl dit niet het geval was. Ik mocht vervolgens het pakket even te voet (geen auto of fiets ter beschikking) ruim 1 km van mij vandaan halen. Ik hier mijn klachten bij PostNL neer gelegd die zowel Mister Bricks als mij de schuld in de schoenen wilde schuiven. Mister Bricks direct gebeld met het verhaal en direct werd er achter aan gegaan. Uiteindelijk besloten om het pakket automatisch terug te laten sturen om opnieuw verzenden te proberen. Tweede verzending werd via een ander sorteer centrum gedaan blijkbaar, hierdoor ook 24 uur vertragen. Gaat lekker bij PostNL dus. Ik verwachtte het pakket rond 14:00. Ik was net op tijd buiten om de PostNL bus een andere straat in te zien rijden waar ook 2 pakketjes werden afgeleverd. Gelukkig zag de bezorger mij op zijn terug weg naar de bus. Deze had mijn pakket tussen dashboard en raam in liggen. Misschien niet de beste locatie voor een duur product, maar goed. Doos is zonder al te veel mankementen aangekomen, lichtelijke gebogen doos waar het pakket in vervoerd is. Heel voorzichtig de doos geopend en ik tref een onbeschadigde LEGO doos aan! Goed verpakt dus! Zeker omdat ik deze set voorlopig in de doos houd ivm een verhuizing aan de horizon en ruimte gebrek in de huidige woning. Geweldige klantenservice, geweldig gesprek ook gehad met Mister Bricks die ook zeker alles goed begreep en medeleven toonde. Ik ga zeker deze verkoper aanraden!
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-04-2023

Matthijs uit Brugge

  • Snelle en vlotte levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-04-2023

Hubmrbrks uit Alphen aan den Rijn

  • Pakket ontvangen, de beste prijs voor weer een geweldig mooi LEGO-project. Snelle verzending in omdoos: heel netjes. Helemaal blij.. Wat zal het volgende object worden? (De nieuwe Defender-Landrover?) In ieder geval weer bij MisterBricks. Nog even wachten en sparen. Komt goed uit. Bedankt in ieder geval.
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-04-2023

Orhan uit Geldrop

  • We zochten op internet naar een specifiek pakket Lego. We zagen dat Mister Bricks deze ook aanbood en voor een hele scherpe prijs. Ondanks dat we Mister Bricks niet kennen hebben we de bestelling toch gedaan. Alles verliep heel soepel, van bestellen tot thuis bezorgen. Geheel volgens afspraak. Prima dus!
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-04-2023

Thea uit Gouda

  • Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-04-2023

Harry uit Hardinxveld

  • Kan niet beter!
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-04-2023

Marcia Ribeiro uit Almere

  • I pre-ordered the Lego Up huis and deliver was in the exact day they announce and super fast! I totally recommend and I will buy more!
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-04-2023

Ton uit Rotterdam

  • top snelle levering en degelijk verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-04-2023

An-catherine uit Vlissegem

  • Snelle levering en in topconditie.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-04-2023

Gwen uit Ekeren

  • Zoals beloofd werd het pakket snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-04-2023

O uit Zaltbommel

  • net zoals vorige bestellingen, netjes en snel afgehandeld.
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-04-2023

Gina uit Den Haag

  • Super
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-04-2023

frederik uit hasselt

  • Goede snelle bediening. Alles perfect verzonden!
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-04-2023

rob uit Deventer

  • Snel verzonden en altijd goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-04-2023

M uit W

  • Maken waar, waar ze voor staan.
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-04-2023

Steve uit Aalst

  • Snelle service en goede prijzen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-04-2023

Raymond uit Zoetermeer

  • Goede prijs en een snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-04-2023

Kevin uit Houthalen Helchteren

  • Goede en vlotte service. Alles goed aangekomen!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-04-2023

Eric uit Hoofddorp

  • Je besteld en je heb het snel in huis. Keuze is goed.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-04-2023

Luke uit Eersel

  • Fijne en snelle service
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-04-2023

Jeffrey uit Eibergen

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-04-2023

harry uit Giethoorn

  • Alleen maar goede ervaring nette prijzen goed verpakt en op tijd geleverd top
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-04-2023

Frank Vandermeer uit Tongeren

  • Mijn zoveelste bestelling en altijd correct. Voor mij de eerste website om te kijken welke lego ik nog wil en welke aanbiedingen er zijn.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-04-2023

dennnis uit Emmen

  • Goede prijs, goede service. Ga hier vaker bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2023

Helga uit Millingen aan de Rijn

  • Goede site, overzichtelijk en mooie producten. Snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2023

Hans uit Turnhout

  • Snelle levering. Goede prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2023

Han uit Veendam

  • De website is duidelijk gestructureerd, laadt snel en biedt een duidelijke interface waardoor producten snel te vinden zijn. Belangrijkste is natuurlijk dat de site een breed assortiment heeft en de behandeling van de orders erg snel is, zodat je de Top Deals snel in huis hebt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2023

Dennis uit Vianen

  • Snelle, prima levering en netjes verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2023

Willem uit Amersfoort

  • Al meerdere keren bij MrBricks gekocht hetgeen zonder problemen verloopt. Prima en betrouwbare webshop.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2023

Arjan uit Balkbrug

  • Prijs heel goed.Goedkoopste in de vergelijking van de door die ik kocht.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2023

Eric uit Geel

  • Snel en goed verpakt aangekregen
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2023

Wim uit Enschede

  • Voor de tweede keer bij MisterBricks besteld en wederom snel geleverd en netjes verpakt. Mijn vraag per mail aan de klantenservice is ook heel snel en duidelijk beantwoord. Ik raad MisterBricks zeker aan.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2023

J uit Born

  • Prima product, verzending en volgens afspraak
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-03-2023

Hans uit Almere

  • Tot nu toe de goedkoopste prijs voor mijn Lego Technic bouwdoos. Degene die hem kreeg was er uitermate tevreden mee en is druk aan het bouwen geslagen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-03-2023

cornelis uit Kruisem

  • Snel en correct geleverd tegen scherpe prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-03-2023

Bart uit Lommel

  • Netjes opgestuurd
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2023

Jeroen uit Utrecht

  • Prima site, goed aanbod, wederom scherpe prijs en snelle levering. Goed ingepakt met deze keer een extraatje, leuk!
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2023

Simon uit Zwanenburg

  • Ik bestel vaker via deze site en iedere keer word de bestelling snel en netjes geleverd. Echte aanrader!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2023

Hans uit Meppel

  • Snelle afhandeling en levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2023

John uit Zwolle

  • Tevreden klant.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2023
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.