Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2864 beoordelingen

9.4

Pascal Laan uit Lutjebroek

  • Kinderen hun keuze gemaakt besteld en met een paar dagen in huis
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-11-2020

Luc uit Mortsel

  • De website is zeer gebruiksvriendelijk. De bestelling werd zeer snel afgehandeld.
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-11-2020

Frans uit Lelystad

  • Goede en snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-11-2020

Morgane uit Kluisbergen

  • Prima! Niets aan te merken.
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-11-2020

Hans uit Bunnik

  • prima levering, snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-11-2020

Michel uit Merelbeke

  • Een heel vlotte afhandeling. Tussen het moment van de bestelling en de levering zat er weinig tijd. Ook een eerlijke prijs voor een exclusief legopakket.
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-11-2020

Roel uit Leiden

  • ik was op zoek naar de Ideas Piano. Helaas tijdelijk niet leverbaar via Lego maar wel via Mister Bricks en nog goedkoper ook.
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-11-2020

Pedro uit Heeswijk

  • Keuze uit veel leuke producten voor een mooie prijs. Levering van onze bestelling was snel en goed te volgen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-11-2020

Erwin uit Vroomshoop

  • Goede site, nette prijs. Heel snel verzonden, en goed verpakt. Ik ga hier zeker weer kopen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-11-2020

Albert Rouwkema uit Hoogersmilde

  • snelle levering zoals altijd
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-11-2020

ron uit Eindhoven

  • bestel regelmatig bij mister bricks .makkelijk betalen via ideal en optijd geleverd als je doordeweeks besteld.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-11-2020

Pascal uit Nijmegen

  • Goede service, snelle reactie!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-11-2020

Pascal uit Helmond

  • Mooi en compleet doordacht set, geschikt voor wie iets meer uitdaging zoekt in Lego. Niet te duur en snel verzonden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-11-2020

Kevin uit Zwijndrecht

  • Top
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-11-2020

Patricia uit Lisse

  • Makkelijk bestellen en snel geleverd! Alleen jammer dat sommige sets niet op voorraad zijn...maar het is nog geen kerst!
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-11-2020

christophe uit Lanaken

  • Na een dubbele bestelling moest ik een pakje terugsturen. Ik had telefonisch contact waarin mij werd meegedeeld dat het geen probleem zou zijn. De terugbetaling kwam een paar dagen later. Samenwerking was een A+
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-11-2020

Jamie uit Eindhoven

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-11-2020

Mirjam Bom uit Ijmuiden

  • Lego was super snel geleverd en netjes
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-11-2020

Robin uit Hoensbroek

  • Volgende keer bestellen we hier weer
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-11-2020

Bas uit Zuidlaren

  • Zoals altijd netjes verpakt en de Lego kwam snel binnen, keurig!
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-11-2020

Jan uit Dordrecht

  • Goede site en dito produkten, tegen een scherpe prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-11-2020

Marcel uit Doetinchem

  • Helder en duidelijk. Conform afspraak
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-11-2020

Patrick uit Oostende

  • Een duidelijke website en scherpe prijzen. Levering gebeurt snel en perfect volgens afspraak, zonder beschadiging van verpakkingen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-11-2020

Egwin uit Enschede

  • Netjes, goed geleverd. Ik mis dat ik de status online kan zien. (Liever zien dat hij nog niet verwerkt is dat een dag naar een lege mailbox kijken)
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-11-2020

Theo uit Nieuw Beijerland

  • Goede duidelijke service
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-11-2020

Siegfried Depaepe uit Destelbergen

  • snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-11-2020

Frank uit Veenendaal

  • Inmiddels 2x besteld. Mooie, gebruiksvriendelijke websites en snelle levering. Binnen 1 dag geleverd tot nu toe. 1 verbetering zou zijn om het mogelijk te maken een account te registreren om zo de volgende keer sneller te kunnen bestellen. Verder helemaal top.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-11-2020

Peter Bons uit Hardinxveld Giessendam

  • Zeer snelle verzending en zeer goede verpakking!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-11-2020

Ester uit Goirle

  • Zoals je graag ziet dat bestellen gaat. Bestellen, versturen, ontvangen. Duidelijk, transparant, geen gedonder.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-11-2020

Bart Meeusen uit Hilversum

  • Top geregeld
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-11-2020

Jelle uit 9000

  • snelle en correcte afhandeling
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-11-2020

Wil uit Kaatsheuvel

  • Erg tevreden snel en goed geleverd super
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-11-2020

Robert uit Maastricht

  • Snelle respons op email vragen en snelle levering. Zeer scherpe prijzen met regelmatig mooie aanbiedingen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-11-2020

Dirk uit Destelbergen

  • Eerste bestelling bij Mister Bricks. Positieve ervaring. Alles correct en tijdig geleverd. Duidelijk betere prijs dan op andere websites en hadden ook beide producten die ik wou bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-11-2020

Jean-Paul uit Sint gillis waas

  • Veel keuze.. Weinig detail over de levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-11-2020

Herman uit Sauwerd

  • Levering altijd naar wens ! In Groningen houden wij van lange metworsten en Korte Preken.
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2020

Wim uit Buitenpost

  • De bestelling heeft weinig emoties bij mij opgeroepen. Ik verwachtte na de bestelling en de betaling dat binnen afzienbare tijd het product zou worden geleverd. Deze verwachting is uitgekomen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2020

mitchell uit Tiel

  • Een mooie set gezien en deze gevonden bij mister bricks. Snel verzonden en volgende dag gelijk in huis. Goed verpakt in een aparte doos zodat de lego doos niet geschadigd kan raken. Simpel weg gewoon een goede website.
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2020

Pieter uit Middelburg

  • Als enige webshop de grand piano op voorraad. En ook nog eens een goede prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2020

mireille cleirens uit Wilrijk

  • Zeer correcte verzending en zeer degelijk verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2020

Marianne Verbeek uit Enschede

  • Altijd goed.
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2020

Geert uit Zelemsebaan meldert

  • Graag meer info over stand van zaken. Ik heb nog steeds niets ontvangen en ook niets gehoord waar het pakketje momenteel is
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2020

an uit Wichelen

  • Als je lego bestelt, dan wil je deze zo vlug mogelijk in huis. En bij mister bricks maken jullie je belofte waar.
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2020

rob uit Zeewolde

  • Bestel proces uitstekend Levering perfect Spullen uitstekend verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2020

Diane uit Schriek

  • zeer vlotte site , zeer vlotte afhandeling , snelle levering , de sint kan zijn werk gaan doen binnenkort , ben zeker dat in smaak zal vallen
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2020

Ivo uit Sint-niklaas

  • Snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2020

SELIM uit Paris

  • Je recommande vivement ce vendeur ! Rapide, efficace et très aimable au téléphone ! J'ai reçu le Lego 21323 Gran Piano très rapidement, parfaitement emballé, en parfait état à un très bon prix. Je suis très satisfait. Merci de France.
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-11-2020

Philippe uit België

  • Vond er wat ik in andere winkels niet vond en dit tegen een correcte prijs. Zal er zeker nog aankopen doen. Makkelijke te bestellen en even vlot om te betalen. Enkel de levering was wat in de war, eerst was de levering op site op dag 1 en op de site van de post.nl was het dag 2 en tenslotte toch geleverd op dag 1 en op de site van post.nl ging de levering doorgaan op dag 2
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2020

Kian uit Oosterhout

  • Snelle levering goede prijzen
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2020

Marc uit Helmond

  • Goede prijs. Correcte levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2020
Toon per pagina
© 2012-2020 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2020 the LEGO Group.