Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3366 beoordelingen

9.5

Rein uit Sint-Laureins

  • Ik heb op een vrijdagavond 3 grote legodozen besteld. Deze werden al op zaterdag om 13.30u geleverd in uitstekende staat. Topservice.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2021

marcel Duijzer uit Den Helder

  • goede snelle service
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2021

Lars uit Nederland

  • Een mooie legoset die snel bezorgd werd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2021

Barbara uit Noordhoek

  • Mijn bestelling wordt altijd snel geleverd en is telkens keurig verpakt. De communicatie is helder.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2021

Vincent uit Diksmuide

  • Super
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2021

peter uit etten-leur

  • zeer snelle service
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2021

Danna uit Menen

  • Supersnelle verzending. Zorgvuldig verpakt. Aanrader!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2021

R. uit Ede

  • Bestellen ging eenvoudig en een snelle levering. Gewoon zoals het hoort natuurlijk maar 0fouten is een 10! :-)
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2021

Erik uit Buitenpost

  • Het process van bestellen naar binnen krijgen was vrijwel vlekkeloos. Maar omdat ik op de originele bezorgings datum niet thuis zou zijn, gaf ik aan om het 1 dag later te laten bezorgen. Om wat voor redene is dat niet goed gegaan waardoor het op de oorspronkelijke datum binnen was gekomen. Niets erg, maar wel het vertellen waard. Klantenservice was super, alles was duidelijk en je krijgt meteen alle info van het product na bestelling.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2021

An uit Boom

  • ,
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2021

Joke uit België

  • Prijs-kwaliteit top! Vlotte bestelling en levering! Zeer tevreden!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2021

Frits uit Haarlem

  • Misterbricks heeft zo'n beetje het gehele assortiment, bezorgt snel en heeft vaak mooie aanbiedingen. Op de productpagina's zijn de foto's ook allemaal groot te bekijken, erg gebruiksvriendelijk.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2021

Femke uit Hank

  • Hele snelle levering kon de volgende dag aan de slag
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2021

richard uit amstelveen

  • goede ervaring
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-08-2021

PATRICK VANHESE uit WAASMUNSTER

  • De service is geweldig goed!!!! Mister Bricks houdt woord!!! Vandaag besteld, morgen geleverd! De prijszetting van de sets zit heel goed en met zorg verpakt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-08-2021

Gea uit Westerbork

  • Scherpe prijs, netjes ingepakt en bezorgd op de afgesproken tijd en in goede staat. Ben er blij mee!
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-08-2021

Hans uit Nijmegen

  • Geweldig
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-08-2021

Stefan uit Dronten

  • Bij de bestelling was iets mis gegaan met het adres. Na een mailtje hebben ze het meteen verbeterd en op tijd geleverd. Helemaal top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-08-2021

m uit Rotterdam

  • Snelle levering en netjes verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-08-2021

Schoors uit Boechout

  • Al enkele besteld en keurig geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-08-2021

Mark Dijksterhuis uit Hoofddorp

  • Mr Bricks heeft LEGO sets voor een scherpe prijs, makkelijk besteld en snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-08-2021

Esly uit Groningen

  • Prima maar er miste een blokje in mijn set!
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-08-2021

Tim uit Heemskerk

  • PostNL bezorgen heeft niet afgeleverd zoals gezegd, maar pakket rechtstreeks bij ophaalpunt gedumpt. Overweging om andere transporteur in de arm te nemen?
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-08-2021

Mieke uit Deventer

  • Mister Bricks levert snel en goed verpakte Lego Sets. Alleen jammer dat je geen automatisch berichtje krijgt dat je betaald hebt en je bestelling ontvangen is. Wat overigens niet weerhoudt van in de toekomst opnieuw te bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-08-2021

Marc Stevelmans uit Brunssum

  • Nooit problemen qua bezorgen
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-08-2021

Cor uit Nijmegen

  • Pakket werd dag na bestelling bezorgd binnen aangegeven tijdvenster.
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-08-2021

martijn uit groenlo

  • Product snel geleverd en in prima staat ontvangen
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-08-2021

Nin uit Kerkrade

  • Top.
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-08-2021

Johannes uit Rotterdam

  • Goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-08-2021

johan uit RANDWIJK

  • Als het mogelijk zou zijn, zou ik de hele dag, de rest van mijn leven, niets anders doen !
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-08-2021

Ko uit Alkmaar

  • Mijn bestelde lego star wars set was snel geleverd helemaal prima.
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-08-2021

thibault uit Antwerpen

  • Een zeer snelle levering, niks beschadigd en alles was in orde.
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-08-2021

Peter uit Hardinxveld-Giessendam

  • Altijd de snelste en beste levering met scherpe prijzen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-08-2021

Stephan uit Delft

  • Top site met sets die moeilijk te vinden zijn tegen een mooie prijs. Zal hier zeker vaker kopen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-08-2021

jasper uit rwijk

  • snelle levering, goede prijzen
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-08-2021

Edwin uit Dieren

  • Altijd snelle levering bij Mr.bricks en meestal scherper geprijsd dan bij andere webshops.
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-08-2021

L uit Lelystad

  • Duidelijke website.
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-08-2021

Joris uit Nijmegen

  • Ik ontving precies het product wat ik had besteld en het zat helemaal netjes in de verpakking.
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-08-2021

O. uit Britsum

  • Begrijpelijk, maar toch een beetje jammer. Vanwege de corona kon ik het pakket niet ophalen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-08-2021

Laura uit Ridderkerk

  • Snel geleverd en goede prijzen
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-08-2021

Jacquelien uit Groningen

  • Supersnelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-08-2021

Ambrose uit België

  • Snelle levering en heelhuids aangekomen. Ik kan niet wachten om deze set te bouwen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-08-2021

Thomas uit Rotterdam

  • Dit was mijn derde bestelling bij Misterbricks en wederom hartstikke blij. Snelle levering, duidelijke communicatie over verzenden en leveren van de bestelling. En dan die prijzen! Geweldige prijzen, zelfs op de nieuwste Lego Star Wars serie zat al 16 tot 20 procent korting. Dan is het wel heel verleidelijk.. :) ik bestel alleen nog maar bij Misterbricks! Groetjes van een Lego Star Wars verzamelaar.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-08-2021

Jordy uit Purmerend

  • Snelle levering, goed verpakt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-08-2021

Mick uit Rotterdam Area, Netherlands

  • Volgende dag in huis
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-08-2021

Gijs uit Friesland

  • Prima prijs. Prima verzending.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-08-2021

Daniel Veltman uit Wageningen

  • snelle bezorging
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-08-2021

Daniel uit Lelystad

  • Goed verpakt en snel geleverd. Scherp geprijsd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-08-2021

bj uit belgie

  • snel verzonden, perfecte staat van doos, goede prijzen
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-08-2021

W.P Koppenaal uit Ouddorp

  • Pakket werd snel geleverd en was erg goed verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-08-2021
© 2012-2021 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2021 the LEGO Group.