Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3093 beoordelingen

9.5

Kevin uit Gelderland

  • Zeer snelle levering ondanks Covid binnen een dag geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2021

Niek uit brielle

  • super snelle levering zou zeker nog een keer bestellen
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2021

Tonny uit Zwolle

  • ...
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2021

Y uit Gorinchem

  • De bestelling was er snel. En netjes
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2021

gerd uit Vilvoorde

  • Mooie set! Mooie combinatie tussen techniek en strakke vormgeving.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2021

Thijs uit Rotterdam

  • Top site goede verkoop online....
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2021

Angelo uit Geldrop

  • Keurig ingepakt en precies gedaan wat beloofd is. Goed voor elkaar bij Mister Bricks.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2021

T W uit Sibculo

  • Geweldig hoeveel oudere sets er te vinden zijn, zonder dat er woekerprijzen worden gevraagd. Gerund door echte AFOLs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2021

Maaike uit Zeist

  • Aanbevolen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2021

John uit Den haag

  • Bestelling werd zeer snel bezorgd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2021

Timur uit Winkel hoek 35

  • Bestelt, direct de volgende dag in huis. Fantastische site, niks te klagen !
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2021

Jacq uit Blaricum

  • Zeer tevreden
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2021

Patrick uit Echt

  • Snel verzonden, goed verpakt! Zeer tevreden, ik ga hier vaker bestellen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2021

Cor uit Ermelo

  • Bestelling en levering zeer goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2021

Bart uit Hamme

  • Snel geleverd, goed verpakt. Top service.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Anna uit Weesp

  • Leuke Lego voor een goede prijsden lekker snel bezorgd!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Nadia uit Zandvoort

  • Fast Delivery, well packaged, wide variety and very good prices. I will definitely be purchasing more from your store in the future!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Yves uit Waterloo

  • Ik heb een set kunnen kopen dat nergens meer beschikbaar was (Star Wars Millenium Falcon) goedkoper dan bij Lego en binnen de 24 uren geleverd na de bestelling
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

carol uit breda

  • mooie overzichtelijke website. netjes verpakt en snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Thijs uit Amsterdam

  • Speciale LEGO pakketten hebben ze op voorraad en dus snel geleverd voor een goede prijs. Altijd top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Mark uit Hoofddorp

  • Ik heb nu een aantal sets hier besteld en krijg alleen maar goede feedback, ook als er iets fout gaat ( met mijn bestelling ). Verder : snel en voordelig.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Eeckhout uit Oosterzele

  • Correcte beschrijving en vlugge levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

daniella uit Temse

  • Zeer goede service
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Franca uit Hannut

  • Très bons échanges qui me tiennent au courant des étapes de l'envoi. Les informations sont claires.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Martijn uit Burgh-Haamstede

  • Email notificatie voor voorraad, volgende dag in huis! Sneller kan niet!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Paul uit Assen

  • Ik kreeg een mail nah verzoek mij te berichten als het door mij gewenste product op voorraad is. Gelijk besteld. Volgende dag geleverd! Top service! Prijs conform markt. Wel jammer dat ik verzendkosten moest betalen. Zou er persoonlijk voor kiezen om die lat naar 50 euro te leggen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Pierre uit Breda

  • Pakket goed en zonder schade afgeleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

L.Kooi uit Leeuwarden

  • Snel, correct en goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Jasper uit Rosmalen

  • Fijn dat ik een update kreeg, dat mijn product weer beschikbaar was. Soepele bestelprocedure en bezorging!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-01-2021

Eva uit Eindhoven

  • Ik bestelde de week voor kerst en ging ervan uit dat de bestelling wat vertraagd zou zijn door de drukke periode. Integendeel! Het was dezelfde dag nog verzonden. Ik kreeg het in perfecte staat, in een goed passende verzenddoos. Ook kreeg ik goede updates per mail, website is ook erg fijn in gebruik. Al in al echt super!
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-01-2021

Erik Nagtegaal uit Zeewolde

  • Prijs goed,snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-12-2020

Geertrui uit Zaventem

  • Goede service
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-12-2020

Benjamin uit Belgie

  • Goeie prijs, top verpakking, snel levering ! Dat is precise wat wij opzoek zijn.
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-12-2020

Janny uit Ouderkerk aan den IJssel

  • Super snel geleverd...
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-12-2020

Jeffrey uit Heerlen

  • Vandaag besteld, morgen in huis. Echt verbazingwekkend in een van de drukste periodes van het jaar.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-12-2020

Lore uit Zwaanshoek

  • Snelle levering nadat we vlak voor de feestdagen dit als verjaardagscadeau besteld hadden. Zrlfs na waarschuwing nog binnen 2.5 dag binnen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-12-2020

Niels uit HENDRIK-IDO-AMBACHT

  • Pakket na anderhalve week wachten niet ontvangen (probleem lag bij PostNL). Na contact is er uiteindelijk een nieuw pakket opgestuurd zonder extra kosten. Mailcontact ging heel soepel en erg snel ondanks de drukte rondom de kerst.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-12-2020

Court Ribbens uit Zevenaar

  • s'avond besteld, de volgende dag in huis ondanks de drukte met kestmis
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-12-2020

Miranda uit Amsterdam

  • ruime keus in jullie assortiment. snel geleverd. stevig verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-12-2020

magda uit zaandam

  • Toen ik een kadootje wilde bestellen had ik het heel snel binnen gekregen! Zo fijn!
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

Robbie uit Zevenaar

  • Scherp in de prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

Rick uit Heerlen

  • Perfect
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

Sophie uit Loenhout

  • Zeldzaam item toch nog kunnen bestellen bij Mister Brick aan eerlijke prijs. Levering was super snel én correct.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

Suzanne uit Rotterdam

  • Een uur na bestelling was het pakket al bij de transporteur
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

Albert Rouwkema uit Hoogersmilde

  • zoals altijd top
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

wilfried uit Wageningen

  • Snelle levering volgende dag al in huis zelf in deze drukke tijd mooie webpagina's
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-12-2020

Simon Hoogland uit Stellendam

  • zeer snel geleverd, voor een goedeprijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-12-2020

Hendrik uit Waregem

  • Prima
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-12-2020

Anneke uit Apeldoorn

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-12-2020

Lendert uit Oost Vlaanderen

  • Top! Een aanrader
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-12-2020
Toon per pagina
© 2012-2021 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2021 the LEGO Group.