Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2864 beoordelingen

9.4

Li uit Puth

  • Was skeptisch over het feit dat je niet achteraf kunt betalen, maar gelukkig is alles heelhuids aangekomen. Goede prijs & kwaliteit.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2020

Filip Rombaut uit Sint-Niklaas

  • Op tijd
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2020

Jolanda uit Rotterdam

  • Snelle levering. Zeer tevreden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2020

Sigrid uit Erpe-Mere

  • Prima levering volgens de afspraken gekregen via mail.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2020

Willem uit Katwijk

  • Goede webshop met mooi arssortiment lego voor een zeer mooie prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2020

Herman uit Grimbergen

  • snel en correct
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2020

Stefan uit Groningen

  • Heb voor ruim 600 euro bestelt een van de twee dozen was niet compleet wacht op de nalevering die niet soepel verloopt.... Erg jammer als je lis wilt gaan..
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2020

Eline uit Wondelgem

  • het pakket was snel geleverd en goed verpakt! Veel speel en bouw plezier!
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-11-2020

Jennie uit Putten

  • Snelle service. Goede prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-11-2020

Wil Nieuwenhout uit Den Hoorn

  • Super!!!!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-11-2020

Emma uit Hengelo

  • Snelle levering, goed verpakt en een product waar iedereen blij mee was! Ook goedkoper dan de andere leveranciers. Aanrader!
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-11-2020

Henri uit Mijdrecht

  • Gewoonweg super. Snel en makkelijk
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-11-2020

Tim uit Belgie

  • snelle vlotte afhandeling van bestelling
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-11-2020

Leon uit Appingedam

  • Ik heb pre-order gedaan bij Mister Bricks. De levering is keurig op tijd gebeurd. Goed verpakt. Je hebt er een vaste klant bij. Zéér tevreden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-11-2020

Vincent uit 's-Hertogenbosch

  • Makkelijk besteld, mooi op tijd bezorgd en goed verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-11-2020

Maarten uit Utrecht

  • De site is goed ontwikkeld en wordt makkelijk gevonden door zoekmachines. Ik zocht een specifieke set, en een betrouwbare goedkope winkel. Mister Bricks heeft een ruim aanbod, goede prijzen en een overzichtelijke website. 1+1=2 en zo geregeld :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-11-2020

Coralie uit Wilrijk

  • Zeer vlotte en snelle levering. Dozen in perfecte staat en volledig in orde na de verzending.
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-11-2020

Nathan uit Kollum

  • Snelle levering en degelijk verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-11-2020

C.C. uit Yerseke

  • 'S middags de lamborghini van lego Technic besteld. De volgende dag had ik hem volledig onbeschadigd in huis mede dankzij de zorgvuldige inpak methode van MisterBricks!
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-11-2020

Nel uit Rotterdam

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-11-2020

Hans uit Utrecht

  • Gewoon goed .... zoals het hoort !
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-11-2020

Ruud uit Duiven

  • Snelle reactie en afhandeling, zelfs 's avonds. Enige, maar dat ligt niet aan hun, er was beloofd tussen 11.30 en 14.00. DHL kwam pas tussen 16.00 en 18.00
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-11-2020

Ivan uit menen

  • perfect
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-11-2020

laurent uit Brussel

  • Niets aan te merken, gewoon vlekkeloos.
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-11-2020

Frank uit Amsterdam

  • Top
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-11-2020

Frank uit Geldrop

  • Verrast door het grote assortiment en goede prijs, iets goedkoper dan reguliere winkel (waar er steeds minder van zijn). Razendsnelle levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-11-2020

Lisanne uit Harderwijk

  • Snel geleverd en goede kwaliteit voor een goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-11-2020

Marc uit Pittem

  • Ik ben al jaren vaste klant en heb al heel veel bestellingen gedaan bij Misterbricks en is top,
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-11-2020

Bavo uit Ketels

  • Prijs was zeer competitief en bestelling was snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-11-2020

Maikel uit Nijmegen

  • In de avond bestel, de volgende klaar om opgehaald te worden op het opgegeven afhaal punt. Pakket was goed verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-11-2020

Vanessa uit Oudsbergen

  • Ik heb het heel snel thuis gekregen, super goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-11-2020

Maya uit Vlaardingen

  • Het gaat prima, makkelijke website om te bestellen, prima snelheid van leveren in goed verpakte doos. Lego is te leuk om te retourneren dus daar bouw ik geen ervaring mee op.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-11-2020

H.M. uit Heerhugowaard

  • Supersnelle verzending
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-11-2020

Roland uit Edam

  • Snel en voor een scherpe prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-11-2020

Arno uit Hulst

  • Goede website. Correcte levering en netjes verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-11-2020

Ruben uit Heerenveen

  • Duidelijkheid in prijs, service en voorraad. Levertijd zoals beloofd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-11-2020

Gerard uit Lansingerland

  • Bestelling met creditcard lukte aanvankelijk niet, maar ik werd keurig teruggebeld door Mister Bricks om samen het probleem te bekijken. Het bleek niet aan de bestelsite van Mister Bricks te liggen. Later op de dag alsnog bestelling kunnen plaatsen en had deze bestelling eerder! In huis dan zelfde da bestelling elders. Topservice!
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-11-2020

Hans uit Lichtenvoorde

  • Top top top
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-11-2020

Jos uit Almere

  • MijnLego aankoop was overal uit de handel gehaald. Behalve bij misterbricks. Zou het dan wel de juiste zijn? En ja hoor, maandag besteld, dinsdag al in huis. En de originele! Misterbricks, hartelijk bedankt dat ik mij Saturnusraket nog bij jullie mocht kopen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-11-2020

Cindy uit Tienen

  • Makkelijke en overzichtelijke website om een goede keuze te maken. Het afrekenen gaat zeer vlot, alsook de levering die zeer snel was.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-11-2020

afra uit Alphen aan den Rijn

  • We hadden als cadeau de VW T1 besteld voor een zieke vriend. Hij kon er de volgende dag al mee aan de slag, supersnel geleverd. En hij is er reuzeblij mee! dank voor deze snelle service.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-11-2020

Henk uit Lichtenvoorde

  • Je kunt prima kopen bij Mister B , prijs en levertijd zijn oké
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-11-2020

John uit Venray

  • Positief.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-11-2020

Kelly uit Rijkevorsel

  • Vlotte aankoopmogelijkheid en vlotte levering. De bestelling wordt in een stevige doos geleverd. Het product voldoet volledig aan de verwachtingen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-11-2020

Marieke uit Zuidhorn

  • Goede service
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-11-2020

Erik uit Halle

  • Vandaag besteld, morgen in huis klopt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-10-2020

Rilana uit Winschoten

  • Snelle service, leuk product
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-10-2020

Tonny uit Tiel

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-10-2020

Ditte uit Eindhoven

  • Ik vind alleen dat het bedrag lager mag voor geen bezorgkosten.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-10-2020

Betty uit Hellevoetsluis

  • Snelle levering en goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-10-2020
Toon per pagina
© 2012-2020 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2020 the LEGO Group.