Reviews
Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3885 beoordelingen

9.5

Lara uit Brielle

  • Super snel geleverd en voor een goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2022

Cor uit Rotterdam

  • Goede prijs volgende dag in huis
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2022

Jelle uit Dalfsen

  • Heel blij met de goede bezorging en uiteraard het gave pakket!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2022

Marc Stevelmans uit Brunssum

  • Nog nooit problemen gehad bij bestellingen, dus tot snel weer
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2022

B Aslan uit Eindhoven

  • Very fast, well packed and quality service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2022

Sander uit Mijdrecht

  • Goede ervaring met Mister Bricks. Alles word ook netjes verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2022

Jowi uit Stein

  • Goede en snelle service, echter wel jammer dat je inschrijft (voor melding) op een bepaald artikel omdat deze er niet (meer) is, en wanneer deze enkele dagen later weer beschikbaar is blijkt hij ineens duurder te zijn geworden. verder is de service goed, en snel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2022

tjeerd uit Drachten

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2022

Hessel uit Veendam

  • Snel, en goedkoper dan andere. Prima dus
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-03-2022

Mohimont Gaëtan uit Rue Charles Jaumotte 36. 1300 Limal

  • Merci pour votre professionnalisme
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2022

Martine uit Kapellen

  • Was 1ste keer dat ik er bestelde maar zal fit in de toekomst nog wel doen
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2022

Stefan uit Hasselt(België)

  • Leveringen altijd volgens afspraak en in juiste condities. Echt een aanrader .
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2022

Tom uit België

  • Goede prijs en snel geleverd. Ik ga nog meer bestellen in de toekomst. Gewoon perfect !
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2022

Angelo uit Roeselare

  • Heel goed verpakt. alles is intact zonder scheuren of deuken. Ik ben zeer tevreden en beveel deze site zeker aan bij alle Lego-fans. Niet meer te verkrijgen Lego-sets zijn wel heel duur. Maar zijn wel nog in de originele ongeopende verpakking te krijgen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-03-2022

Jeroen uit Emmen

  • Goede prijs en snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2022

Peter uit Venhuizen

  • Op maandagavond 3 sets besteld en dinsdagochtend rond 10 uur al in huis, echt super.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2022

Cees uit Duizel

  • Ik heb al meerdere producten besteld bij Mister Bricks. Steeds tegen zeer concurrerende prijzen. Altijd perfect verpakt en snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2022

Peter uit Hardinxveld Giessendam

  • Altijd super!
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2022

Kim uit Rotterdam

  • Alles goed geregeld
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2022

Cindy uit Oud-Turnhout

  • Top
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-03-2022

Filip uit Horebeke

  • Betrouwbaar, snel, correcte en voordelige prijzen maken misterbricks keer op keer een bezoekje waard
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-03-2022

Paula uit Vilvoorde

  • Ik zocht op verschillende sites en vond uiteindelijk bij jullie het gezochte product en nog wel aan de goedkoopste prijs;
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-03-2022

Wendy uit Waalwijk

  • Snelle levering grote keuze tegen mooie prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-03-2022

Benjamin uit Brugge

  • Snelle levering richting Belgie en zeer goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-03-2022

Colin uit Leeuwarden

  • Verschillende lego sets gekocht bij Mister Bricks voor een zeer scherpe prijs. Bestelling optijd ontvangen en via de mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. De volgende set koop ik ook hier weer!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2022

Francisca uit Winschoten

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2022

Mark uit Breda

  • De legodoos die wij zochten was bij Mister Bricks veruit het goedkoopst. Het scheelde zelfs 50 euro met sommige andere websites en winkels. En zoals beloofd de volgende (werk)dag geleverd. Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2022

Ellen uit Rijssen

  • Leuke aanbieding en snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2022

kees uit Amsterdam

  • Keurig op de af gesproken tijd geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-03-2022

Anoniem uit Burgum

  • Keurig verpakt en snel afgeleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-03-2022

koen uit hamme

  • Snel, goede prijs, perfect verpakt. Beste LEGO shop!
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-03-2022

D uit Sittard

  • Uitstekende service
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-03-2022

adrie uit denhaag

  • het is geweldig verpakt en goed bezorgd ook geweldig ben er blij mee
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-03-2022

ROBBERT uit Zaandam

  • Cadeau voor mijn zoon gekocht bij Mister Bricks. Het scheelde ruim 20,00 met de reguliere prijs en het werd snel geleverd. Mijn zoon van 19 jaar is al weer dagen aan het bouwen!! TOP
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-03-2022

RONNY uit Halle

  • Ik ben heel tevreden van de zeer snelle service.En het artikel is in perfecte staat aangekomen.Dank u.
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-03-2022

Hanneke uit Hoofddorp

  • En niet onbelangrijk tegen een hele goede prijs Onze kleindochter zal er heel blij mee zijn (haar broertjes ook)
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-03-2022

Shauna uit Koekelare

  • Heel veel keuze, Snelle levering, goed verpakt .. kortom alles was top.
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-03-2022

Marco uit Lelystad

  • Lego Mos Eisley Cantina besteld 75290. Toen Mister Bricks wilde verzenden netjes mail gekregen dat ze zagen dat de laatste doos die ze hadden een flinke deuk had en of ik wilde wachten op een versie met mooie doos die snel zou komen. Aangegeven dat ik graag wilde wachten en 3 dagen later doos in perfecte staat ontvangen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-03-2022

georges uit tongeren

  • altijd ok
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-03-2022

Kris uit Lubbeek

  • Ik kocht meermaals bij Mister Bricks en mijn bestellingen kwamen in België telkens daags na de aankoop aan. Ik vind er sets die elders niet of duurder te koop zijn. Eenmaal bevatte mijn bestelling niet alle onderdelen. Die kocht ik aan via BrickLink maar Mister Bricks was bereid voor het bedrag van die extra aankoop korting te geven bij een volgende aankoop. In één woord: uitstekend!
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-03-2022

Tijn Spreeuwenberg uit Bergeijk

  • Snelle zending, goed verpakt en een zeer goed gebouwde website
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-03-2022

Hans uit Almere

  • Na bestellen volgt er een snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-03-2022

Fred uit Zwaag

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuke aanbiedingen en levering altijd volgens afspraak.
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-03-2022

Rosalie uit Goirle

  • Harry Potter Lego besteld. Internet afgezocht en bij Master Bricks uitgekomen door de lage prijs en goede klantbeoordelingen. De beloofde levertijd hebben ze ruimschoots gehaald. Snelle en correcte aankoop
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-03-2022

Eddy uit Bekkevoort

  • Zeker om nog te doen en te kopen
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-03-2022

Henk uit Amersfoort

  • Snelle en correcte levering, goede website. Heel tevreden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-03-2022

Rob uit Anna paulowna

  • Snelle levering, makkelijke website, goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-02-2022

Udo uit Deutschland

  • Toller Preis, schnelle Bestellabwicklung und sehr schnelle Lieferung nach Deutschland. Würde immer wieder hier kaufen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-02-2022

tom uit kwadendamme

  • zeer snelle en juiste verzending
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-02-2022

Kristof uit Aalst

  • Zeer tevreden
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-02-2022
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.