Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2864 beoordelingen

9.4

Martin Meyer uit Heemstede

  • Snel, en redelijk geprijsd
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-10-2020

Durk uit Drachten

  • Snelle verzending en aantrekkelijke prijzen
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

May uit Pelt

  • Snel geleverd. Prima prijs. Vlotte service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

Henk uit Lichtenvoorde

  • Lego kersttrein gekocht voor de beste prijs die ik kon vinden. Ook bog eens heel snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

JE uit Lelystad

  • Het was zeer snel geleverd. Alles goed verpakt en zonder beschadiging afgeleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

M uit Epe

  • Kado gekocht voor verjaardag die nog moet komen. Nog niet uitgepakt, maar erg veel spam om maar te gaan beoordelen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

Danny uit Beerse

  • Ben zeer tevreden alles goed verlopen snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

Paul uit Asten

  • Goeie prijzen, snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

Sammy uit Eeklo

  • Eerst was ik al geschrokken dat de set meer dan €20 goedkoper was dan elders. Maar dat ik de set al de dag nadien thuis zou ontvangen was helemaal verbazingwekkend.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

Bea uit Gaanderen

  • Op tijd geleverd en keurig verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

Mark Gubbels uit Blerick

  • Goede prijs, makkelijke webshop, snelle en nette levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

Gert-Jan Lammers uit Roosendaal

  • Snelle levering en goed verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

Marjolein uit Rijen

  • -
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

Richard Kamer uit Amersfoort

  • Mooie sets goede prijzen, snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-10-2020

michel uit Emmen

  • Netjes en snel geregeld snel verstuurd
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-10-2020

Ingo uit Tienen

  • Fijne service, goede prijs en veel keuze. Tevreden!
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-10-2020

Edwin uit Assenl

  • ,
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-10-2020

Alexander uit Eeklo

  • Zeer behulpzaam en reageert zeer vlot! Ik koop zeker nog bij deze webshop.
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-10-2020

Miriam Jafroudi uit Tilburg

  • I'm a fan of lego and wanted to buy lego creator winter train for the upcoming Christmas season. I searched online and the set was sold out on Lego's website. There were a couple online shops that had it still. But Mister Bricks had the best price and offered next day shipping. Very happy with the purchase. I have my eyes on couple of other sets that they have in their collection and will definitely buy again from them.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2020

Gert uit lelystad

  • Mijn ervaring is top met deze winkel, snel, netjes via op de mail op de hoogte gehouden van verzenden, echt geweldig.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2020

Eline uit Scherpenzeel

  • Product voldoet aan verwachting en super snel in huis. Mooie prijs ook!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2020

Patrick Sterkenburg uit Stabroek

  • De sets waren tip top in orde uitstekende staat snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2020

Robin Vlemincx uit Beerse

  • Prijzen zeer goed. Optijd verzonden. Goed verpakt. Meer moet dat niet zijn.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2020

Mario uit Landgraaf

  • Goede ervaring. Aardige prijsverhouding. Levering zoals aangegeven. Al met al dus correct.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-10-2020

Niek uit Eindhoven

  • Product was snel binnen, en ik werd prima op de hoogte gehouden
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Driessen uit Arnhem

  • top!!!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Paula uit Eindhoven

  • I received the parcel the day after the order, super fast!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Hans uit Hengelo OV

  • Snel besteld en ook snel geleverd. Zelfs een dag eerder.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Bas Janssen uit Doetinchem

  • Dit was mijn eerste ervaring meet Misterbricks en dat beviel prima.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Rick uit Heerhugowaard

  • Zoeken, bestellen en volgende dag in huis. Netjes verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Matthijs uit Alphen aan den Rijn

  • S'avonds om 19:40 een bestelling geplaatst en 19:48 al een mail gekregen dat de boel was ingepakt en verzonden. De volgende middag in huis. Top service en goed verpakt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-10-2020

Ellen uit Puttershoek

  • Supersnelle levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-10-2020

Fleur uit Bloemendaal

  • Prima ervaring
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-10-2020

Hans uit Tietjerk

  • Alles is prima voor elkaar de prijs en de aflevering
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-10-2020

Stefan uit Hasselt

  • Levering is gebeurd volgens afspraak.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-10-2020

Jan uit Aalst

  • Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-10-2020

M uit Hellevoetsluis

  • Snelle en nette levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-10-2020

A uit Twente

  • Top service! Snelle levering, goed verpakt. Gave dozen. Ik raad Mister Bricks zeker aan! En zal zeker vaker Bestellen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-10-2020

Miranda uit Nootdorp

  • Volgende dag in huis en goede prijs vergeleken met andere aanbieders.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-10-2020

Ronald uit Amstelveen

  • Mooie Lego set besteld deze was moeilijk te vinden ergens anders en overal veel duurder. Goede ervaring.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-10-2020

Marcel uit Apeldoorn

  • Ruim onder de prijs van andere (web)winkels en de Lego shop zelf. Netjes op de afgesproken dag geleverd. Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-10-2020

Berry uit Lier

  • Mijn Lego negens anders goedkoper gevonden en snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-10-2020

gerrie uit eijsden

  • zeer goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2020

Maurice uit Odijk

  • Erg tevreden. Goede prijs, snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2020

Marjan uit Noordwijkerhout

  • Goede ervaring. Voor de eerste keer gebruikt en zal dat zeker nog eens doen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2020

Eric uit Wognum

  • Vaak besteld en telkens goed verpakt in een stevige doos
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2020

Hans uit Den Haag

  • Bestelling ging probleemloos
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2020

Angelo uit Kuurne

  • Top
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-10-2020

Yuval Somekh uit Luxembourg

  • as i said, excellent service, quick delivery, thanks :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2020

Sjaan Langenberg uit Ossendrecht

  • Super aan te bevelen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2020
Toon per pagina
© 2012-2020 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2020 the LEGO Group.