Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3366 beoordelingen

9.5

Ivo uit Apeldoorn

  • Keurige begeleiding van het orderproces tot aan levering. Netjes verpakt en snel afgeleverd, en de prijzen zijn fair. Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-06-2021

Denise uit Stiens

  • Mooie webshop en supersnelle en keurige verzending. Bedankt
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-06-2021

Arno uit Assen

  • Snelle levering en alles in goede staat ontvangen
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-06-2021

Nathan uit Eindhoven

  • Good package, quick delivery, kind response
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-06-2021

Miranda uit Ede

  • Snel Goede prijs-kwaliteit
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-06-2021

Kim uit Nieuwerkerken (Kozen)

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-06-2021

Y uit Ergens in Nederland

  • Zie bovenstaande
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-06-2021

Rene uit Zevenaar

  • Mijn bestelling was snel thuis en tegen een scherpe prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-06-2021

Albert uit Oosterhout

  • Heel goed verpakt!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-06-2021

Esther Lobbezoo uit Lisse

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-06-2021

Aukje uit Noardburgum

  • Pakket is goed verpakt en vlot geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-06-2021

Tom uit België

  • Vlotte afhandeling & perfect levering in België.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-06-2021

Leo Hijman uit VOORBURG

  • Ben erg tevreden !
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-06-2021

E uit Spijkenisse

  • Genoeg keus.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-06-2021

An Boone uit Minderhout

  • Op tijd geleverd. Mijn bestelling niet beschadigd, zelfs de doos waarin het stak niets beschadigd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-06-2021

Arnaud uit Ede

  • Het was in perfecte staat, alle stukken zaten erin. Een heel betrouwbare shop, met oook nog korting, ik heb 15% van het totale bedrag bespaard
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-06-2021

Arno uit Ja

  • In de afgelopen jaren hier al verschillende keren iets besteld. Het wordt ook altijd heel stevig en netjes ingepakt. Nooit problemen of beschadigingen gehad.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-06-2021

Ingrid uit Wierden

  • Werd razendsnel geleverd. Duidelijke communicatie. Goed verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-06-2021

Jannes uit Leeuwarden

  • Goede aanbieding, goed verpakt en zeer snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-06-2021

Masha uit Kampen

  • De legodozen zijn onbeschadigd en keurig verpakt in passende dozen van lego op tijd bezorgd
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-06-2021

Dennis uit Oosterhout

  • Mijn eerste keer gekocht bij mister bricks. Het was een duidelijke website met een groot assortiment en hele scherpe prijzen. 2 items besteld en de volgende dag in huis, keurig verpakt in een originele lego om-doos
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-06-2021

Vincent uit Haarlem

  • Jammer dat je bij het bestellen dit niet vanuit een account kan doen, dat maakt het nog makkelijker om te bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-06-2021

Nikki uit Etten-Leur

  • De volgende dag al netjes in huis!
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-06-2021

Kurt uit Otegem

  • Zeer snelle levering, overzichtelijke webshop, zeer scherpe prijzen. Eveneens zeer goede klantenservice. Er was bij mijn bestelling 1 doos tekort bij ontvangst, werd in nog geen 30 minuten rechtgezet en dezelfde dag nog verzonden. Prachtig, keep up the good work, Misterbricks heeft er een terugkerende klant bij.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-06-2021

Ricardo uit Den Haag

  • Pluspunten: Snelle levering, goed verpakt. Minpunt: Toen de inhoud niet volledig bleek, werd ik doorverwezen naar Lego. Dat vind ik niet correct, want ik heb mijn bestelling gedaan bij Mr. Bricks. Als verkopende partij zouden zijzelf contact moeten opnemen met de leverancier.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-05-2021

Anne uit Smilde

  • Alles super snel geregeld, ga hier zeker nog weer bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-05-2021

Rink uit Eindhoven

  • Binnen 24 uur geleverd en keurig verpakt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-05-2021

Gert uit Lelystad

  • Top winkel, snel geleverd en netjes. Zeker nog voor 21.30 besteld, volgende dag in huis. Min punt is dat er lang dingen staan op de site op uitverkocht en dat het komt maar onbekend. Dat is iets wat hun nog beter kunnen regelen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-04-2021

Mike uit Alkmaar

  • Besteld en geleverd.. zou niet weten wat ik nog meer zou kunnen melden
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-04-2021

Peter Olivier uit Numansdorp

  • Makkelijke bestelprocedure; keuze uit een groot assortiment; snelle levering; goede verpakking.
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-04-2021

Erwin uit Breda

  • Goede prijzen. Snel geleverd. Netjes verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-04-2021

Hans uit Tilburg

  • Voordelig en zeer snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-04-2021

Katrien uit Waregem

  • Goeie service !
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2021

Gert uit Enkhuizen

  • Wederom besteld en Wederom gewoon perfect, netjes en snel Zeker dat ik terug ga komen
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2021

Michel Bidault uit Heemskerk

  • Goed en snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2021

Gerben uit Wolvega

  • Ik heb al een paar keer besteld. Alles is duidelijk aangegeven op de website. De levering is meer dan uitstekend en is goed verpakt zelfs met antidreun. De producten komen kreukvrij binnen. Ik zeg koop je lego bij Misterbricks.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2021

joris uit Leuven

  • Makkelijk bestellen en erg snel geleverd. Wat wil je nog meer.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2021

MWG uit Borne

  • Alles netjes verpakt en op tijd aangekomen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2021

Aren uit Papendrecht

  • Snelle levering, mooie prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2021

Johan uit Pelt

  • Besteld en dag nadien vriendelijk geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2021

Sinclair uit Grimbergen (Belgie)

  • Alles zoals verwacht. Degelijk verpakt en op tijd geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2021

Jasper uit Wijchen

  • Mijn bestelling was keurig verpakt en prima afgeleverd. Ook het contact met de klantenservice is als erg positief ervaren. Mister Bricks: top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2021

Nico uit Alphen aan de Rijn

  • Correct adres
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2021

Alexander uit Oosterhout

  • Ik kende Mister Bricks nog niet. Ze hadden een set die ik zocht voor een nog schappelijke prijs. Snelle verzending, keurig verpakt. Erg tevreden!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2021

Mike Schouwenaar uit Alphen aan den Rijn

  • Scherpe prijzen en alles snel geleverd, bijna alles volgende dag in huis!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2021

Lieke uit Buitenpost

  • niks negatiefs
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2021

Patrick uit Waasmunster

  • Mega-snelle bezorging van mijn Grand Piano!!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2021

Hans uit Valkenswaard

  • Laagste prijs en binnen 1 dag geleverd.ook goed verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2021

Arnoud uit Obdam

  • Leuke Creator Expert set gekocht welke zeer scherp geprijsd was.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2021

Jason uit De Meern

  • Acceptabele prijs en zeer snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2021
© 2012-2021 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2021 the LEGO Group.