Reviews
Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3885 beoordelingen

9.5

Gregory uit Oudenburg

  • Veel keuze, goeie prijzen, netjes verpakt en goede klant service met snelle respons.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-02-2022

Paul uit Drunen

  • Voor zover ik weet nog nooit besteld bij Mister Bricks. De bestelling verliep snel en correct. Qua prijs een goede aanbieding. Levering was goed verpakt en snel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-02-2022

yvo uit Enschede

  • De website is duidelijk en overzichtelijk vormgegeven. Je merkt gewoon dat ze de klant centraal stellen. Echt een topzaak
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-02-2022

Peer uit Bellegem

  • een 1 woord: GOED!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-02-2022

Henk uit Amersfoort

  • Snelle en goede levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-02-2022

Hans uit Meppel

  • Ik had het pakket de volgende dag vroeg in huis, perfect !
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-02-2022

Martijn uit Pijnacker

  • Het bestelproces op de site is makkelijk en werkt vlot. Je wordt ook uitstekend op de hoogte gehouden van de status en leverdatum en tijd! De LEGO wordt netjes verpakt en geleverd. Een echte aanrader!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-02-2022

Armand uit Beek

  • Graag weer iets bestellen
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-02-2022

Gabriel uit Wavre

  • Très rapide et pas cher
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-02-2022

Jennifer uit Denderleeuw

  • Mijn pakket werd supersnel geleverd en goed verpakt. Gemakkelijk bestellen en veel plezier na levering, een echte aanrader
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-02-2022

Ralf uit Schoonhoven

  • Pakket in goede staat geleverd. Zeer tevreden!
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-02-2022

HB uit Asperen

  • netjes en snel geleverd, alleen het versturen naar een post nl punt werkt niet.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-02-2022

Freek uit Aalst

  • Snelle levering, in verpakking die perfect rond de Lego doos past, de lego kan dus niet schuiven. De dozen zagen er perfect uit,
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-02-2022

H uit wijchen

  • snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-02-2022

Remco uit Amersfoort

  • Duidelijk wanneer geleverd word
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-02-2022

Johan Jansen uit Apeldoorn

  • Snelle levering en goede prijs. Ook wordt het prima afgehandeld, direct een factuur in de mail, en een bedankje in de doos, zeer attent!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-02-2022

Andy uit Bellegem

  • Niks aan toe te voegen. Gewoon correcte en professionele afhandeling. Ongetwijfeld niet de laatste aankoop.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-02-2022

Amber uit Rumst

  • Het gebouw op zich lijkt me kleiner dan gedacht. Maar ben er al even mee bezig en al heel veel bouwplezier! Een zeer goede én super snelle service! Ook een goede prijs-kwaliteit!
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-02-2022

Adil uit Antwerpen

  • Sneller levering en goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-02-2022

Sabrina uit Eernegem

  • Snelle levering Doos intact
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-02-2022

Luc uit Belgie

  • De eerste keer aankoop gedaan bij Mister Bricks. Zeer tevreden,snel geleverd,stevig verpakt zodat de set ongeschonden is aangekomen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-02-2022

Maudy uit Vaassen

  • Snelle afhandeling, duidelijke website, vlotte bezorging en netjes verpakt. Meer kun je niet wensen
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-02-2022

Iwan uit Elen

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-02-2022

C.B. uit Almere

  • 's Avonds mijn Lego bouwpakket besteld en de volgende dag in huis.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-02-2022

Angela uit Ridderkerk

  • Snelle levering zoals op de website aangegeven voor 15 u besteld volgende dag in huis. Veel keus op de website en mooie prijzen. Ik heb de bonsai en london architectuur gekocht. Leuk om samen met mijn zoontje van 7 in elkaar te zetten en ook nog eens educatief.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-02-2022

Serge uit Haacht

  • Goede prijs, vlotte levering en goed verpakt : )
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-02-2022

Mike uit Hoorn

  • Snel bezorgd, alles ziet er netjes uit.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-02-2022

JOHN uit Delft

  • Geen, Alles goed wat vaker een aanbieding
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-02-2022

Henrie uit Borne

  • snel en goed verpakt, makkelijk bestellen
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-02-2022

Jens uit zottegem

  • zeer tevreden vaste klant !
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-02-2022

Ramon uit Beuningen

  • Product snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-02-2022

Mike uit Eindhoven

  • Duidelijke website, snell levering en goede communicatie.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-02-2022

Frans uit VUGHT

  • Mister Bricks komt zijn belofte volledig na. De ene dag besteld, de andere dag geleverd en daarbij ook nog voor de laagste prijs waarvoor ik deze Legodoos op internet kon vinden
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-02-2022

Niels uit Almere

  • Goed!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-02-2022

Karen uit Rijswijk

  • Snelle service
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-02-2022

dirk uit Mol, België

  • scherpe prijs, geleverd volgens afspraak.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-02-2022

marjan uit Evergem

  • Snelle levering en goed en stevig verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-02-2022

Denies uit Lesve Belgique

  • Je recommande vivement
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-02-2022

Martin uit Dokkum

  • Prima!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-02-2022

Joren uit Staden

  • Zeer mooi prijzen en super snel geleverd (zelfs in belgie al de dag na het bestellen). Er was geen beschadiging ofzo, alles was in orde.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-02-2022

Annemieke uit Heemstede

  • Helemaal top. Snelle, zorgvuldoge levering van een mooi product!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-02-2022

Dirk uit Tilburg

  • Binnen 1 dag het goed verpakte lego pakket binnen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-02-2022

Piebe uit Leeuwarden

  • Mooie website, snelle en nette levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-02-2022

Ruud uit Maastricht

  • Ik heb niet lang op mijn levering hoeven te wachten, en werd mooi op de afgesproken tijd en dag geleverd. Mooie overzichtelijke site met veel keus voor de Lego liefhebber. Doordat de prijzen best wel pittig zijn doe ik rustig aan met bouwen, zo kan ik ook langer plezier hebben aan het bouwen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-02-2022

Danielle uit Hellevoetsluis

  • Harry Potter Zweinsteinexpress gekocht. Beste prijs, snel geleverd en duidelijke communicatie. Volgende keer bestel ik hier zeker weer.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-02-2022

L. uit Breda

  • Mooie doos Lego, snelle verzending, soepel bestelproces, alles prima in orde!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-02-2022

Victor uit Leiden

  • Besteld volgende dagen huis
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-02-2022

Bert uit Deventer

  • Gewenste product snel kunnen vinden, de prijs bleek de voordeligste op dat moment. Bezorging conform belofte: de volgende dag in huis.
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-02-2022

Roel uit Groesbeek

  • Prettig. Snel, product in goede staat. Niets op aan te merken. Heldere communicatie.
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-02-2022

Cyn uit Amsterdam

  • top leverancier en goed product.
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-02-2022
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.