Reviews
Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 4225 beoordelingen

9.5

saya uit Bazel

  • Snel en goed verpakt geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-12-2022

Kirsten uit Bocholtz

  • Op tijd geleverd. Product netjes verpakt, geen beschadigingen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-12-2022

Myriam uit Geel

  • Bijna altijd de laagste prijs en de levering is steeds snel en degelijk ingepakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-12-2022

Hylco uit Nijland

  • Prettige website en snel besteld. Product goed aangekomen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-12-2022

Wolfgang uit Lelystad

  • M’n eerste bestelling en meteen top
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-12-2022

Egbert uit Wommels

  • Als één bedrijf weet hoe je Lego hoort te versturen is het Mister Bricks wel. Alles strak ingepakt en goed beschermd. Kunnen andere bedrijven zoals Bol.com nog wat van leren. Zeer tevreden en alle komende Lego bestellingen zullen dan ook bij Mister Bricks worden geplaatst!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-12-2022

marie-noelle uit asse

  • heel snelle afhandeling van mijn bestelling
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-12-2022

Maikel uit Maarssen

  • Gekregen wat ik besteld heb en ook geleverd wanneer beloofd, niks op aan te merken. Enige dingetje voor de verzamelaars onder ons: het wordt niet geleverd in originele omdoos. Ik heb het ook niet aangegeven of gevraagd aan ze, dus misschien is het wel mogelijk hoor, maar dat weet ik niet. Dat is iets om de volgende bestelling uit te proberen. Verder een aanrader, want het is netjes ontvangen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-12-2022

Wilco uit Hattem

  • Product is snel geleverd en in nette verpakking.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-12-2022

Marjolein uit Leerdam

  • Scherpe prijs , snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-12-2022

Laurent uit Belgique

  • Je suis toujours super content de mes achats sur ce gîte. Les prix sont toujours les meilleurs et l’envoie ultra rapide. Je le recommande a tous
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-12-2022

Ragna uit Leffinge

  • Ik was op zoek naar bepaalde stukken van Lego. Niet alleen was de prijs goedkoper, er werden ook geen kosten aangerekend voor de verzending omdat ik genoeg besteld had en 2 dagen na mijn bestelling stond het voor mijn deur.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-12-2022

Aneta uit Oegstgeest

  • Uitstekende service, fantastisch legoset
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-10-2022

danny uit Den Haag

  • Het artikel wat ik zocht was bij deze winkel het goedkoopste. Gelijk besteld en de volgende dag met Postnl thuis bezorgd. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling en de verzending ervan. Verzendbevestiging was zeer snel binnen die avond van de bestelling Volgende keer kom ik hier weer terug.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-10-2022

H. Oosterhoff uit Leusden

  • vinden & bestellen ging vlot
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-10-2022

Rick uit Hier

  • Makkelijk en goede prijs kwaliteit
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-10-2022

Kurt uit Kemmel

  • Bestelling vlot verzonden en zorgvuldig verpakt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-10-2022

I. uit Limburg

  • Ruime keus, redelijke prijs en snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-10-2022

Francoise uit Belgique

  • Parfait
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-10-2022

Jackie uit Leiden

  • I will definitely order from them again!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-10-2022

Johny uit Diepenbeek

  • Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling, Zeer correct met het op de hoogte houden van je bestelling. Erg goed verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-10-2022

Angelique Rutten uit Herwen

  • Goede ervaring, ik kom zeker terug.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-10-2022

WJ uit Bergen op Zoom

  • Duidelijke website, volgende dag geleverd en goed verpakt. Helemaal tevreden :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-10-2022

Inge uit Noord-brabant

  • Prima
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-09-2022

Philip uit Anzegem

  • Top
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-09-2022

David uit Groningen

  • Zeer tevreden leuk assortiment en word altijd op tijd bezorgd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-09-2022

Joost uit Nieuwegein

  • Sneller dan verwacht, dus precies op tijd voor een spontane verrassing
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-09-2022

Haije uit Timboektoe

  • Top
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-09-2022

Beau uit ROLDE

  • geen schade aan mijn bestelling en snelle bezorging
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-09-2022

Aurora uit Hellevoetsluis

  • Lang gezocht naar een set die constant uitverkocht was. Via via kwam ik deze site terecht en niet alleen was deze set op voorraad, de hele bestelling was binnen 5 minuten geregeld inclusief aanmelding bij postnl. De volgende dag kon ik beginnen met bouwen :D
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-09-2022

V uit P

  • Misschien nog iets extra opvulmateriaal in de doos zodat de sets helemaal niet meer kunnen verschuiven maar tot nu toe nog nooit een set binnengekregen die niet in topconditie was. Kunnen vele andere webwinkels een voorbeeld aan nemen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-09-2022

Sem uit Borne

  • Goede aanbiedingen en prijzen. Ruim assortiment en goede en snelle bezorging
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-09-2022

Ans uit Arnhem

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-09-2022

Jenneke uit Zwolle

  • Blij mij de koop! De doos zag er goed uit en het vikingschip was mooi geprijsd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-08-2022

Esmee uit Groningen

  • Blij met het pakket. De prijs is prima. Bezorging was heel snel. Pakket was goed verpakt en alles is heel en zoals besteld geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-08-2022

Trijntje Hoving uit Leeuwarden

  • Zeer tevreden. Snelle levering. Netjes verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-08-2022

Adje uit Den Haag

  • Makkelijk te bestellen en een hele hele snelle levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-08-2022

Marie-Anne uit Utrecht

  • Mooie kortingen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-08-2022

Maxime uit Belgie

  • Volgende dag al in huis en doos mooi verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-08-2022

J. uit De Westereen

  • Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-08-2022

Nienke uit Groenlo

  • Wederom mooie aanbieding en ook netjes op de geselecteerde bezorgdag afgeleverd. Goed verpakt en onbeschadigd ontvangen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 05-08-2022

Maria uit Zoeterwoude

  • Snelle levering en dat is fijn.
  • Aanbevolen? Ja
  • 04-08-2022

Ronald uit Zoetermeer

  • Snelle levering, goed verpakt, zeldzame items in top conditie.
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-08-2022

Cedric uit Begijnendijk

  • Redelijk snel en efficiënt. Doch verwacht men wat extra korting bij meerdere bestellingen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-08-2022

Patricia uit Rijswijk

  • Mooie aanbiedingen en snel en goed verpakt geleverd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-08-2022

Serge uit Tilburg

  • Goede en snelle levering, alles goed verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-08-2022

B uit Hilversum

  • Gewoon netjes wat je van een winkel verwacht. Dat is tegenwoordig al heel wat.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-08-2022

Mark Dijksterhuis uit Hoofddorp

  • Ik zal altijd eerst bij mister Bricks kijken wanneer ik een nieuwe Lego set wil kopen, de populaire sets op voorraad tegen een fijne prijs !
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-07-2022

Michel uit Weert

  • Gezocht op een bepaalde set en gevonden. Prijs was ook verrassend en meteen besteld. Volgende dag geleverd. Dat noem ik top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-07-2022

Benjamin uit Roermond

  • Fijne website en makkelijk bestelproces. Bestelde artikelen binnen een dag geleverd en goed verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-07-2022
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.