Reviews
Reviews
Laden...

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3900 beoordelingen

9.5

Fabian uit brussels

  • First time for me with this webshop and very good experience. A lot of references, good prices, good stock and quick shipping. I recommend 100%
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-02-2022

Gertjan uit Groningen

  • Altijd optijd met levering en meest al de laagste prijs dus mijn eerste keus
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-02-2022

Sandra uit Houthalen

  • Superleuke site met eerlijke prijzen en snelle verzending. Vrijdagavond besteld, zaterdagvoormiddag geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-02-2022

Anita uit Tongeren

  • De doos Lego die ik wou was bij jullie het goedkoopst dus mijn keuze was snel gemaakt. Vlotte afhandeling en levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-02-2022

Stefan uit Dronten

  • Snel geleverd en makkelijk te bestemmen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-02-2022

Danny uit Antwerpen

  • Aanrader ! Lage prijzen en dezelfde dag nog verzonden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-02-2022

Gaetan uit België

  • _
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-02-2022

A uit Zaandam

  • Goede prijs. Iedereen houdt van snelle verzending. Vrijdag besteld, zaterdag in huis! Mooi ingepakt ook.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-02-2022

Maarten Lambour uit HILVERSUM

  • Uitstekend
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2022

Bas Lieberwerth uit GENDT

  • Netjes op tijd bezorgd hele maal compleet goede prijs niks te klagen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2022

Edwin uit Aalsmeer

  • Zoals gezegd. Goede prijzen en snelle bezorging.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2022

Aad uit Zoetermeer

  • Op tijd geleverd, website al aan 2 anderen doorgeven, deze hebben ook besteld
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2022

richard uit 's-Hertogenbosch

  • Vandaag besteld morgen in huis
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2022

Ramon uit Hoevelaken

  • Netjes verpakt en snel binnen. En goeie prijzen
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2022

Erik uit Maasland

  • Top
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2022

David uit Amstelveen

  • Overzichtelijke website. Bestelde Lego snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-02-2022

Jeroen uit Mechelen

  • Het bestellen was een gemakkelijk proces. De website is duidelijk en betalen ging vlot. De prijs was ook competitief met andere webshops. De levering gebeurde zoals beschreven de volgende werkdag. De LEGO doos was goed ingepakt met extra vulling zodat de doos goed vast zat. De doos was ook in uitstekende conditie.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-01-2022

Isabelle uit Belœil

  • Heel vlug en goed verpakt en de dag zelf nog klaar voor levering via DPD. Ik denk dat ik de Lego set de volgende dag al in België kreeg.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-01-2022

D uit Houten

  • Snelle levering prima service Wat mij betreft mag de layout van de webpagina's wat groter en duidelijker
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-01-2022

Stef uit België

  • Levering op een paar dagen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De doos zat in een andere doos dus prima beschermd tegen beschadiging.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-01-2022

Niek uit Haren

  • Snel, overzichtelijk en goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2022

Frank uit Arnhem

  • Hele snelle service en alles was mooi compleet. Ga zeker nog eens iets bij Mister Bricks bestellen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2022

Mario uit Herk-de-Stad

  • Ik had 3 dozen besteld, bij de doos met de twee dezelfde dozen, bij het openen ervan , heb ik met mijn mes lichtjes de twee dozen geraakt , er stond een kras op , beetje jammer van de verpakking van die twee dozen, de andere doos was perfect
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2022

D uit Dronten

  • Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. ,s Middags een lego set besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2022

eva uit arnhem

  • na vergelijking van grote leveranciers van Lego was Mister Bricks de beste optie. Snel geleverd, netjes verpakt en een goede prijs. Het ging om de grote vleugel-piano. Fantastisch product!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2022

Sven uit Hilversum

  • Scherpe prijzen. veilige verzending. altijd de nieuwste sets op voorraad kan niet beter. Bestel liever hier dan op lego.nl
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-01-2022

Hans Neggers uit Sint-Oedenrode

  • De door mij bestelde LEGO set werd supersnel bezorgd. Keurig verpakt en onbeschadigd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2022

Paul uit Amsterdam

  • Top
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2022

Ine uit Utrecht

  • Hoewel Mister Bricks een mooi uitgebreid assortiment tegen mooie prijzen heeft, was deze keer de set, die ik wilde, helaas niet op voorraad. Ik heb de notificatie aangezet. Na niet al te lange tijd kreeg ik een mailtje dat de set er weer was. Ook dit werkt dus top. Daarna was bestellen weer een fluitje van een cent. En de levering, zoals altijd, supersnel en volgens afspraak. Topservice!
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2022

Jose uit Heemskerk

  • Pakket snel ontvangen en heel goed ingepakt! Dik in orde!
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2022

Martine Torfs uit Beveren

  • Correcte en zeer snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2022

Erswa uit Berkel en Rodenrijs

  • Levering van Mister Bricks was snel. Concurrerende prijs! Keurig verpakt in een perfect passende omdoos met een vriendelijk kaartje erbij.
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2022

Chris uit Nijlen

  • Snelle correcte leveringTevrededen
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2022

Hans uit Hoorn

  • betrouwbaar en snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 29-01-2022

Hans uit Den Bosch

  • Fijne zaak, goede en snelle afhandeling van bestelling.
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-01-2022

Jean uit Heusden-Zolder

  • Enorme keuze. Promoties zijn echt promoties in vergelijking met andere winkels. Snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-01-2022

Nienke uit Riemersma

  • De producten zijn altijd goed en nooit beschadigd. Zelfde dag altijd nog verstuurd! Erg fijn bedrijf om Lego bij te bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-01-2022

Coby uit Alphen aan den Rijn

  • Lego doos typewriter binnen enkele dagen in huis. Ben nu een eind op weg maar wat doe ik als ik een steentje te weinig heb? Kan ik die nagestuurd krijgen?
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-01-2022

Kelly uit Amstelveen

  • Dit was een cadeau en tot mijn grote verbazing was deze dure lego set niet compleet. Graag hoor ik van jullie hoe we dit gaan oplossen
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2022

Edwin Blaauboer uit Koog aan de Zaan

  • Goed.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2022

C uit Hoorn

  • Waren opzoek naar een lego set die niet meer gemaakt wordt en deze bij Mister Bricks kunnen vinden voor een mooi prijs. Pakket ook snel ontvangen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-01-2022

Erik uit NIjmegen

  • Makkelijk bestellen en ook snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2022

Sebastien uit Kortrijk

  • Duidelijke site !! Dag nadien geleverd !! Uitstekende duidelijkheid !
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2022

Jo uit Bree

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2022

Canan uit Barendrecht

  • Eerste keer besteld via deze site. Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend al bezorgd! Super snelle service
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2022

Roy uit Geffen

  • Makkelijke site methode aanbiedingen. De dag erna bezorgd. Zeer tevreden
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2022

Freerk uit Leeuwarden

  • Laat besteld in de avond en toen zelfs nog verstuurd en de volgende dag geleverd. En de laagste prijs op internet voor het artikel wat ik zocht.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-01-2022

Tat uit Duiven

  • Snelle nette levering. Erg tevreden
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2022

Sjaak uit Poortugaal

  • Mooi lego-pakket besteld voor de laagst te vinden prijs en ook nog eens snel verstuurd. Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2022

Jurgen Evers uit Dongen

  • Pakket werd direct na betaling verzonden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2022
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.