Reviews
Reviews
Laden...

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 3900 beoordelingen

9.5

chth smit uit Arnhem

  • Prima bedrijf doe ik graag zaken mee, en hebben ze het niet op voorraad krijg je netjes een bericht als het er wel is. Teven wordt het lekker snel geleverd zodat je weer heerlijk kunt bouwen..
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2022

Jeffrey uit Hengelo

  • Netjes en snel geleverd volgens afspraak
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2022

Liza uit Dodewaard

  • Goed en netjes verpakt. Fijn dat er ook gekozen kan worden in de bezorging en dat het tarief hierop is afgestemd. Betrouwbaar, snelle levering….gewoon uitstekend!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2022

Chantal uit Zoetermeer

  • Snelle service, prijstechnisch zeer interessant, niks op aan te merken
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2022

Mirjam uit Nijmegen

  • De Lego werd snel bezorgd, voor deze tijd. En de prijs is goed te doen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2022

Roy uit Utrecht

  • Besteld en de volgende dag al geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-01-2022

M uit Gorinchem

  • Duidelijke productomschrijving, mooie foto's, mooi product, zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-01-2022

Max uit Delft

  • vele uurtjes bouwplezier met deze Bugatti!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-01-2022

Baz uit Woerden

  • 007 Aston Martin besteld, dag later in huis
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-01-2022

Matthieu uit Udenhout

  • Goede prijzen voor mooie sets , levering is top.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-01-2022

Paul uit Muiden

  • Makkelijk bestellen. Snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-01-2022

hans kanters uit ETTEN-LEUR

  • goed en lekker snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-01-2022

P uit Tjerkwerd

  • Snelle veilige levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-01-2022

Leida uit Heemstede

  • Prijs gunstig, levering op tijd zoals beloofd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-01-2022

Peter Snel uit Harderwijk

  • Gewoon en goed, goed en netjes verpakt, en snel opgestuurd. Peter
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-01-2022

Vincent uit Rosmalen

  • Fijn dat deze site nog veel exclusieve Lego aanbiedingen heeft, sommige zelfs ietsje goedkoper dan op de lego site zelf, de batmobile 89 was daarin tegen wel 75,- duurder maar niet meer te verkrijgen bij de Lego site, de batwing is bij jullie dan wel 14,- goedkoper. Grappig vond ik het wel dat de batmobile gelijk 25,- duurder werd na mijn aankoop, wel logisch omdat jullie voorraad op dit product minder word en omdat het een exclusief product is
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-01-2022

Jean-Jacques uit Belgique

  • LEGO sets reçus en un temps record et toujours dans un excellent état. C'est un plaisir de commander chez Mister Bricks.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-01-2022

Martijn uit Nunspeet

  • Als ik lego koop kijk ik eerst bij andere winkels, vervolgens zie ik dat ze bij misterbricks het goedkoopst zijn, daar ben ik dan erg blij mee
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-01-2022

Eric uit Neerlinter België

  • Goede levering. Alles in orde.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-01-2022

linda uit Deurne

  • easy om te bestellen en een goede levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-01-2022

Eric uit Sint Oedenrode

  • Super blij
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-01-2022

Matthijs uit Haarlem

  • Snelle levering, producten naar verwachting.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-01-2022

Jolanda uit Huissen

  • .
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-01-2022

Wim uit Kessel-Lo

  • Interessante prijzen en snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-01-2022

Koen uit Ijsselstein

  • Snelle response na bestelling, dag erna al geleverd en goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Myette uit Zoutleeuw

  • Heel snelle levering ! Zoals beloofd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Laurent uit Levallois Perret

  • Commande traitée rapidement, suivi du colis
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Luis uit Almere

  • Mooi overzichtelijke website waarin je ook makkelijk kunt betalen! Bezorging ging perfect zoals aangegeven bij de aankoop.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Maya uit Vlaardingen

  • Leuke aanbiedingen en goed verpakt en binnen een paar dagen geleverd, dus dan kun je snel aan je mooie Lego-bestelling beginnen! Ik word daar heel blij van. Heerlijk dat probleemloze genieten!
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Lies uit Nieuwegein

  • Bezorging en verpakking overeenkomstig verwachting.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

J.A. uit Groningen

  • De set is superleuk om te bouwen. Ben er een paar avonden mee bezig geweest. Heb er uiteindelijk voor gekozen om de boekenwinkel rechts te plaatsen omdat ik dat mooier vind. Dit was mijn eerste bestelling bij Mr Bricks en de levering is uitstekend verlopen. Goed verpakt in een stevige doos en op tijd bezorgd en volgens mij was de prijs ook OK.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Chris Ames uit Den Bosch

  • Gunstige prijs en correcte aflevering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-01-2022

Eric uit Geel

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-01-2022

Willemien uit Budel

  • Goede service, snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-01-2022

Dhr bart uit Nieuwerkerken

  • Binnen de 24 uur geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-01-2022

Andre Kinsbergen uit Alkmaar

  • ben goed met mailtjes op de hoogte gehouden. Kreeg artikel meteen de volgende dag. Het artikel was met zorg heel goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

RINUS uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL

  • Had voor de kerst een 42108 Mobile kraan besteld voor dochter, ad 99,95 Na kerst bleek dat zij die al had en na Email contact mocht deze retour op 29/12 en op 31/12 had ik het bedrag al op mijn rekening. In die periode van Kerst naar Nieuwjaar was de prijs van die zelfde kraan inmiddels al 129 euro geworden, maar dat verschil wilde Mister Bricks niet met mij delen, wat ik wel jammer vond. Daarna een technics Piano 21323 besteld op vrijdag middag 16.30 uur en die werd de volgende dag door Post NL keurig afgeleverd. Chapeau !
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Ruben Vos uit Brunssum

  • Mooie overzichtelijke site met af en toe zeer intressante aanbiedingen. Levering snel gedaan en product goed ingepakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

saskia buising uit leeuwarden

  • keurig op tijd geleverd volgens afspraak
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Bob uit tilburg

  • correcte levering en snel beantwoorden van mijn vragen
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Wim uit Achterveld

  • Zeer tevreden over mijn nieuwe Lego set, snelle verzending in stevige doos.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

lenie uit sittard

  • gemakkelijk en snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

John uit Doorn

  • Goede prijs, snelle service en communicatie.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Rene uit Assendelft

  • Gewoon zoals het hoort!
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Veerle Vermote uit Reet

  • Pakketje stevig verpakt en is volgbaar via traceercode. De volgende dag had ik het pakketje netjes ontvangen. Top service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Kristof uit Bilzen (B)

  • Supersnelle en uitstekende service! Aanrader!
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-01-2022

Marc uit Rijssen

  • Positief!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2022

Maaike uit Rijswijk

  • Tot op heden had ik nog nooit iets bij Mister Bricks besteld maar vanaf nu zal ik dat waarschijnlijk wel vaker gaan doen. De bestelling werd super snel en netjes afgeleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2022

Art Klep uit Leiden

  • Top products
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2022

Pascalle uit Den Bosch

  • Zeer goede prijs en snel bij je thuis.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-01-2022
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.